Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatarid
csendes tag
válasz
proof88 #84607 üzenetére
Én meg egy free vpn-t letöltöttem, magyar szeróra csatlakoztam és úgy működött, semmi gond nem volt. Előtte megint vagy 5x ledobott mert próbálgattam mindent. MTU még megpróbálom akkor, illetve előző nap egyetlen egyszer 50 percig ment kivételesen, akkor az ipv6 tiltottam le és a virusirtó kapcsoltam ki. De ez másnap már nem működött, viszont a vpn-es megoldás jelenleg segít a problémán.
-
csatarid
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam Telekom 1000mbit netre. Új router, minden. Azóta a GTA online pontosan 15 percenként lost connection üzenettel kidob, vagy éppen csak minden player "left" és maradok egyedül a szerveren majd ez ismétlődik 15 perc múlva percre pontosan. Valakinek hasonló problémája nincs/nem volt? Van erre valami ötlet?
Köszi.
-
csatarid
csendes tag
Hogyan lehet felvenni haverokat a csapatba?
-
csatarid
csendes tag
Mekkora egy ócska szar már ez az online. Modder gyerek csal össze-vissza, rászólsz erre rád nyom valami cuccot, potyognak rád a kocsik meg minden és azon nyomban becrashel a játék. Miért nem lehet ezeket kitiltani örökre?
-
-
csatarid
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #21341 üzenetére
Ez mi akar lenni hogy a videókban látott modok már onlineban is jelen vannak?
Egyik másikat nem lehet megölni (nincs passzív módban), egy helyben áll majd egy lövéssel végez veled amikor megunta.. A másik meg tegnap baseball ütővel minden ütésnél robbantott is egyben, bármire rácsapott az megsemmisült abban a pillanatban közte az armored kocsim is..
-
csatarid
csendes tag
Utolsó Heistre (finálé) várunk 1 vagy 2 főt. Kb 3kor kezdünk. socialclub: csatiii
-
csatarid
csendes tag
Én is kérnék egy meghívót. csatarid
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egészséges életmód
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új, Microsoft Xbox Elite Core Series 2 Call of Duty: Black Ops Controller 2 év garanciával
- Be Quiet Pure Rock 2 FX
- Kingstone HyperX Fury 16GB (2X8GB) DDR3 1600 Mhz ram kit
- Karcmentes 1Hónapos Apple Watch 10 46mm Cellular Jet Black 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD (Canon) Szép, állapot, hibátlan működés.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest