Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
GRAND THEFT AUTO V - XBOX360
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges968
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék hozzáértőktől.X-box 360-on lemezről játszanánk a GTA 5 játékot.A problémám az,hogy kikapcsolás után mindig előröl kezdi a játékot,nem onnan ahol abbahagytam.Ha valaki megtudná mondani,hogy mi a megoldás,megköszönném. -
Piziii
tag
-
Piziii
tag
Noh ébredj topik itt a nyár
ki szeretne egy jót rabolgatni?
-
törölt tag
Na mi a helyzet? Kéne pár headsetes ember heistsezni
-
Medocsabi
addikt
Én hülye havernak kölcsönadtam a játékot,tolja végig,és b*szik visszaadni
annyira bejött neki,h minden mellékszálat is végig akar tolni,nekem meg nincs szívem meggátolni ebben
még 1 hetet adok neki,aztán jelentkezem itt hátha lesz igény egy újonc bankrablóra! -
törölt tag
Jövőhéten visszatérek. 1 honap utan
-
b.norbi24
csendes tag
Vigyázzatok ne , hogy véletlen le jöjjenek helikopterről.
-
Piziii
tag
válasz
b.norbi24 #29 üzenetére
Én eddig csak Lester küldetései után tudtam megszedni magam és ha minél nagyobb profitot szeretnél akkor először végig kell vinni a fő story szálat és utána megcsinálni a fejvadászós küldetéseket addig pedig minimális pénz költés lenne az előnyös
Frenklinnel sikerült így 65 milliót összeszedni de lehet hogy közben ha gyorsan karaktert váltok ezeknél a küldetéseknél akkor a többi karakterrel is tudok pénzt kaszálni ezt még nem tudtam kipróbálni
amúgy engem is nagyon érdekelne hogyan tudnék 120 milliót összeszedni hogy meglegyen a golf klub
-
b.norbi24
csendes tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni ?
Tőzsdézéssel szeretnék pénzt forgatni , de neten nem nagyon találok utána.
Melyik küldetés ,hogy folyásólja be a tőzsde mozgását.
Mellesleg az a bróker faszi , akit el kell fuvarozni cserébe mond egy jó tippet.
De sajnos az nekem nem megy mert nem kötöttem rá a netet , így nem hozza be azt a fajta tőzsdét.
De vissza térve tudna valaki valami jó tippel szolgálni , tőzsde ingadozás téren s , HOGY MITŐL?
Köszönöm előre is a kimerítő válaszokat. -
Sanyikaaa
csendes tag
Hali
Megbizható társakat keresek heist-re.
Várom a jelentkezőket.
-
Piziii
tag
Sziasztok!
Egy röpke kérdésem lenne, hogy milyen gyakran játszotok az online-nal? Mert kéne egy csapat hogy rendesen lehessen csinálni a heist-etha valaki beszeretne jelölni live-on akkor előtte írjon rám privátban a live-os nevével!
-
K8N
újonc
válasz
Nematehibád #21 üzenetére
Igen, ez volt az oka, csak egy módon sikerült "kiszedni" azt az autót ha teljesen feltöltöttem a garázst autókkal, aztán a kérdéses autót felül írattam.
-
Nematehibád
újonc
-
-
K8N
újonc
Hali
Kezdő vagyok a gta világába.
Felrobbant egy autó a garázsomba, a neve mellett zárójelbe nem az van hogy destroyed hanem scapped.
Hiába hívom a Mors Mutual Insurance 3 napja nem elérhető annyit mond próbáljam meg később.Mit csináljak ilyenkor?
-
Medocsabi
addikt
kölcsönadtam havernak a játékot,ha a héten visszadja mehet
ha nem zavar h elsőre totál suta leszek
bár a bf hardline bankraBLÓS RÉSZÉRE IS HAMAR RÁÉREZTEM.(caps off) -
törölt tag
Frissült az első hozzászólás, ha valamilyen ismeretre van még igény, itt meg lehet írni: [link] én meg beszerkesztem, és frissítik a modik
-
a8l
aktív tag
Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy lehet netről letöltött mentett 100%-os játékállást betölteni?
RGH-s gépem van, megvan a horizon progi is, találtam egy leírást hozzá de nem tudom rátölteni az xbox-ra mert azt írja idegen profilé a save game emaitt nem engedi a transfert.
Ezt a leírást találtam hozzá:
"Ami kell hozzá az:
-Pendrive
-tölts le egy 100%-os mentést.
-Horizon nevű program
Ha ezek meg vannak akkor xbox-ba bedugod a pendrive-t ráteszed a régi mentésed. (Storage - Games and Apps - GTA V és ott az utolsó mentést)
Vissza mész géphez.
Elindítod a horizon programot.(Pendrive legyen csatlakoztatva)
Ha elindult akkor jobb oldalt látsz mappákat (games and apps stb. tehát amik xbox-on is vannak)
Kiválasztod a games and apps-t ott látod a GTA V mappát arra jobb klikk - inject és előjön egy új ablak ott tallózd be a 100%-os mentést). Ha meg van húzd ki a gépből a pendrive-t csatlakoztasd XBOX-hoz ha meg van akkor xbox-on belül megnyitod a pendrive-t azon belül megint a games and apps-t ott csak az GTA V 100%-os mentésed lesz azt copy-zod/áthelyezed a Storage/Games and Apps/GTA V-be (régi mentést törölheted).
NEM KELL RGH én is így csináltam, teljesen új eredeti géppel."Injectálom a file-t, mindent úgy csinálok ahogy le van írva de mégsem engedi.
-
törölt tag
Nemtudom hová lettek az xboxosok, ez a topic nemrég nyilt, mivel mindenki ki lett baszva a hős PC / steam OFF topicból.
Megpróbálhatjuk fellendíteni a topicot, én benne vagyok. készíthetünk valami frankó első-hszt is.
Heistezésbe benne vagyok, nekem is kéne ember. hányas szinten vagy? ( és hány éves ?
)
-
Piziii
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem fel lehet támasztani ezt a topikot mert most hogy itt a Heist jó lenne csinálni egy jó kis csapatot :-D mert úgy lenne az igazi ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest