Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- PlayStation 4
- Gran Turismo
- Alkoholista nevelde
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Scholes9 #23862 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy GTX260al jól szalad..kérdés az, hogy a 4850X2 is elég-e arra, amire nekem kell..mert egyébként más játékokat figyelembe véve nem vennék GTXet..durca az X2 ha rendesen megy a CF.
Monitoron 1280x1024/1440x900, TVn 1366x768 amit tele kéne köpni pixelekkel. Az a para, hogy minden más játékban végülis bőven jó a húzott 4850 is..Ha már kiadok +20kt, ugorjak bele egy nem szimpi kártyába? Valahogy sosem csíptem a GT200akat..monumentális dögök. A 4850X2, főleg 2x1G RAMmal inkább adja az érzést, ha VGAról van szó..tudom, fogyaszt, lassú is lehet, de sokszor hozza a GTX285/HD5850 szintet, és kuriózumnak tartom, nem mindenki hajt ilyet.
Asszem az lesz, hogy beújítom az X2t, max lecserélem GTXre, ha nem oké..Thx az infót azért ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest