Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
ez a lokarr quest petes builddel egy kínszenvedés. Másfél órát elszórakoztam most azzal, hogy sikerüljön a nyamvadt kék zombiját a helyére terelgetni, teljes kudarc. Pedig már csak két BF-em van, mindkettő szigorúan defense módban és semmilyen más skillt nem használok, csak őket irányítom. Összesen kétszer sikerül egyáltalán észrevennem, hogy megjelent a zombi, a többi alkalommal nyilván az eleve ott lévő pack közepén spawnolt, ott meg nincs az az isten, hogy ne kapjon be egy maflást..
Az, hogy egy erős bossba behalok, azt tudomásul veszem, de ez a rész szerintem pocsékul van megoldva. Vagy sokkal több hp-ja kellene legyen, vagy már eleve látható kellene legyen (ne váratlanul bújjon ki a föld alól), vagy legyen sokkal lassabb, hogy a körülötte lévő monszták lehagyják, de az ilyen, a játék mechanikájától teljesen idegen vacakolás eléggé elveszi a kedvem egy időre.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3451 üzenetére
Szerintem nem vészes! Én hc-n csináltam meg többször is, petesekkel is. Mob nevet beállítom (amúgy nem használom). Kitakarítom az útvonalat előtte, a peteket meg lehet disbandolni, újraidézni, irányítani. Jah 1-2 pettel kell.
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Har_melin
addikt
válasz _ocsisajt #3452 üzenetére
"Mob nevet beállítom (amúgy nem használom)"
ez mit jelent?
Egyébként ahogy írtam, nem az a gondom, hogy amikor már látom, akkor nem tudom kezelni, az sajnos csak az esetek töredékében volt gond. A legtöbb esetben akármilyen óvatosan irányítottam is a két petet, rendszeresen egy olyan pakk alatt/közepén jelent meg a zombi, amit már éppen támadtak. Acid/poison, mire disbandolom őket, ez az érzkeny virágszál már beledöglött a Dot sebzésbe.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3454 üzenetére
Sorry, fordítva ültem a lovon, default látszik a név, csak én Grim internalsszal tolom és ott lehet rejteni a monster neveket. Én mindég elrejtem a nevüket a túlsszal.
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
reelc
Topikgazda
Megnéztem, régen tudtam unlockolni a petes Cabalisttal.
Tudom ezzel nem mondok újdonságot, ezt a leírást használtam.
Kitakarítottam a körig az utat, utána mentem a zombi lehetséges spawn helyeihez. Ahogy megláttam, szaladtam is a kör felé.
Gondolom nem volt megidézve minden petem, vagy tartottam a távolságot, nem tudom már, de valahogy sikerült.
Ja és érdemes figyelni a skilleket, nehogy belecsapjon idő előtt meteor villám, vagy hasonló.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Har_melin #3451 üzenetére
Ha nagyon nem fog menni, segítek megoldani, ha gondolod.
Tudom ez most nem vigasztal, de a Crate’s Secret Quest szemetebb, durva még az út is oda, és Crate is húzósabb ellenfél.
A karival amivel eljutottam hozzá... nos nem értem semmit.
Spéci kari kell hozzá.
Ennek még van is haszna a Lokarr szet mellé, de ennek már nem.Ellenben a Lokarr szet szerintem az egyik legjobb dolog a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
-
_ocsisajt
őstag
-
Har_melin
addikt
sajnos nem, a Belgo szettből egyedül a páncél van meg és sajnos a sisak blueprint is hiányzik, nem tudok Kasparovnál ügyködni vele. Távlatilag egyébként valami hasonló lett volna a cél, mint amit linkeltél, de egyelőre ezzel voltam kénytelen beérni.
Viszont közben sikerült megnyitnom a portált, most már "csak" lokarrt kellene lecsapni. Sajnos a különben elég tankos petjeim nála hullanak mint a legyek, de egyszer majd ez is meglesz, most már nyitva az út. (A zombis portál ugye jól tudom, hogy innen kezdve már állandóan elérhető lesz ennek a karinak?)
-
reelc
Topikgazda
-
Har_melin
addikt
Kérdés 1: mekkora odds-szal fogadná meg valaki, hogy két egymás utáni SR runban két-két egyforma lila blueprintet dob majd a játék? (Még vagy 50-60 hiányzik, szóval lett volna miből válogasson az rng...)
Kérdés 2: Tudna ajánlani valaki egy kezdő (extra cuccot nem igénylő) warder buildet? A youtube felhozta ezt a videót, én meg kiváncsiságból megnéztem a grimtoolsban. Legnagyobb meglepetésemre az endgame cuccok legnagyobb része megvan. Hiányzik a Dawnbreaker amulet, az öv, a két gyűrű és persze Calla sisakja. (meg persze a medál nem pont ilyen) Viszont így nem érzem reménytelennek a dolgot, csak éppen fogalmam sincs milyen konfiggal tudnék eljutni lvl95-ig, mert soha még csak nem is néztem warder buildet. A compendiumban nem találtam newbie ajánlatot rá, a többit pedig vaktában nem tudom megítélni, mennyire összehozható.
Kérdés 3: A Calladagra sisak helyett milyen elérhető alternatíva passzolna ebbe a buildbe? (A megszerzéséhez ugye előbb le kellene csapni a drágát...)
-
reelc
Topikgazda
válasz Har_melin #3467 üzenetére
1: Grat., hogy már csak olyan kevés van vissza. Igen, kicsi az esélye.
2: Megtaláltam a videód buildjét: [1.1.7.1] Shotgun rata lightning Warder 150-170cr 5:10 + 170ex naked/sr 100 + 75-76 safe farm/Callagadra and Ravager sub 2min + facetank Crate
A kereső ezt a posztot hozta fel beginner ügyben.
Ami a Devotionokat illeti nem néztem mennyire van átfedés, de gondolom építheted a kinézett buildét.3: "Dawnshield helmet can be used instead of Callagadra but it’s a little bit worse choice with Honor."
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3467 üzenetére
1:elvileg semekkora. Tudomásom szerint csak akkor történhet meg, ha nem "etted" meg a receptet. Azaz, ha egyszer megtanulod, akkor kiesik a "pool"-ból. Receptet tanálsz, azonnal meg kell tanulni!
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3470 üzenetére
Várjá, nem értem... Csak akkor eshet a második u.ilyen, ha nem tanultad meg. (szvsz!)
Pontos prezi a teóriámra:
1. Kiesett a reci
2. Nem tanultad meg
3. Nekirugaszkottá' egy másik sessionnek
3. kiesett még1xEz meg"eshet"... Ha viszont megtanultad egyből az első drop után, és másodszorra is kiesett, akkor ott imho bug van a mátrixban.
(Nem szaladt el a cica még1x gliccselve? )[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz _ocsisajt #3472 üzenetére
Nem, ennél egyszerűbb volt: Kinyitom az SR végén a ládákat, kiesik az egyikből egy blueprint és a másikból is egy - két egyforma. megtanulom, futok egy újabb SR-t. Megint nyitom a ládákat, megint két egyforma esik ki belőlük, természetesen egy újabb, eddig nem ismert.
-
_ocsisajt
őstag
válasz FehérHolló #3475 üzenetére
Nekem már minden reci ki van nyitva HC-n és azóta nem dob.
-
Sonja
nagyúr
Mi szerint kell a kapott attribute pontot "adagolni"? Úgy értem, hogy mindig csak 1-et kapok, és melyikre kell tenni Warlordnál (Soldier+Oathkeeper)? Physique/Cunning/Spirit?
Ezt a buildet akarom megcsinálni, és ahogy nézem mind a háromra lett osztva pont. De, hogy érdemes haladni. Egyszer P, aztán C, végül S vagy hogy?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
reelc
Topikgazda
Gondolom elkéstem azzal a tanáccsal, hogy az első karival fedezd fel a játékot, ne ragaszkodj mások buildjéhez, majd szinte mindent vissza lehet vonni, kivéve a Masteryt?
Egyrészt elsőre nem lesznek olyan cuccaid.
Ideértve a frakciós augmentációkat, és a magas szintű relicet.
Másrészt kb. minden karival végig lehet tolni a sztorit. Normalon, és Eliten is. Persze az Ulti fejfájósabb lesz, de ahogy írtam, lehet alakítani a karin.
Amit viszont érdemes nézni a kinézett buildnél: a Devotion pontokat. Adott karinak mit kell leosztani és milyen sorrendben?
Ha régen játszottál a Titan Questtel, az ottani módszer itt is jó kezdetben, hogy kiépíted az egyik Masteryt, közben a másiknak csak az aljára pakolsz pontot (a Mastery Bar-ra), később a skillekre.
Így nő a HP-d és a többi is.
Illetve ahogy Nándi egyik PDFjében van, vannak ún. leveling skillek, azokat kell feltolni kezdetben. Később visszavehetsz róluk pontokat, amennyiben szükséges.1-et kapsz? Hányas szintű a kari?
Talán a Physique a legfontosabb közülük, mert ez adja a HP-t (nem a pálinkát! ).
Spiritet annyit érdemes rakni, hogy tudd viselni az ékszereket. Hacsak nem Energy igényes a kari.
Nagyon fontos a minél magasabb resistanceok, és hogy amint lehet cseréld a cuccaid, ne maradjanak le nagyon a lvl szintedtől. Ezzel nő az OA/DA is.
Persze nem baj, ha valamivel alacsonyabb szintű a cuccod és támogatja valamilyen skilledet, vagy sebzés fajtádat.
Komponensekből sokat profitálhatsz.[ Szerkesztve ]
-
djherby
tag
Ha a build grimtools lapján egérrel az attributomok fölé mész ki fogja írni kékkel , hogy az alkotója mennyit rakott rá. Pl. physic 62, cunning 4, spirit 34. Kb. itt is látszik, hogy ph-ra 2x annyit rak. Amíg el nem érem én is max.-ot e szerint haladok. Pl. ha van 30, akkor 20 ph 10 sp. A lényeg, hogy a végén stimmeljen. A tiédnél ph-ra és cunning-ra kb. ugyanannyi megy, spiritre a legkevesebb. Ha van kérdésed, szólj.
-
djherby
tag
Ez a Warder build, amit linkeltél Reelc nagyon tetszik! Van is hozzá jó pár cucc. A jelenlegi 100-as Warderem is Electro/Lightning. Alig várom, hogy átépítsem!
Sonja! Ha elfogadod a jótanácsom, és ahogy Reelc is írta, először csak menj, és gyűjtögess. Nyilván maradhatsz a kinézett buildnél, ha az szimpi akkor menj vele. Adj neki hasonló cuccokat. A legfontosabb, hogy érdd el az lvl 50-et és az Ulti nehézséget. És akkor kezdenek potyogni a lila cuccok. Mire eléred a 100-at, talán esik egy olyan ami a Te build-edhez kell. Sajna ez van.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz djherby #3482 üzenetére
Na, örülök, és friss is!
Hajrá!Annyira nem is sajnos.
Akinek tetszik a játék (és nem ugrik a kövi játékra, miután végigért a sztorin Ultin), az úgyis belekezd újabb kariba.
Ami profitál az első receptjeiből, cuccaiból, a Mandatekből, a pénzéből, nyersanyagából.
Mindez erőt, kitartást adhat.
De ugye a többi hasonló játékban is így van.Persze máshol már az első karival el lehet jutni a csúcsra, mert úgy esik a sok loot.
Vagy megint máshol az adott ligában az első karival is teljesíthetsz mindent, bevetve a kereskedést is másokkal.
Bármelyik aspektus vonzó lehet a játékosnak.Én így szeretem a GD-t ahogy van. Az első karik küzdelmesebbek, majd jönnek a kiemelt célok (pl. Lokarr szet, Rashalgán bosszút állni, ugye ).
Farmolni való mindig marad, és azért új tartalmak is jövögetnek.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Most jut eszembe, GOGos vagy.
Ha jön egy patch, GOGon kicsit később szokott élesedni, mint Steamen.
Mert: "We cannot generate a GOG patch. That is done by GOG."
Szóval a GOG csapata publikálja a kapott patchet olyan módon, ami az ő struktúrájuknak megfelel.Eddig hogy tetszik a játék?
-
Sonja
nagyúr
Nem, mivel ez már a második karakterem. Az elsőt abbahagytam (egyelőre?!) olyan 26-os szint körül. Már itt töbször haltam, mint továbbjutottam volna. Szóval ezért akartam kész buildet, hogy valami normális karakterem legyen. A pontleszedés nem ingyenes, így azt sose szoktam használni. Normális toolt meg nem találtam hozzá, inkább új karit kezdek.
Játszottam a TQ-el. Egy Harbinger (Warfare+Dream) karival mentem, 1h weapon+shield kombóval, és meg se kottyant senki a végéig (Ez volt a skillfa!). Nagyon jó volt!
(#3481) djherby: Itt a grimtools build. Eszerint a Cunning kapta a legtöbb pontot!
(#3484) reelc: Nem rossz, de a TQ-hez képest túlbonyolított nekem.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Toolt nem is szabad hozzá.
Igen, mint egy továbbfejlesztett TQ.
Szerintem sokan ezért is szeretik.
Kitartás, megfogod érteni amit kell.Abban biztos lehetsz, hogy senkinek nem halt annyit az első karija, mint nekem.
Egyrészt sosem érdekelt ha halt, másrészt sokmindent nem értettem. Az utóbbi eléggé bosszantott, és ugye a sok halál ebből következett.
Sok játékot végigpróbáltam ebben a műfajban, és úgy gondolom a GD egy minőségi darab.[ Szerkesztve ]
-
djherby
tag
Így van. És így néz ki: ph 15, cun 75, sp 17. Sztem azt is csinálhatod, hogy az elején letudod a két kicsit, aztán már csak cunningra teszel. Még tegnap akartam mondani. Az első karim egy Demo. volt és a kinézett build fegyója a Deviltongue volt. Mit össze nem vadásztam. Idén tavasszal adta be
Reelc: meg volt a nagy átépítés. Jobbra emlékeztem, két szerkó van, ami nem mythical. A fegyver megvan, a többi darabért meg megyek vadászni. Ennek a karinak úgyis nemsokára jön Malmouth, Ultin. -
reelc
Topikgazda
[Tool] Core Switcher - Force GD to use all cores equally!
Időnként előkerül a játék processzor kezelése.
Ez talán segíthet. -
nagyúr
El sem hittem, de végre meglett a Slayer of Myths achievment, cold/physical reaperrel
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
FehérHolló
veterán
Tudnátok esetleg ajánlani arcanist kasztból kiinduló, főleg sebzést osztó buildet 55+ szinthez?
Csak csapatban játszom vele, a társ egy pet + tank buildet tol, nekem kevésbé kell túlélnem mellette, de én osztom az áldás nagyobbik részét.
Egyelőre pure arcanist PRM + TSS fókusszal, de kezd kevés lenni.Közben a Nightblade-emmel már majdnem végigvittem az AoM-et is ultin, még mindig vannak zöld cuccai, és így elég mazo vele játszani. A büdös életnek nem akarja dobálni azokat a tárgyakat, amik jók lennének neki (blind assassin, vagy acid+poison buildet szeretnék majd vele összehozni).
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #3491 üzenetére
Ha kell cucc szólj a blind assasin set pl megvan. és teli a shared stashem is, tudok adni ha megvan és van konkrét elképzelés pl.
Igaz nekem Spellbinderem van, de olyan 230e dps kijön csak az albrecht rayből.
-
-
nagyúr
válasz FehérHolló #3493 üzenetére
Igen most javítottam rajta, mert én is észrevettem Nem csapkodok, de ha jól értem, az nem csak meleere van.
-
FehérHolló
veterán
válasz Vikthor #3494 üzenetére
Még egy keresztkérdés: az aether-rezisztens szörnyek ellen hogy boldogulsz ezzel?
A +10%-os sebzést adó medál elég hozzá?@többiek: az Iskandra's Elemental Exchange fejlesztései csak a weapon attack-hoz adnak hozzá, vagy százalékosan növelik a képességek erejét is?
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #3495 üzenetére
Ezzel nem volt gondom, de a Warderral igen. Annak még egy sima áramos hero is 3 perc mire lemegy, viszont a többi elég durva
-
Sonja
nagyúr
Jelenleg 30-as szinten vagyok ezzel a Build-el (#3479), és nem haltam! Na jó, egyszer, mégis, mert a csata után egyből az inventoryt néztem, közben meg benne álltam egy csapdában, ami vitte le az életerőmet, én meg nem figyeltem! A saját buildemmel meg vagy 40x haltam 27-es szintig. Szóval egyelőre tetszik a build. Viszont a Devotion pontokat elcsesztem, újra kell készítenem. Szerencsére kaptam egy Tonic of Clarity löttyöt, ami jól jön. Ellenben mielőtt elkezdeném ismét kiosztani, kérdeznék.
Itt van ugye a build. Ha megnézitek a Devotion képet, akkor láthatjátok, hogy a középső csillagra nincs adva pont! Ugye a sárgával jelölt csillagokon van a pont. No, ezt hogy lehet megtenni? Nem kötelező a középső csillagra is tenni, hogy megnyíljon a többi? Vagy én értek félre valamit?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Házimozi belépő szinten
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest