Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
Incoming Auto-Loot for Components/Crafting Materials! (06/21 Livestream Spoiler)
Az egyik legtöbbet kért funkció megvalósul. Alapból ki lesz kapcsolva, és nekünk kell bekapcsolni, szóval opcionális lesz, aki nem akarja, nem használja.
Igaz ott a Grim Internals, de vannak akik nem használják, emellett az alkotójának elég sűrűn kell frissítenie, hogy működjön az aktuális játék verzióval. -
Qlux
tag
Ezt muszáj megosztanom veletek, mert ekkora mákom még nem volt
Nemesis dobta egyszerre az új set két fegyverét: [link][ Szerkesztve ]
-
Qlux
tag
Láttam egy warlord buildet, ahol két darab 1h weapon volt a karakteren. Én úgy tudtam, hogy csak nightblade használhat dual weapont. Ezek szerint tévedtem.
-
reelc
Topikgazda
Ilyenkor segítene, ha linkelnéd. Köszi.
Secret items in Grim Dawn - video guides (contain spoilers) - 2 új Totally Normal cucchoz + az új Loyalist packból az új kinézet mozgás közben.
Szóval a hamarosan érkező hotfixben v1.1.3.1 jön az auto-loot,
A v1.1.4.0-ben pedig az új Skeleton Keyes terület.
Jelenleg kb. ennyit tudni a közeljövőről.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Frissült a Grimtools.
"Calc, item and monster databases were updated. Sorry for the delay."
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Megnéztem amit linkeltél, de a medál valahogy kimaradt.
Ezért is nem válaszoltam mert nem jöttem rá.Cserében itt az összes cucc: vagy melee. vagy ranged, vagy mindkettőt engedélyező tárgyak.
-
reelc
Topikgazda
Javítottam az Összefoglaló linkjeiből mindet, amit tudtam.
Amiket nem tudtam: a hivatalos Game Guidere utalásokat.
A Crate a weboldalának azt a részét még nem hozta vissza. A rossz linkeket azért nem töröltem, mert így látom hol voltak linkek, így tudni fogom mit kell upgradelnem, amint eljön az ideje.Nem tudom, mivel lehetne még bővíteni, a Grimtools Pet Database funkcióját beleírtam.
+ Grimtools:
A programnak modulonként van OFFline változata. Itt találod őket, a [GrimTools] kezdetű topikok első hsz-eiben van, "Offline/desktop version can be downloaded here" szövegnél az eleje felé.Kérdés, észrevétel, javaslat esetén írjatok nekem.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Nekem valamiért az volt az eszemben, hogy az most jött, tegnap elő is szedtem a Purifiert és csodálkoztam miért nem találom
Azért nem estem kétségbe, gondoltam legalább lecsapom az Eldritch nemesist és utána farmolok Cronley reput... Az első fele sikerült, cirka egy órát (és rengeteg halált) töltöttem el azzal a nyavalyással mire sikerült lecsapni, de azért sem hagytam ott. Mondjuk nem volt egy elegáns kill: az egyik dungeonben spawnolt (egen, a Mutator sem segített), a közelébe tettem egy portált, aztán kergetőztem vele a bejáratig, elfutottam a közeli rifthez, vissza a dungeonbe. Aztán ezt még olyan húsz alkalommal.Próbáltam megoldani potikkal+Clusterrel, de úgyis lecsapott ahogy a sebzéscsökkentő lejárt. Kergetőzni nem tudtam vele, mert a villáma 80% HP-t sebzett és nem tudom mi alapján talált be, plusz a kristályai is lassítottak. És nem dobott Warrant-ot sem, pedig csak amiatt kerestem meg. Így marad a farmolás a cabalisttal és majd ő lecsapja (Majd ha elfogytak a könyveim).
-
Badlof2k
senior tag
Lassan időszerü, kezd a Poe kiffuladni, lehetne egy ket uj buildet probalnom de semmi motivaciom , csak kozbe Wowos guild is nyaggat mikor megyek mar vissza foleg hogy lassan uj raid es content van ottis 🤷🏻♂️ lehet elkellene mennem nekem is gamernek fo allasba 😂😂🤣 nincs annyi idom mint amennyire mindenre kellene
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
reelc
Topikgazda
válasz Badlof2k #2467 üzenetére
A GD nem siettet, csak ne feledkezz meg róla.
Idővel bármilyen játékra rálehet unni, és akkor:
szenved tovább megszokásból az ember azzal amit már megunt,
vagy visszanyúl olyanhoz, amit szeretett,
vagy elkezd kipróbálni olyanokat amiket korábban nem, hátha bejön valami,
vagy hagyja a játék hobbit a bánatba,
egyéb.Az előző kb. 20 évben voltam már mindegyik kategóriában.
-
reelc
Topikgazda
"After some internal deliberation, we’ve decided that the best course of action is to release Hotfix 1 with several bugfixes we wish to get in your hands sooner rather than later.
Meanwhile, the auto-loot feature and some other surprises we are working on will instead be released when they are ready in V1.1.4.0, likely in mid-July.
The new Roguelike Dungeon and Riggs’ questline will be released in V1.1.5.0.
Note that this is not going to have any impact on the release timeframe of the Riggs content, which is still expected later this year. We are simply inserting a surprise Major update in the middle, which means you get MOAR and get it posthaste…r."
Várom az auto-lootot, viszont örülök neki, hogy ha úgy érzik még dolgoznának rajta, akkor nem adják ki elsietve. Sok csapat beleesik abba a hibába, hogy túl hamar ad ki dolgokat. Részemről nem gond egy kis csúszás, ha ettől jobban fog működni. Mondjuk furcsálltam, hogy egy ekkora változtatást (ami hatással van az alapjátékra is), "csak" hotfixben hoztak volna ki.
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz Shadowguard #2466 üzenetére
Miért nem cuccolod fel rendesen a karidat a Dungeonokból aztán mész neki? Akkor egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
-
reelc
Topikgazda
válasz Badlof2k #2473 üzenetére
Az új kiegben ez lesz a kulcsos dungeon.
Az AoM-be is utólag került be.
Az alapjátékba is utólag került be Port Valbury. Úgy látszik ez hagyomány, hogy minden részegység kap egyet utólag, pedig korábban azt mondták nem lesz az FG-hez, mert ott az SR, az új játékmód. Meggondolták magukat.Auto-loot: magától vesz fel dolgokat, gombnyomás nélkül. Ilyen csak a Grim Internals toollal van, magában a játékban nincs.
A krafting materialokat fogj felvenni és a komponenseket is. Utóbbiakat össze is illeszti.
Ez eleve kikapcsolt funkció lesz, nekünk kell majd engedélyeznünk.A Quest line nem tudom mi lesz, de biztos jó lesz.
Hamarosan jön a Steam Summer Sale, akinek hiányzik valami az jó eséllyel akcióban fogja találni.
-
reelc
Topikgazda
-
Hokunda
senior tag
Az elmúlt 2 hónapban új projektem futott a cégnél, így nem voltam egyáltalán. Mi történt a GD fórummal? Az egész visszafejlődött kb 10 évet, a megkezdett build meg konkrétan eltűnt!
-
reelc
Topikgazda
válasz Hokunda #2480 üzenetére
Többször meghackelték, így elsősorban emiatt új felületre költöztek. Biztonságosabb.
A keresőjébe írd be a build nevét, fel fogja dobni, ha nem távolította el a szerzője.
Semmilyen korábbi grimdawn.com-os link nem működik. Újra kell keresni őket.
Az Összefoglalóban frissítettem nemrég, még a Game Guidet nem hozták vissza. -
Nandi88
junior tag
válasz Hokunda #2480 üzenetére
Inkább előre.. Hackelés volt, build lopás, bunkó újonc builderek jelentek meg, sorolhatnám. Mindenki elkezdett gőzerővel lementeni mindent.
(#2481) reelc Nem csak emiatt amugy is váltani akartak, sokan már akkor írták nem legjobb.
Jobb:
Gyorsabban tölt be.
Ha írsz vmit véletlenül kinyomd, ott marad, elmenti folytathatod, ott ahol abba maradt.
A topicok neveit most már te írod át, nem kell külön moderátort megkérni.
Könyebb a kezelő felület.
Könyebben lehet használni a különböző kódokat, trükköket.Persze ezeket csak azt tudja, mint én, aki napi rendszereséggel írkálok meg indítok topicot.
Igen régi linkek meghaltak azokat a topicokat, amik régiek én töröltettem pl. Szóval rá kell keresned. Azt meg ne felejtsd el Hokunda, hogy már 1.1.3.0 ba vagyunk és jön 1.1.4.0 lehet a builded 1.1.2.5 től régebbi volt, szóval azért nézd meg van e belőle újabb verzió.
Nekem csak 1 napba került, míg mindegyik buildemet 1 kivételével upoltam 1.1.3.0 ba, de egyszer kellett megcsinálni többi könyebb lesz.
A szerencse az, hogy most már havi szinten jönnek ezek, így kevésébé lesznek nerfek, updatek változtatások.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
És megvan a második lvl100as karakterem, éljen soká a Cabalist Most végeztem a Dermapizé királynővel, az adta meg az utolsó pár XP-t.
És egy gyors kérdés, amit már lvl94 óta fel akarok tenni. A kovácsok bónuszával megéri foglalkozni vagy jól gondolom és az tényleg annyira elhanyagolható bónusz, ami sokat nem változtat a tárgyakon? -
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2483 üzenetére
Gratulálok!
Én sosem foglalkoztam vele, de ez nem azt jelenti, hogy nincs értelme.
-
Nandi88
junior tag
válasz Shadowguard #2483 üzenetére
Szeritem nyomja egy SRt és rájössz mi a különbség, ha 30% stun resist van blacksmithből vagy nincs. Ez a nem mindegy.
Ha van 4 kraftolható cuccod, akkor 48% stunt tudsz össze szedni, ami nem semmi. Jól tudom 12% a max 1 cuccon.
Physic legjobb utána DAt HPt add. Armor, de az elhanyagolható. Ezek a legjobbak. Resistek se mindegy azért 2x 7% pierce resist nem mindegy. az egy mati vagy augment helyet szabadít fel.
De resistekkel meg az a gond meg van mi arra a slotra legjobb és úgy is azt kell beraknod, nem minden esetben segít, ha van 80% (20%) bleedet 7 8 % bleed nem sokat változtatt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
-
djherby
tag
Tegnap haladtam kicsit a Warderemmel, és ugyan már rég megvolt a Fist of Ultos, gondoltam megnézem. Mikor rámentem +-osnak írta a sebzést a Raka'jax-hoz képest. Beraktam, és tényleg. Majdnem 100K lett a dps! Sosem volt még ennyim. Gondoltam akkor berakom másodlagosnak. De ott már csak kb. 75 lett. Miért különbözik a két slot? Egyébként augment-tel felment 100k fölé!
-
Hokunda
senior tag
Ha bárkinek lenne receptben/felesleges/duplikált az alábbiakból szóljon pls!
(nyersanyagban term. térítem)Myt Shadofiend's Cord
Myt Beastcaller's Cowl
Myt Peerless Eye of Bereonath
Myt Mantle of Patron
Myt Necrolords Shroud -
reelc
Topikgazda
válasz jambiyya #2493 üzenetére
Ahogy írtam, másodpéldányok voltak, senkinek sem kellettek. Nekem meg jól jött a nyersanyag, úgyhogy többszáz cuccot szétrobbantottam.
Persze a GDIA-ban, vagy raktárkarinál én is tárolhattam volna a végtelenségig, de ha nem kell senkinek, nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
V1.1.4.0 Preview - valamikor a hónap folyamán jön a patch.
-
reelc
Topikgazda
Devstream lesz ma.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
A végébe tudtam belenézni.
Felfedtek mégegy QoL funkciót, ami nincs benne az előzetes patch logban: Stash Search!
Kb.01:12:40-től. (A videó szokás szernt korlátozott ideig lesz fent.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Rendszergazda topic
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest