Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
-
reelc
Topikgazda
válasz #75791360 #2599 üzenetére
Viszont a Titan Quest mellett szót kell emelnem, mert az ókori görögöket illeti kritika ezügyben!
Ugye a játék a görög mitológián alapul, és ott is erősen dominált az ember-szerű kinézet. Voltak kivételek, pl .a játékban volt Manticore, és Hydra is, de alapvetően kötötte a fejlesztőket a mitológia. Nyilván igyekeztek ismertebb lényeket beletenni. Volt annyi, hogy nem igényelte a saját kreálmányokat.
Szerettem a görög mitológiát, ezért is tetszett annyira a TQ a sok ismerős monsterrel.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
A
kéthárom hsz-el ezelőtti kirohanásnak margójára tegnap éjjel befejeztem az FG-t is Ultimate fokozaton, szóval a 100-as Warden karakterem végigütötte a játékot elejétől végéig Ultimate fokozaton talált és AoM-es repus cuccokban. Persze az új AoM-es meg 1-2 régebbi roguelike dungeon és a secret bossok még nincsenek meg, előbbibe benéztem egyszer de kemény dió lesz az még a karimnak, utóbbiak nagyrészt meg azt sem tudom hol vannak. FG vége brutális ultimate fokozaton. AoM főbossát, Theodint elsőre és halál nélkül szétvertem. De itt konkrétan a tüzes kerek szobában meghaltam vagy 20x mire sikerült megölnöm a bosst nagy nehezen úgy hogy találtam magamnál egy előtte nemrég lootolt kék gyűrűt amin volt 79% tűz resist... Ha az nincs, szerintem nem tudtam volna leütni akkor... Kb ugyanez volt a legutolsó bossnál. A DPS-emet sikerült 100K fölé vinnem azóta, így valszeg nem azzal volt a gond, hanem továbbra is a rossz gear és kevés DA az ami miatt könnyen hal a karakterem. Ebben a játékban úgy vettem észre hogy melee karikkal nagyon szívás a játék, mert mindenhez oda kell menni közel így megvan az esélye mindig hogy leüt 1-2 ütésből a boss, vagy épp beleállsz abba az aoe-jába ami megölne 4 karaktert is. Ultimaten is működőképes buildek száma persze hogy le van szűkítve, de még így is elég sok életképes konfiguráció van ahogy láttam. Ez a fokozat már alapból azoknak való akik szeretik a kihívást, kisebb fokozatra meg kb azt raksz össze amit akarsz.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Igen, rengeteg életképes build van, és patchenként jönnek ki újabbak, esetleg frissülnek korábbiak.
Egy ilyen bonyolultságú játéknál természetes, hogy vannak jobb és kevésbé jó kombinációk, buildek.
Akik építik a buildeket keményen megdolgoznak vele, mi csak az eredményt látjuk, szerintem igen kicsi esélye lenne, hogy valaki teljesen vaktában eltaláljon egy brutális endgame buildet.
De persze mindenki előtt ott a lehetőség, hogy saját kútfőből alkosson, ahogy Nándi mondogatta meg kell tervezni a Grimtoolssal, utána meg is kell alkotni, és igazából akkor látod, hogy működik a dolog?
Ráadásul vannak olyan bossok akikre külön build épül, mert annyira durvák - ez is kihívás.Ha jól emlékszem Peace tolta végig melee karival, Soldier volt talán.
-
Nandi88
junior tag
válasz #75791360 #2599 üzenetére
Ravenriseal fogom kezdeni. Én nem tudom milyen arpgkkel játszottál eddig, de elmondhatom hogy mindegyikbe kell cucc, hogy működőképes legyen egy karakter, arról végképp nem tehetek, hogy képtelen voltál elolvasni és értelmezni, hogy vannak lvling skillek, amik azt jelentik, hogy ultira áttudnak vinni különösebb cucc nélkül. Ráadásul a legtöbb boss támadását ki lehet kerülni... Ki lehet őket ismerni. Én számtalanszor megcsináltam, te is képes lehetsz rá. Azért azt meg kell mondjam ez eléggé hardcore játék, szóval nem feltétlenül mimoza lelkűeknek találták ki. Az, hogy nincs időd matekra nem tehet a játék róla, ez ilyen. Azt meg ne várd el, hogy bármelyik arpgbe majd te 10 év után is tudsz újat mutatni... A PoE is halott lenne build téren, ha ligáknál nem változtatnák a skilleket.
Jambi kösz az említést.
Pel vindicator 2 kezes lightningosnak a legjobb és az is a legjobb build. Dual pisztoly esélytelen jelenleg.
Bennyboy mati fontos gyüjtsed 100 is elmehet nagyobb matik craftolására, vagy még több cuccok craftolására.
Mindenkinek azt ajánlom, hogy nézzen buildet és azzal menjen végig, mert ha elbaszod, akkor nem tudod miért nem haladsz és csak zavarni fog.
Lvling skillel teljes mindegy milyen build simán el lehet jutni ultimátéig táposabb cuccok nélkül, ami számít éld túl resisteket pakoljatok magatokra az benne van pdfeimben.
Most már tényleg tanácsadónak érzem magam.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Version 1.1.4.2-re frissült a Grimtools.
-
Nandi88
junior tag
Minden lőfegyver szarabb, mint a közelharci, bár azt hiszem 2 kezes puskás vindicator build van, de akkor is gyengébb lesz. Persze én SR és Crucira tervezek mindig, singlebe bármi jó.
Haverod archon az is lightning alapú, arra pont van fent forumon 1 közkedvelt buildem, ami spin2win és SR75 cruci 170 képes.
Egyébként 2 playerbe legkönnyebb a játék. Nincs akkora különbség 1 2 playerhez között, viszont 2 sokkal erősebbek vagytok.
Azt ajánlom vagy caster vagy 2 kezes közelharci legyél savagery stackel. Bár haverod tuti caster lesz, még 1 nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Jól értem, h ennél a buildnél: [link] visszaveszi a pontokat lvl 40 körül a world of painről az inquisitor tabon a devotion-nél?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
reelc
Topikgazda
Akciósak a Grim Dawn címek a Humble Storeban!
Grim Dawn -75%, 6,24 EUR
Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion -30%, 12,59 EUR - HL, igaz volt már ennyiért, de attól még az.
Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion -25%, 10,86 EUR - HL
Grim Dawn - Crucible Mode DLC -30%, 4,54 EUR.Persze ha valakinek van aktív Humble Monthly előfizetése, jön még le belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
megint csak poe szünetben egy kis visszanézés
Előre is elnézést a nagyon hülye kérdésért, de ha a GrimInternalst használom steames telepítéssel, akkor miért nem frissül a játék? Vagy hogyan tudom frissíteni? Néztem lejjebb a linket az új patchhoz, de én ott csak leírást találok hozzá, magát a telepíthető patchet nem. A steam nem frissíti, hiába írja boldogan, hogy van új patch, egy kicsit tanácstalan vagyok.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
reelc
Topikgazda
válasz Har_melin #2614 üzenetére
Üdv újra itt!
Nem kell elnézést kérned.
Nem használok GI-t, de azt tudom, hogy ha a játék verziója frissül, akkor a GI készítőjének is frissítenie kell.Miért használod a GI-t?
Nem tudom mennyire figyelted a topikot, vagy a játék frissítését, de több GI funkciót beépítettek a játék fejlesztői.
Itt a leglátványosabb miket, sok változás volt a Grim Dawn Version 1.1.4.0, és Grim Dawn Version 1.1.4.1 patchekben.
A legfrissebb GI linkje mindig az első hsz első linkje. Le is írta, hogy kell telepíteni, nyilván a frissítésre is érvényes.
Nem tudom, ez van-e felrakva neked? A legfrissebb? Lehet ezt kellene feltenned, és utána frissíteni a játékot?[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Har_melin #2616 üzenetére
Igen sokan szerették, csak átjött közben a components auto-loot, a health barok, a Crucible map választás is... a legnépszerűbb funkciók. A GI jelenleg annak ajánlott kb. akiket a statisztikák érdekelnek. Persze nem csak ennyit tud, de szerintem szépen felturbózták a játékot a fontos funkciókkal.
Ja, az auto-loot alapból kivan kapcsolva a játékban, be kell kapcsolni egyszer.
Azért jöttek át ezek a funkciók, mert rengetegen kérték, a GI-t sokan használták, és mindig volt egy kis idő a patch utáni GI frissítésben. A program fejlesztője nem hagyta abba, de örül, hogy bekerültek funkciók a játékba.Sokminden történt az 1.1.2 óta.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Drop rendszert nem nagyon értem. Itt a játékban bárhol kieshet bármilyen legendary tulajdonképpen? Régóta kajtatom már pl. az Ultos szettet ami kéne az end-game gearemhez de még egy darabja nem esett ki. Crucible tudom hogy bármit dobhat, de így van ez a sima játékban lévő bossoknál és hero mobok loot gömbjeinél és a ládáknál is?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Láda esetén One-Shot Chest, Nemesis Trove, dinamitos láda jöhet szóba, sima láda nem.
Meg pl. Lokarr 2 ládája ha legyőzted, ill. elég jó az egész hozzá vezető terület is.Ha valaki cuccot akar sztorin belül: Ultimate fokozat, farmolni a bossokat és a hozzájuk vezető utat, ill. vadászni a Nemesiseket. Ha már ezen a fokozaton vagy, a csillagos ellenfelek is jobban spawnolnak + van pár kis boss, is, aki majdnem mindig tetten érhető a szokásos helyén.
Van pár terület még amit elég jól lehet farmolni + a Skeleton keyes területek.
Ezeknél hatékonyabb a Crucible, vagy a Shattered Realms. Ha cucc kell, akkor főleg az első, de az SR se rossz már alacsonyabb szinten sem.
Az SRhez kell ugye az FG kieg, ami magába hozta a szetkonverziókat, megfelelő nyersanyagok révén azzal is el lehet szórakozni, vagy a gamblinges árusokkal, de ismétlem a Crucible utolsó fokozaton 150+ szinttől hatékonyabb. Vagy az SR minél fentebb. -
Nandi88
junior tag
Minden kieshet mindenhol.
Kezdőknek 2 +1 módszer van sztem:
1. Farmolod ultin a bossokat. Pl. Pine barns, Manticore, pók, a nagy dög és a gnóm király.
Ezután lemész, Bastion of chaosba, SoT ba, vagy ugdenbug dungeonbe, de sztem az kemény. 1 elég azt kilépsz belépsz ez kb 5 10 cucc/ run.
2. Cruci 150 170 multiba aki tudja vinni és szeded a cuccot. Jó külföldi is. 10 20 cucc/run.
+1 vannak trade serók, ahol, ha mákod van, kidobhatnak setet is ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Azért 1-2 bosst komolyan nem tudom hogy gondoltak a készítők, mint pl. az Ancient Grove főbossát... Első phase-ben simán leverem, majd mikor újra felkel onnantól nem lehet odamenni a közelébe mert a 17800 hp-mat fél sec alatt lehiteli 50-60% os resist overcapekkel (80 felett ennyi van még tartalékban) is, plusz ott vannak a random lángcsóvák is amik jönnek a falakból. Melee karinak totál szívás ez a boss, mert közel kéne menni hozzá hogy sebezzem, de ha megüt meghaltam kb.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Teljesen komolyan gondolták.
A Skeleton Keyes területek direkt a plusz kihívás miatt lettek megalkotva. Ezekhez boss dukál.
Amúgy ez egy népszerű dolog, anno úgy gondolták, hogy az FG nem fog kapni, mert ezt felváltja az SR. Szerencsére meggondolták magukat, jön az FG-be is Skeleton Keyes terület ráadásul a korábbiak is kaptak mutátorokat, még keményebbek lettek.
Amit említettél az került utoljára a játékba, a következő durvább lesz, hidd el. -
reelc
Topikgazda
Melee karival régen foglalkoztam.
Sajnos sok zöld van benne, de majd valami Tescósabb , gyengébb kivitelben ezt összerakom egyszer:
[1.0.2.0]Belgothian’s Slaughter - 100 Cunning/0 Spirit DW Blademaster. A verziószám ne tévesszen meg, ez egy nagyon régi és népszerű build frissítgetve, amikor szükséges.A fő farmolós karim nagyon régóta egy 2 pisztolyos Purifier.
A sztori mód megy vele, a Crucit is végignyomtam már, az SR-ben 20 körül hagytam abba, de csak azért, mert bizonyos effekteknél crashelt a játék (régi telepítésű a Windowsom).
Annak ellenére, hogy távolsági, igen sokszor a képembe másztak.
Játszani könnyű vele, kevés skillt kell nyomkodni. A játék legkeményebb ellenfelei nem voltak meg vele (pl.Callagadra, Crate), de pl. Lokarr sokszor megvolt.Szóval találtam 2 Purifiert, amikben csak 1 zöld cucc van, és ha jól rémlik meg is van a cuccuk, kis átalakítás kell csak.
[1.1.4.2] Dagallon Purifier shoots Crucible 5:50
[1.1.4.2] Stronghold Purifier - Palliona goes to SR 75-81(Ha valaki nem tudja, a zöld cuccra hivatkozás MI-t takar, sokszor double raret, és nagyon nehéz a megfelelő skillekkel összeszedni még úgy is, hogy a Grimtoolssal nagyjából belehet határolni mi dobhatja. Az alacsony droprate miatt.
Épp ezért ajánlottabbak a minél kevesebb zöldet tartalmazók.
Általánosságban valószínűleg működni fognak a buildek a zöldek helyettesítésével, csak nem olyan hatékonysággal, mint a videókon, leírásokban. Sztori mód kb. minden jól összerakott builddel teljesíthető Ultin.)[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Kiesett ma az Ultos vállas, alakul ez... DPS-em már 165K, DA-m már elérte self proccal a 2600-at de majd még az is fog javulni a többi cuccal ami hiányzik a buildhez...
-
PeL
addikt
Ma nekiálltunk hárman ultimate multinak az elejétől, kiesett az ultos chest szettrész is, így már 4/5 van. Steps of Tormentnél tartunk, két ismerősömmel megyek, kitakarítottuk a kulcsos dungeont is, kb mintha normalon mennénk eddig, minden boss pár sec alatt meghal mielőtt komolyabbat varázsolna. Gondolom azért majd DLC-kben lesznek parás helyek.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Nem véletlen, hogy a buildek erősségét a következőkkel határozzák meg:
Crucible 150-170 hány perc alatt
SR mekkora megy le
A játék legkeményebb ellenfelei mennyi idő alatt mennek le.
Ez a topik remekül szemlélteti. Az eredmények korábbi patchek eredményeit is tartalmazzák, de nyilván vannak most is hatékonyak köztük.
Mert a sztori mód erre nem alkalmas, szinte bármilyen karival végig lehet vinni, pár extra ellenféltől eltekintve, akikhez igenis kell a komoly build: pl. Callagadra, Crate, ilyesmi.
Az sem mérvadó, hogy megvan a szet, vagy mennyi az FPS, mert ezek nem a tényezők összessége.Ti sztori módot nyomtok, lehet túl könnyűnek fogjátok érezni ennyien. Ez persze attól is függ, kinek mennyire van kiépülve a karija.
Azt kell elfogadni, hogy ez alapvetően single player játék, co-op funkcióval.
Fél óránál többet nemigen co-opoztam vele, fogalmam sincs 2 főtől hogy skálázódik pl. a nehézség.
Kihívást a Crucible magas szintjei fognak jelenteni csapatban, és az SR.
A sztori mód nem, a Skeleton keyes területek sem. Ez nem a játék hibája, a Crucible és az SR az ilyen jellegű tartalom. Ezek az Endgame tartalmak.Nem elvenni akarom a kedveteket, csak ha majd végeztetek Ultin is a sztorival, tudjátok, hogy csak bemelegítés az Endgame tartalom magasabb szintjeihez. Legalábbis fel lehet fogni így is.
Tudod, hogy az FG-ben van szetkonvertálás?
Ha megvan a sisak recept valamelyikőtöknek és át tudod konvertálni a hiányzó szetdarabra, komplett lenne a szeted.
MI szetekkel nem működik, pl.Lokarr, Alkamos szetje - a Grimtools figyelmeztet az adott szetdaraboknál.Crate of Entertainment-nek neki kellene feszülnöm valamikor, kell a nyakéke, hatékony lenne a Lokarr szet mellé.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
megvettem a crucible-t, látom, hogy lehet építeni védelmi eszközöket a pálya közepére de nem tudom kivel kell beszélnem ezügyben?
megtaláltam, ráklikk és 5 tribute pont... esetleg melyiket érdemes használni ezek erősödnek talán?
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
reelc
Topikgazda
válasz Vikthor #2632 üzenetére
A Crucibléről infókat a Topik Összefogalójában találsz Nándi erre vonatkozó PDFjében.
Illetve a hivatalos Game Guideban.Nekem az a véleményem, hogy kezdéskor nincs értelme ilyesmire költeni. Később ésszerűbben fellehet majd használni a pontokat.
Pl. Tribute pontba kerül majd az is, hogy ma eljutsz valameddig, és később chekpointtól akarod folytatni, nem wave 1-től.Ha nagyon nem fog menni a dolog alacsony szinten, akkor valószínűleg igazítani kell majd a karin.
Amúgy lvl1-es karival is belehet állítani oda, van aki szintezéshez is használja friss karinál.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Itteni rutinosabb emberkékhez lenne kérdésem.
Jelenleg így áll a karakterem: https://www.grimtools.com/calc/eZPOW6GV
Ezt a buildet próbáltam követni eddig: [link]
Ami számomra aggályos hogy megéri azt a nadrágot használni? Kiesett már az is, viszont ha berakom veszítek a DA-ból, plusz nekem totál hasztalanok azon a gatyán gatyán lévő statok leszámítva az 5% melee avoidot és a 3% phys resistet. Megéri ezekért és a procc-ért ami azon gatyán van minden egyéb statot beáldozni ami a mostani gatyán is tök jók nekem? A DPS-emből is veszítek kb 20.000-et a build-ben lévő nadrággal ~215K-ról leesik ~195K-ra. A medal még mindenképp kell majd a buildból persze, de a nadrággal kapcsolatban kétségeim vannak.
Gladiator crucit farmoljuk hárman jelenleg a fent linkelt karimmal, igazából már extra spawnokkal is túléltem két alkalommal Wave 169-et és 170-et is úgy hogy a két társam kifeküdt mindkét wave-elején a rossz statjaiknak köszönhetően (full tribute buffokkal persze és bannerekkel, eszméletlen mennyit segítenek amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
A buildek tárgyait általában elég gondosan válogatják össze, mert nagy a választék.
Viszont ha nincs meg pár tárgy, de hasonlóan hasznos statos cuccok vannak (itt most nem a szetekre gondolok), akkor is lehet boldogulni. Legfeljebb veszít egy kicsit a hatékonyságából, de a te helyzeted jó, mert csapatban vagy. Kapsz buffot a társaktól, te is adsz, na meg a harc... teljesen más, mint egyedül.A játék nem követeli meg a kb. 100% szolgai build másolást, mint pl. a Diablo 3 esetében.
Skilleknél nem árt, a Devotionokat is érdemes lekövetni. A componentsek és az augmentációk nagyrésze pedig ellensúlyozza az éppen kiesett cucc hiányosságait pl. resist terén. Azokból a cuccokból kell boldogulni amik esnek, és a sok farmolástól egyre közelebb kerülsz ahhoz, ami kell.
Tudom, hogy tudod. Műfaji sajátosság.Használd nyugodtan a mostanit.
Majd ha kevésnek érzed, legfeljebb váltasz.
Még hátra van egy gyűrű, és egy medál.Szépen haladsz.
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
Nem a proc miatt használják.
Hanem +2 PS miatt 2 skill pont lejön és 20 slow res miatt + 2 resistet is add.
Ha egyedül mentek SR be, akkor nagyon fog számítani a másodlagos resistek. Slow melee karakternek trap meg mageknek főként de nem baj, ha mind kettőnek ez a 2 50% fölött van. Táposabb kariknak (értsd úgy 5t csap és halott a nemesis) elég kevesebb is.
Ha le slowolnak akkor pl az életszívás sem működik, ami ALAPVETŐ egy melee karinak.
-
djherby
tag
Köszi a Stronghold build-et! A szettből már csak a revolver hiányzik. A Justicar settből meg kellene a váll-darab, mythical persze.
Pel: tuti a warder-ed. Nagyon közel áll a követett buildhez. Nekem is van egy warderem, mostanában az ő útját is egyengetem. Van is egy build ami Savagert használ, én meg most Primal Strike-ot. Ki kellene próbálnom. -
djherby
tag
-
reelc
Topikgazda
válasz djherby #2644 üzenetére
Az egyetlen feltétel Warden halála ahhoz, hogy az új kieg. kezdő városába juss.
Tedd fel nyugodtan.
Nem követendő példa, de annyira érdekelt az FG, hogy én a lvl100-as karimmal mentem végig rajta Ultin, majd Eliten is a repu miatt. Ezért elég későn ismerkedtem meg az új masteryvel.
Mert a (majdnem) mindent vivő 2 pisztolyos Purifieremmel farmolgattam az SR-t is, amíg engedte a gépem, és nem fagyott valamitől rendszeresen.
De ugye ha lvl100-assal akarsz nekivágni, akkor Ultin érdemes. Csak kell majd farmolni a repu miatt.
Különleges nyersanyag is kell a szetkonverzióhoz.Akkor egy kis emlékeztető, miért jó az FG :
Új sztori, új terület.
Új mastery.
3 új baráti frakció. A választottad gyorsabban fog fejlődni, a másik kettő lassabban.
Mozgásos augmentációk!
Difficulty Meritek.
Szet konverzió (2 féle - ugyanabba a szetbe, vagy idegen szetbe).
Meg persze új ellenségek, frakciókkal, szívatós bossok, stb.
Új játékmód: a Shattered Realms. Többet kell mozogni benne, mint a Cruciblében, nem egy aréna. Változatosabb emiatt.Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
A nagyrészüket hamar fellehet oldani.Mondjak róla negatívat is:
Az AoM után kevésnek hat, mert ott 2 actot és 2 új masteryt kaptál.
Itt meg 1 új actot és 1 új masteryt. Kevesebb a Quest.
De: kaptál egy új játékmódot. Ami szintekre van osztva, és összességében nagy terület. Mármint sok pálya.
Jobb a loot, mint a sztori módban.
Illetve: minden Skeleton Keyes pálya kapott mutatort, Nehezebb. Meg Lokarr területe is.Bár azt most hirtelen meg nem mondom, a mutatorokat az FG hozta, vagy patch, és így már neked is vannak az AoM-hez is? Sok patch volt idén, és voltak dolgok, amiket nem csak az FG-sek kaptak meg.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Szép gesztus a Cratetől: Does this Ring any Bells?
Van ötlete valakinek, hol lehet beszerezni a gyűrűt?
Korai szintezéshez jó lenne. -
PeL
addikt
Leovinus' Ring is a Legendary Ring. It is found in an Urn Cluster (Ultimate only) in the Hidden Refuge area of Act 7
-
reelc
Topikgazda
Csak érdekességképpen.
Van sajnos két szomorú megemlékezés is a játékban.
Tyrant's Hold-ban van egy sírkő, ami Gogo the Chaotic Mellon-é. Biztosan belefutottatok már, más, mint a többi, nem rombolható. Valamikor az Early Accessben volt egy játékos, aki meghalt, az ő emlékére van.Illetve van Homesteadben egy Praetorian Zedlee nevű alak, ő is emléket állít egy másik játékosnak, róla írt a fia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest