Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Köszi.
Egyelőre a Grim Internals-t töltöttem le.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
MegalodonS
őstag
Egy kis segitseg kellene??
A Merchant, mindig van jobb item,mint ami nallam??(mondjuk nem olcso!!)
Itemet az szet lehet torni, vagy szintfuggo??
Quests vagy Rift,ahol konyebb a szintezes??[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3802 üzenetére
Salvage Dealerre, vagy frakciós árusra gondolsz?
Itemet eladsz, vagy dynamittal szétrobbanttatod egy Inventorral.
Neked mi a rift?
Van Crucible és az FG kieggel a Shattered Realms.
Meg bounty, a frakciós asztalnál lehet felvenni általában.
Szerintem sztori módban elég jól lehet szintezni. Haladni kell, hogy mindig legalább a te szinteden legyenek a mobok, de inkább fölötted. -
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3804 üzenetére
Nem rémlik, hogy nagyon vásárolgattam tőlük. Elvoltam a loottal, a kováccsal, meg a frakciós árusokkal.
3 Inventor van a játékban.
A Devil's Crossingos Kasparov mellett fog állni, de előbb ezt a questet teljesíteni kell, hogy megtaláld és visszajuttasd DC-be.Hol jársz és milyen szintű vagy?
A Grimtools térképen rákattintasz valamire, akkor nagyobba mutatja azt a területet. A jobb felső sarokban állítgatni lehet mit mutasson, pl. a Level limitset.
Pl. a Flooded Passage rift környékén egy torlaszt lelehet robbantani dynamittal. Itt láthatod, mennyivel magasabb szint az a terület, az egy challenge area. Ezek keményebb területek, pár patch óta mutator(ok) is van(nak) rajta. Nehezítés.
Másik változata a Skeleton Keyes terület. Na, azok kihívást fognak jelenteni ez a céljuk.
De ha a sztoriban eljutsz oda, kapsz egy olyan kulcsot, és a receptet.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Koszonom a segitsegedet
Neha a loot,nem ad semmit Meg csak lvl 33 vagyok.Arcanist mert ez tunik a legerosebbnek es a legyorsabbnak, igaz sok malnat iszik.Meg nem valasztottam,mi legyen a hibridizacio(Shaman vagy Occultist)Erdekes hogy Act 1 utan portalt kaptam, Act7-be??Azt hittem sorba megy a dolog Sok sok kerdojel,nehezebb mint a D3
Az inventor(ilyenem van a poratl mellett) csak a Dinamit a gond, neha 1-2 kuldi ad eddig kb 2db esett Fort Ikon meg csak a terkepen lattam
-
nagyúr
válasz MegalodonS #3806 üzenetére
Tolj bele 500+ órát és lesz jobb rálátásod a dolgokra és addigra meg már legendary setjeid is lesznek szép számmal.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz MegalodonS #3808 üzenetére
Krieg után a Homestead felé vezető út következik, az az Act 2. De lehet rosszul értem amit mondasz. Minden portálod nyitva van? Ettél kavicsot?
-
nagyúr
válasz MegalodonS #3810 üzenetére
jaaa így már értem, igen mert az adott nehézségi szinten ha letolod a Krieget akkor a muki megnyitja neked a portált a forgotten gods kiegre. Ha ez az első karaktered akkor nem ajánlom, hanem old arcovia felé menj igen.
-
MegalodonS
őstag
válasz Vikthor #3811 üzenetére
WOW azert,talaltam kicsit nehezebnek,a tank karimat ugy lecsaptak,hogy csak figyeltem Az archanistal feljutottam a Cairan Dock Rift-re, de az fagyizik,ugy hogy valamivel konyebb.Azert Arcovia,nagyon egyszeru most akkor ott folytatom
Nagyon szepen koszonom a segitsegedet
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3812 üzenetére
Megvan az értelme, hogy megnyílt az a rift, de tényleg jobb az első 1-2 karival a sztorit követni.
Amúgy neked még lehet nem éri meg dynamitozni... Scrapet meg componentseket találsz bőven. Inkább add el azt ami nem kell. Később jól jön a pénz.
Pl. ami tekercseket megveszel (vagy lootolsz) és megtanulja a kovácsod azokat más karid kovácsa is tudni fogja.Én petes karit szerettem a legjobban szintezni.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Vegre, lvl50 vagyok, itt a tortenet folytatodik,vagy csak veteren fokozaton ujra elolrol,vagy Korvan Basin az uj tereulet??Gloomwald es Malmouth sem volt meg MostFort Ikonba vagyok onnan merre
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MegalodonS #3815 üzenetére
Ott beszélj a kapitánnyal meg a csajszikaval aki elvesztette a rokonat. Utána tudsz menni az első kieg területére...
-
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3817 üzenetére
Loghorreant megölted?
Utána történhet a dolog, mert ő az alapjáték főbossa.
Egy kis intró is lesz, ahogy kezdődik a kieg. -
keneseig
tag
válasz MegalodonS #3819 üzenetére
Nekem a Grim Dawn Wiki sokat segített a küldikkel.
-
MegalodonS
őstag
válasz keneseig #3820 üzenetére
Azt elhiszem,de azert itt valamit nagyon eltoltak, hogy igy kell halaszani az infot a ''Wikirol''hogy tudd merre mesz.
Multkor ha itt a topickban hala nektek,nem kapok segitseget meg lehet ott nyuglodnek az uj reszen, holott a masik oldal konyebb.Kicsit el van szurva ez a jatek, mondjuk nekem meg tul sok quest nincs megcsinalva,igy a lista veget sem latom!!
D3-ban vegzek egy reszt, ott mindig volt portal a kovetkezore es nem kellett ''Wiki''hozza.Itt a jatekot neha nem ertem, de szorakoztato amugy!Most majd megyek megcsinalom a sok feltorlodott questet,meg jon az uj szezon is es akkor parkolok majd
-
nagyúr
válasz MegalodonS #3822 üzenetére
A küldik elég jól le vannak írva a tekercsekben játékon belül merre menj mire vigyázz stb., nagyon elveszni nem tudsz.
-
AtHoS
nagyúr
válasz MegalodonS #3822 üzenetére
Might&Magic-el ezek szerint nem igen játszottál. Ott aztán volt menekülés vagy inkább mentett állás visszatöltés, ha rossz területre néztél be és sokkal magasabb szintű lényekkel találtad a csapatod szemben
Amúgy a "problémás" portál kieggel érkezett, a kezdetek kezdetén nem lehetett vele találkozni, így igazából eltévedni sem.
read-only mode on the forum
-
reelc
Topikgazda
Beginner build guides Compendium (for AoM + FG expansions)
A fő Compendiumban is benne van nagyrésze, de egyszerűbb így külön szedve.Critical Hit / Resistance Calculators - DPS multipliers
Ha valaki nagyon szeretne matekozni.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz Vikthor #3823 üzenetére
Nem fogok,de jo hogy segitetek azert koszii
Azzal soha nem jatszottam,valahogy kimardhatott
Nezem a dolgokat egyenlore, de az alap+a kieg eleg sok info egyszerre nekem
Most ugye lvl50 vagyok minden ladahely meg van, itt mar erdemes farmolni valami set receptet,amivel jobban tudok haladni,vagy meg mindig csak siman haladjak??Most letolom a megmaradt questeket, utana menjek Veteran fokozatban??Az vegul is mit jelent elorol indulni az egesz jatekkal??[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz MegalodonS #3827 üzenetére
Én az elején nem igazán gyűjtögettem/vadásztam szetteket. Ami esett, illetve frakciós árusoknál amik elérhetővé váltak a reputáció növekedésével használtam. Frakciós cuccok között vannak nagyon jók. Új városban elsőként őket kerestem meg és lapoztam át a kínálatukat. Fegyvereket főleg. Panaszkodtam is amiatt, hogy gyakorlatilag frakciós cuccokat loot-ból nem is tudtam jobbra cserélni (legalábbis fegyvert)
Nehézségi fokozatnál D2 nehézségi szintjeire gondolj, pont úgy működik itt is (resist-ek elszaródnak, stb...). A legelső karakterrel végig kell menj a történeten ismét. Másodikhoz már vannak trükkök, de ha jól rémlik csak utolsó fokozaton lehet beszerezni amivel meg lehet nyitni a magasabb szinteket kezdő karakter részére.
Lvl 70től esnek majd olyan cuccok, melyek endgame buildekhez is használatosak.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3827 üzenetére
Szet recepttel amúgy sem érsz semmit. Kevés kivételtől eltekintve egy szeten belül egy recept van (pl. sisak). Később (ezzel nem érdemes még foglalkoznod és amúgy sincs hozzá nyersanyagod) majd kraftolhatod és konvertálhatod ugyanazon szet más darabjára (ha beadja azt ami kell ).
Nagyobb dilemmád lehet, hogy a zöld (persze, ha nagyon rare ), vagy a kék item maradjon rajtad.Szerintem jelenleg a következő teendőid vannak:
Szórakozz jól, ne agyalj.
A cuccaidban legyenek componentsek és frakciós augmentek, rengeteget segítenek!
A sorrend: Grim Dawn, AoM kieg, FG kieg. Első játékosnak így érdemes, ha megvannak a kiegek. Így minden baráti és ellenséges frakciót kioldasz, jön majd a repu.
A Veterannal ne kínlódj, az amolyan Normal+ fokozat."Az vegul is mit jelent elorol indulni az egesz jatekkal??"
Ezzel mire célzol?A lvl50 nem mond így semmit, az inkább igen, hol jársz?
Sok mindent nem hallottam még tőled (milyen frakciót válasszak, hogy tetszett a Steps of Torment, Barrowholm fura hely, stb. ), ebből úgy gondolom, sok minden van még előtted. Szerintem szépen kitettek magukért a fejlesztők, van tartalom, kihívás a játékban.Ha túl sokat farmolsz egy helyen, magasabb szinten leszel mint a mobok, egyre kevésbé jön majd XP és loot. Ezzel ösztönöz a játék a haladásra.
Menj bátran előre, ha elkezdesz halni, akkor resist gond lesz valószínűleg, orvosolható (componentsek, augmentek, tárgycsere). A Devotionok is nagyon fontosak!Ha nagyon nem érzed a karid, a Grimtoolsba berakhatod, és megoszthatod a linkjét, szívesen ránézünk.
-
MegalodonS
őstag
A jatek nagyon jo, nehany Boss eleg huzos,kar hogy nincs kulonbozo Tier nehezseg, mind a dio3ban!!Veterannal megyek ugye, meg csak most lettem lvl50 igy mar tudok nehezebb fokozaton menni!!
Hogy erted, milyen frakciot valasszak???
Devotion, na azt nagyon nem ertem, melyik lenne jo
Itt a karakterem jo szerinted-szerintetek?????
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz MegalodonS #3830 üzenetére
A nehézséggel úgy tudsz játszani, hogy kevesebbet farmolsz, és haladsz előre ahogy bírsz. Vagy ott vannak a Skeleton keyes területek is (pl. Steps of Torment), vagy amit írtam a múltkor, amit dynamittal kellett berobbantani.
A D3-ban szerintem túlzás, ami van.Gratulálok amúgy a lvl50-hez!
Akkor spoiler!
Frakció:
Homesteadban, amikor már elég küldit csináltál nekik, akkor egyszer csak választanod kell 2 küldött között: Kymon's Chosen vagy Order of Death's Vigil.
Onnantól az egyik baráti lesz, a másik ellenség.
Majd más karival érdemes a másikat választani, hogy megismerd azt a sztoriszálat is, ill. beszerezd a receptjeiket, és a frakciós Mandatet.Majd ha elég jóba leszel a The Black Legionnal, akkor egy ponton döntened kell, hogy Anesteriával (The Outcast frakció) jóban leszel-e. Ha igen, akkor a Black Legion repud csökkeni fog, mert a két frakció nem szereti egymást. De meg lehet oldani, hogy maxos legyen mindkettő.
Ez az első kettő választható, a többit nem lövöm le.
Devotionról Nándi is írt a pdfjében.
Talán meríthetsz ötletet a Beginner buildekből, amit pár napja linkeltem. Ha találsz benne a karidhoz hasonlót.A cuccaid eléggé a te szinted alatt vannak. Látom, törekedtél a Cold sebzésre.
A gyenge resisteket kellene fentebb tolni.
Pl. sisakba egy ilyet. Esetleg helyette egy elemental resistes cuccot lehet cserélni, ha főleg azért van fent.
Nézd meg, hogy állsz a baráti frakcióknál, kicsit dolgozz nekik, ha nem kell sok.
Nélkülözhetetlenek az augmentjeik.Tőlem nem kapsz konkrét választ, jó-e a builded, nem nagyon volt még Arcanistem.
Látom sok attrib. pontod nincs elosztva.[ Szerkesztve ]
-
keneseig
tag
Üdv!
Jelenleg melyik lehet a legerősebb fire build SR 75+ ra?
-
keneseig
tag
Ezt a GD Stash modot használta már valaki közületek?
-
keneseig
tag
Volna valakinek egy Mythical Eastern Gloves (kék)?
-
Lews_Therin
friss újonc
Sziasztok!
Valakinek van kedve esetleg egy multiplayer végigjátszáshoz új karakterrel?
Kb. 350 órám van a játékban, de 1 éve számítógép váltáskor letöröltem mindent, így tiszta lappal kell kezdenem. -
reelc
Topikgazda
válasz Lews_Therin #3840 üzenetére
Üdv itt!
Írd be Discordon is, ha használod, a linkje az összefoglalóban van.
Szerintem nagyon kevesen multiznak vele. Főleg a sztorit.
Azt elég hamar lelehet nyomni egyedül is, XP ital és a többi szokásos cucc segítségével.
Esetleg Crucublere vagy SRre jobb esélyed lehet multiban.Ha szeretnéd tudok adni pár XP italt, és pár Lokarr szet darabot, ilyesmit, hogy ha nem akarod, ne teljesen 0-ról kezdd újra.
-
Har_melin
addikt
megint itt, megint (szinte) kezdőként...
Belefutottam egy AAR Spellbinder kezdő videóba és megtetszett. A cuccok nagyobb része megvan, a maradékot remélem majd ki tudom farmolni (ha eljutok odáig, mostanában csak kikapcsolódásnak játszom, nem célért).
Van viszont pár elem, amit nem értek egészen, mert még soha nem használtam vagy a játék közben nem látom a hatást. Még csak lvl43 vagyok, csak már olyan régen játszottam, hogy úgy döntöttem, inkább végigmegyek a normálon, hogy újra belerázódjak.
- Sectral Binding - Spectral Wrath: a SB toggle skill, be van kapcsolva, de én nem látok semmilyen megidézett lényt.
- Az endgame részeiben a videónak látszik valami life regen vagy leech, de nem igazán látom, hogy miből.A videó alatt a leírásban van egy részletes szintező grimtools bontás, a szerint haladok skillek és devotionok terén. Lvl100-hoz több geart is csinált (itt az egyik), de ahogy elnézem a skillfa és a devotionok azonosak.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Ja igen, még egy: elég régen (jó nyolc-kilenc hónapja?) játszottam utoljára vele. Most pár komponens meg kraft recept hiányzott - raktak be újakat a játékba és módosíottak régi kraft recepteket? Emlékeim szerint a frakció kereskedőktől beszerezhető recepteket már mind megvettem, most meg három olyan is volt, ami még nem volt meg.
-
reelc
Topikgazda
válasz Har_melin #3843 üzenetére
Üdv újra itt!
Az elmúlt 1 évben ekkor jöttek patchek:
2020 szeptember 1.1.8.0
2020 október (hotfix) 1.1.8.1
2021 január 1.1.9.0
2021 április 1.1.9.1
Itt láthatod, hogy egész sok változás történt némelyik patchben.Július óta az 1.1.9.2 van publikus tesztelés alatt.
Sokszor változott már.A Nekróra nem tudok mit mondani.
Petes Cabalistem volt.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Köszi, a listát most nem akarom végignézni, végül is mindegy - legfeljebb mindegyik vendornál teszek majd egy ellenőrző kört.
Közben pár szintet felszedtem, és úgy néz ki, hogy a leech az valahogy az Ill Omenhez kötődik, csak nem értem, hogyan, mert a leírásában nincs benne. Ezen a három skillen kívül egyelőre nincs is más necro vonal, most még szinte full arcanist az egész.
-
Har_melin
addikt
Ja igen: ha valakinek van elfekvő Mythical Clairvoyant Hat blueprintje vagy fölösleges Mythical Clairvoyant set darabja, azt térítés ellenében átvenném. (Kabát és scepter megvan, a másik kettőt, de főleg a kalapot szeretném összehozni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest