Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
junior tag
Zsákmány nekem is tetszik. Ami értelmes és "használható" azt le lehet fordítani.
Attól függ milyen kontextusba használod a petet?
Segítő az pl. nekem tetszik. Nem teljesen állatok vannak benne, briathorn az pl. briathorn. Nem hasonlít kutyára. A szörny is szóba jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Egyetértek, zsákmány, a pet maradhat petnek azért is amit írtam korábban, hogy tárgy is lehet, meg szellemszerűség, stb. a petet minden ARPG-s is érti.
(#2349) Rizseslescó: Buff - Faló: sarki kajáldát nyitnék inkább ilyen néven. Valami westernes hangulatút.
[ Szerkesztve ]
-
rocsikzoli
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, a lootnál akkor használni fogom a zsákmány fordítást, a petnél a segítő felé hajlok én is legjobban, de lehetséges, hogy maradni fog a pet. Csak az zavar, hogy nem igazán szeretnék angol szavakat, kifejezéseket hagyni benne, akármennyire is egyértelmű a játékosok 95%-a számára, mi az a pet. Hozzáteszem, a loot is legalább ennyire ismert szó.
Ha már ennyire belemerültünk a pet kérdéskörbe lenne még egy kérdésem, remélem nem gond. Ti hogy fordítanátok aktív játékosként a Crucible-t? Néztem videókat, utánaolvastam, szóval képben vagyok, miről van szó, de a szó szerinti "olvasztótégely" fordítás itt irgalmatlan hülyeség Egyelőre magát a DLC-t a Túlélőarénák névvel illettem ideiglenesen, a fajtáit meg "A holtak arénája", "A légió arénája" stb.
-
reelc
Topikgazda
válasz rocsikzoli #2353 üzenetére
Persze, segítünk, ha tudunk.
Arénának.
Jómagam, amikor ajánlottam bárkinek is a játékot így tettem: van az alapjáték + 2 kieg és a Crucible DLC (aréna mód).
A Túlélőaréna is jó, azokkal amiket írtál.Most én kérdezek : minek fordítanád a Grim Dawnt, és van-e értelme lefordítani?
pl. Zord Hajnal vagy ilyesmi?
Én arra hajlanék, hogy maradjon meg, elvégre a játék címe is ez. Ez persze azzal is járna gondolom, hogy minden cucc, aminek szerepel a nevében az se lenne teljesen lefordítva - vagy a szöveg tárolása miatt ez nem függ össze?[ Szerkesztve ]
-
rocsikzoli
csendes tag
A főjáték címét nem szeretném lefordítani, de igen, ha lefordítanám valószínűleg Zord/Komor hajnal lenne. A kiegészítők nevét viszont tervezem lefordítani a menüben, ezek Malmouth hamvai és Elfeledett istenek lesznek, valamint a Túlélőarénák/Arénák DLC.
A szöveg tárolása miatt nem függ össze, mert külön veszi mindenhol az elemeket. Tehát hibaüzenetekben, hálózati teszteléskor, amikor magára a játék nevére hivatkoznak meg tudom hagyni az eredeti angol elnevezést. A játékon belül ha történetben, párbeszédben stb. megemlítik akkor ott le lesz fordítva.
-
reelc
Topikgazda
válasz rocsikzoli #2355 üzenetére
Köszi.
-
Nandi88
junior tag
válasz rocsikzoli #2353 üzenetére
Arénának fordítsd, mert végülis az, vagy sehogy... Nem értek egyet azzal, hogy le kéne fordítani.
Crucible of dead az meg hotlak arénája, légiók arénája stb. Ne bonyolítsuk túl.
Azért azt vedd figyelembbe elég sötét az atmoszférája, és ennek megfelelően kellene fordítaniis sztem. Tehát ha egy szónak van sötétebb jellemzője, akkor azt használd inkább.
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #2358 üzenetére
Egyetértek, ez egy igen sötét hangulatú játék.
A játékos minden tette egyfajta jóvátétel. Nem hős, csak bizonyítani próbálja, hogy ember, és nem ő követte el a borzalmakat, amikor megvolt szállva a teste. Ez kell a túléléséhez. Rengeteg ellenség van, és sokan a későbbi barátok közül is látják, hogy megvolt szállva a karakter, alap a bizalmatlanság.
Maga a világ 2 ősi faj/frakció egyik hadszíntere. Szó nincs világmegváltásról, Cairn elbukott, az emberi faj túléléséről van szó.
Az istenek vagy magukat annak kiadó lények nem mitológia, valóban élnek, és visszatérnek.
+ rengeteg drámai sorsot meglehet ismerni.
A gyenge angolommal ilyesmi jött le kb.
Véleményem szerint az ARPG-khez képest kidolgozott és érdekes világa van. Persze nem CRPG mélység (pl. Baldur's Gate és társai).
-
rocsikzoli
csendes tag
válasz Nandi88 #2358 üzenetére
Maradok az arénánál, láthattad fentebbi hozzászólásomban, hogy én is "holtak arénáját", "légió arénáját" stb. írtam, ezeket így is fordítottam a szövegben is. Egyedül a DLC nevén gondolkodtam, mivel egy Arénák DLC nekem egyszerűnek hatott magához a játékmód összetettségéhez képest. Pont emiatt gondolkodtam azon, hogy a kiegészítő címeket a menüben fordítsam-e, vagy hagyjam-e angolul, csak a teljesen fordított környezetben szerintem zavaróan elüt, ha van benne angol kifejezés, szókapcsolatot.
De lényegében nem magamnak fordítom, hanem nektek, szóval természetesen figyelembe veszem a meglátásaitokat és úgy csiszolom majd a fordítást.
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz rocsikzoli #2360 üzenetére
Ez te döntésed, te műved, viszont én nem tudom lefordítanám - e ha igen, akkor vagy nagyon frapáns vagy nagyon egyszerű címet választanék, amből, aki használja megérti mi micsoda.
"Olvasztótéglyből nem fogja, így jobbnak láttom arénának nevezni." Bár tűzpróbát is írnka rá az jobban tetszik.
-
reelc
Topikgazda
válasz rocsikzoli #2360 üzenetére
Én értékelem, hogy itt vagy, és kérdezel bizonytalan esetekben.
De mivel a te szellemi terméked lesz a honosítás, a te időd, lelkesedésed és energiád megy rá, minden döntés a tiéd.Discordon felmerült egy kérdés/észrevétel.
A játékosok jelentős része hozzászokott ahhoz, hogy angolul játssza a játékot (én is, pedig elég gyenge az angolom). Sok kifejezéshez stb. hozzászoktunk, de ami sokat segítene a játékosoknak: a lore noteok (a sztori), párbeszédek, questek fordítása.
Egy tárgynak igen hosszú leírása van, pl.
Kicsit idegenül hatna magyarul, hogy: +100% Bleeding Damage with +50% Increased Duration - vagyis 100% Vérzés Sebzés +50% Megnövelt Hatóidővel?
Ez csak egy példa, sok prefix, suffix van. Valószínűleg nem egynél vakarnám a fejem, hogy magyarul van, de mi is az? Főleg a skilleknél/skill módosítóknál. Természetesen ez csak egy példa, majd kiderül milyen fordítást találsz ki ilyesmire, ha majd ott jársz.Elnézést, hogy így bő lére eresztettem, csak a megértés miatt.
A kérdés az lenne, hogy teljes, 100% magyarosítást tervezel (tárgytulajdonságokkal, mindennel), vagy a sztori, quest, párbeszédek lennének fókuszban?
Írtad fentebb, hogy nem nagyon akarsz idegen szavakat hagyni benne, csak hogy ezt így globálisan az összes szövegre érted-e?[ Szerkesztve ]
-
rocsikzoli
csendes tag
Sokszor problémát jelent a fordításoknál, ha már egy ideje elérhető a játék, hogy hozzászoktak a játékosok az angol kifejezésekhez. A fájlokat igyekeztem átnézni a mennyiségük ellenére és valóban rengeteg prefix, suffix van, amire próbálok majd valamilyen fordítási megoldást kitalálni, mivel az összes szöveget le szeretném globálisan fordítani, hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nektek, veterán Grim Dawn játékosoknak biztosan okoz majd felvakarást, ezt aláírom, viszont valószínűleg lesznek olyan játékosok is, akik ezután vágnak bele, ők ezzel találkoznak először. Játszogatok a Divinity: Original Sinnel, amiben hasonlóan sok képesség, tárgy stb. leírás van módosítókkal és furcsa a szemnek ténylegesen először magyarul, de egy idő után hozzászokik az ember.
Eszembe jutott még az is komolyan, hogy két verzió lenne, egy teljesen magyar, meg egy olyan, ami kevert lenne, de nagyon válogatni kellene a dolgokat és meghosszabbítaná a munka várható idejét.
Példaként beteszem ide az általad linkelt tárgy leírását magyarul. Gyors fordítás, szóval a kifejezések még változhatnak, de hasonlóképpen fog festeni. Nektek biztosan kiégeti a szemeteket. Bocsi a hosszú hozzászólásért.
Baldir koronaékszere
"Baldir az erkölcsi tisztaság és az Erulan hit megtestesítője volt. A csaászár palotájának lépcsőjén tett esküjében megfogadta, hogy megvédi a gyámoltalanokat és az alázatosakat a világot fenyegető gonosztól. Esküjét sosem törte meg."Baldir mitikus maszkja
Baldir mitikus páncélja
Baldir mitikus palástja(2) szettdarab esetén
+100% fizikai sebzés
+100% belső trauma sebzés
+100% vérzés sebzés +50% hatóideig
(3) szettdarab esetén
+3 a Megítéléshez
+3 a PengeívhezExtra képességekspill
Ontsd ki vérüket! (10% esély támadáskor)
Ontsd ki az utadba álló pogányok vérét.1.4 mp újratöltődési idő
3.5 méteres célterület
122-166 fizikai sebzés
366 vérzés sebzés 3 másodpercig
+45% kritikus sebzésSzükséges szint: 82
-
Har_melin
addikt
válasz rocsikzoli #2363 üzenetére
A "hatóideig" helyett szerintem jobb lenne az időtartam (bocs, hogy belekotty)
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Nandi88
junior tag
Fuu ez már hidegenül hat de van, ami tetszik.
Belső trauma sebzés. Ez inkáb csak trauma szokott lenni forumon.
50% hatóideig meg hamis, mivel 100% hoz add 50% ot = 150%, de ezt nem fogja kiírna az itemre, csak a 2 karakter lapon ahol összesíti az egészet.
Tehát 50% tovább tartás, vagy hosszabb ideig.
Ez baj nehéz lefordítani, úgy hogy jó is legyen, mivel te nem biztos, hogy annyit pörgetted játékot, mint egy builder, aki mechanikáját is érti játéknak. Így könyebben tudja konvertálni egyes dolgok mit jelentenek.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Köszönöm szépen a részletes választ!
Igen van különbség aközött aki játszik egy ideje, és aki ezután kezdené el (lehetséges, hogy éppen a magyarosítás adná a végső lökést!). Ahogy fentebb írtam, régóta szeretném, ha lenne magyar változat belőle, biztosan játszanám! Ezzel nem vagyok egyedül.
Köszönöm a példát is!
(#2365) Nandi88: Nyilván "csak" Trauma a GD fórumon, de most fordításról van szó, adott 2 szó, és feltételezem 2 szóba kell lefordítani, mert pl. sok tárgynál megfog jelenni.
Mondjuk ha csak így ebben a szókapcsolatban fordul elő, lehetséges, hogy egy szóba, csak traumaként?[ Szerkesztve ]
-
rocsikzoli
csendes tag
válasz Nandi88 #2365 üzenetére
Har_melin: Nem gond, lehetséges, hogy jobb az időtartam, azért is írok ide, hogy láthassátok, észrevételezhessétek (de szép szó).
Nandi88: +50% van az itemhez írva alapból, az azért máshogy fest, mint a sima 50%, nekem az egyértelműen 150%, bár lehet másnak nem. És igen, ha nincs külső trauma sebzés, amit még nem néztem, akkor sima trauma lesz, felesleges oda a belső. Köszi!
-
reelc
Topikgazda
válasz rocsikzoli #2367 üzenetére
Nándi érti közülünk a legjobban a játék felépítését, buildeket is gyárt, angolul is tud.
Az ilyen dolgokban ha szükséges tud segíteni, akár Discordon is, ha van rá lehetőséged, kedved. Szóban jobban eltudja magyarázni.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Anno talán a TQ-hoz vagy a D2-höz próbáltam ki egy fordítást és arra emlékszek, hogy nekeme személy szerint nem is a fix tárgyak vagy a képességek leírása volt zavaró, hanem a random tárgyak neve.
Még angolul is zavaró némelyik, egész képernyőt betöltő tárgy neve, de magyarul lehet elszörnyednék egy Essence Drinker's Honed Broadsword Of Celestial Wrath-on. (Nem tudom eshet-e ilyen konkrétan, csak Grimtoolsban raktam össze, ott engedte.)A Crucible témához: ez csak személyes, de mikor először láttam a DLC-t én fejben Kohónak fordítottam. Közel áll az eredeti jelentéshez is, és nekem valahogy így kattant az agyam. De az arénás verziók valóban jobbnak tűnnek
-
rocsikzoli
csendes tag
válasz Shadowguard #2369 üzenetére
Mondjuk egy ilyen tényleg keményen nézne ki. "Az eszenciaivó megfent pallosa a mennyei haragból"...
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2369 üzenetére
Aréna szerintem is.
De lehet akár Küzdőtér, vagy Próbatétel is, elvégre trialnak is fellehet fogni.
A Kohóval az a baj, hogy nem nagyon lehet simán asszociálni a dolog lényegére. Kohó, mert ott bármilyen ellenség egyvelege rád támadhat? Még az Olvasztótégely is kifejezőbb, de annak se lenne értelme.Épp ma akadtam bele, hogy a TQ: AE-ra átültették a korábbi fordításokat (amiket sosem próbáltam).
(#2370) rocsikzoli: Óriási. Meglátom a nevet és próbálom kitalálni, hogy ez valami Bleedinges cucc, vagy más.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Ma az első zöld ami esett: Corrosive Exalted Blade Axe of the Abomination... Mintha csak engem akarna igazolni.
reelc: Igen, azért is írtam, hogy ez csak nekem valami fura gondolatmenetem. Szerintem az olvasztótégelyről ugrott át az agyam a kohóra, inkább csak érdekességnek szántam.
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2372 üzenetére
Nem gond, értem én.
Igen, sok furcsa és bonyolult nevű cucc van.
Valami rozsdás fejsze vagy mi. -
rocsikzoli
csendes tag
Igen, ezekkel elleszek szerintem. "Az Utálat fenséges, rozsdás fejszéje" lenne alapjáraton, viszont az of the Abominationt mindenképpen a tárgy végére teszi a játék, nem lehet variálni, így "Fenséges, rozsdás fejsze az Utálattól" lesz a játékban a kötöttségek miatt. De hátha találok valami megoldást rá.
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz rocsikzoli #2367 üzenetére
Nincs olyan, hogy 50% vagy +50% van vagy semmilyen. A játék úgy épül fel, ha DoTos buildeket nézzem, hogy van egy sebzés, ami tickel az ellenfelen, addig, ameddig tart a durationje. Ezt növeled és emiatt lesz több a sebzés.
Ha ez nincs akkor kevesebb ideig hat és megint fel kell DoTolnod.
(#2376) rocsikzoli
Én vetettem fel. Nekem nagyon adja a tűzpróba.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
A taunt hogy működik ebben a játékban? Elvileg devotionből kapnak a petek, de némelyik mob módszeresen csak engem kerget. Pedig örültem mikor sikerült kirakni, hogy innentől még könnyebb lesz a játék.
Mondjuk ennyi izgalom lehet kell is, legtöbbször csak szaladgálok unalmamban amíg a petek megoldják a dolgot, meg néha bedobok a tömegbe egy debuffot vagy reap spiritet. Túl sokat úgysem tudnék hozzátenni a harchoz ha bemennék ütögetni.
De legalább jól haladok, alap kampány kész van eliten is, most értem el a Covenhez. Eddig gond nélkül megy minden, (Rashalga is) és az előbb a második Nemesis is megvolt Csupakabra személyében (az első meg Benji, Chtonra kapott egy Mandate-et a kari). Ha belegondolok, hogy az elején mennyire tartottam a petes karitól...
De most lehet kicsit pihentetem, kell valami mozgalmasabb karakter most. Vagy a Purifiert szedem elő, vagy elkezdek valami újat (esélyesen a Dervisht). Esetleg ha visszajön a fórum szétnézek kicsit, valami Caster ranged is jó lenne...
-
reelc
Topikgazda
Fut a Grimdawn.com. Ezzel együtt a fórumok is.
Ez az utolsó infó.Egy későbbi időpontban módosítom majd az Összefoglalóban lévő linkeket, mert a fórum topikok új elérhetőséget kaptak - a Build Compendiumok is.
Ezért magában a GD fórumon egy csomó linket majd javítania kell az alkotóinak.Nagyon szokatlan elsőre számomra az egész (pl. minden Grim Dawnos topik a Forgotten Gods alá lett behúzva). De majd belerázódok.
Ahogy korábban tervezték, a készülő városépítős játék is kapott topikot, bár még üres.[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz Shadowguard #2379 üzenetére
Sehogy nem müködik a taunt. Ha meglátt a mob egyből rád megy ennyi. Senki nem hazsnálja. Petesek talán de akkor is ha 1 cmmel közelebb mész, akkor már rád uganak.
Apropó kijött az új forum: https://forums.crateentertainment.com/ Én még nem tudtam belépni...
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2379 üzenetére
Ja, a petes nem arra való, hogy ő csapdossa az ellent.
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz Shadowguard #2384 üzenetére
Nem hiszem, hogy devotionból kaphattad mert egy darab tauntos procot nem láttam petes tauntnak.
Meg milyen pet? milyen build? link a builldedről?
Így elég nehéz megítélni milyen tauntról lenne szó. Egyébként segít, de nem sokat. Mondjuk úgy nélküle megvagy.
De nem tudom azt se milyen szinten tudod kezelni a karit, mivel jelenleg a petes a legopébb kari. (Maya pet buildjeivel sorra bebizonyítja.) Tehát ha tudsz vele kiteolni folytonelől vannak a petek, akkor nagyon opé, ha lassú régi géped vagy nincs oylan jó reflexed hozzá, akkor a mobokfolyton rajtad lógnak. Lvlingeltem régen pettel, jó volt de egy idő után kurva idegesítő volt. Elbasztam, akkor szar, ha elől mentek király volt minden.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #2385 üzenetére
Nehezen, de csak sikerült megtalálnom Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek... Will-o-Wisp. Majd valamikor ez lesz belőle, perpill még kell hozzá pár szint, de cserébe alig pár item hiányzik hozzá.
Nature's Guardiannál (Ishtak, the Spring Maiden jobb felül) írja azt, hogy "Taunt target". Most nem tudom biztosan, hogy ez a proccra vonatkozik papíron vagy passzív bónusz lenne, de nem is számít, mert nem működik úgysem.
Egyébként ez is Maya buildje, elsőre érdekes volt a kezelése, de egész szépen belejöttem. Eliten talán kétszer kerültem meleg helyzetbe eddig, egyébként még inni se kellett. Aztán majd kiderül ultin hogy megy, eddig nincs gond vele.
Kis vackokat többnyire megfogják a petek, bossok hajlamosak rá, hogy akkor is engem kergessenek, ha a peteket küldöm be elsőnek. Benji mondjuk kivétel volt, ráküldtem a peteket és meg se kellett mozdulnom onnantól. Teljesen figyelmen kívül hagyott. Rashalga dettó, bár nála egy idő után elolvadt az állatkert, de gyorsan kidobtam újra a készletet.
-
Nandi88
junior tag
válasz Shadowguard #2386 üzenetére
Azt a kurva, nem hiába Maya egyik legjobb petes. Azért ezen meglepődtem, hogy buffra lehet rakni, meg azon is minden petre hat. Bár ezt kitaláltam volna.
Nos ez esetben 25% chance when hit és téged. Nem a peteket. Ezért nem láttod, vagy nem érzékeled.
A másik ezt le kell tesztelned és figyelned feljövö Buff ikonoakt és megnézni, hogy akkor ha petet vagy akkor ha téged ütnek meg, de 80% biztos vagyok benne, hogy téged kell megüssenek. Ha leteszteled, azért írd meg, mi lett az eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Nandi88 #2387 üzenetére
Ja, csak petes buildnél fontos, hogy ha lehet ne téged üssenek meg. Azért vannak a petek, hogy intézkedjenek.
(#2383) reelc: Elég sok link nem működik tegnaptól a GD fórumon, mert változtak az elérések. Gondolom egyénfüggő, hogy aki kreálta korábban az upgradeli-e az új fórumhoz, vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz Nandi88 #2387 üzenetére
Ma pont volt lehetőségem tesztelgetni, Ancient Grove-ban belefutottam Csupakabrába (hát hol máshol?). Rajta tökéletesen működik, ha bejött a buff akkor már fordult is le rólam. Meg egyébként a mobok nagyrésze is, ha figyelek a targetelésre, hogy ha valaki engem kerget akkor rögtön ráküldjem az állatkákat. Az biztos, hogy engem kell megüssenek. Először néztem is mi a fene, mert ugyanaz az ikonja, mint a Healing Rainnek.
Viszont van pár enemy, amik ellen érzésre nem működik (lehet immunis rá?): Alkamosnál már megvolt és ő végig kergetett, pedig ott többször is beproccolt. A Manticore Deathstalker Ancient Groveban szintén nem vette figyelembe és a sima Manticore-ok is meglepően gyakran zargattak engem az állatkák helyett. Gondolom az ilyen teleportálós/eltűnős vackok ellen nem működik.
(#2388) reelc : Néha megütnek nem halok bele. Egyelőre jobban bírja a pofonokat a karakter, mint anno a Purifier. Legtöbbször a sima pofonokat a Healing Rain megoldja, még inni se nagyon kell. Kra'Vall-t is megoldottam poti nélkül, pedig ő egy nagy mumus volt. Bár holnap kíváncsi leszek, esélyesen összefutok majd Grava'Thullal... Remélem nem lesz meg a második halálom...
Egyébként egy kérdés: HC karakter a ládát megosztja a nem HC-sokkal? Mert akkor lehet kezdek majd egy Cabalistot azon is. Ha sikerül ultin is így haladni vele akkor sima ügy.
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2389 üzenetére
Értem.
Nem, a HC teljesen elvan szeparálva. Teljesen 0-ról kezdi, a kovács sem tudja majd az eddigi recepteket sem.
Az eddigi tapasztalataid lesznek csak.
Minden játékban teljesen külön van kezelve.
Miért akarsz HC-zni? Elég idegőrlő. Ha jól rémlik a 3-ik karim jutott el lvl100-ra, és utána nem is játszottam talán 2-3 hónapig, engem annyira lefárasztott az ilyen szintű odafigyelés.
Az Ultiig el is kell jutni, és persze bármikor meghalhatsz.
Persze akkor minden rajtad lévő cuccnak is annyi, a shared stash részleg cuccai maradnak meg.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Ilyen feltételekkel nem akarok
Soha nem HC-ztam eddig egy játékban sem (hacsak a Darkest Dungeon nem számít), de az achik miatt gondoltam rá, hogy adok neki egy esélyt, ha közösek a receptek/stash. Így inkább kihagyom. Erős a Cabalist, meg jól haladok vele eddig ( az az egy halálom is user error volt), de közrejátszik az is, hogy rendszeresen tudom gearelni a ládából. Meglépte a 82-t hétvégén akkor is rögtön öltöztettem. Előtte is nem egy geart adtam neki onnan, a komponensekről, receptekről nem is beszélve.
-
rocsikzoli
csendes tag
Srácok, a Retaliating Fire damage az pontosan mit takarna? Teszem azt a Crucible Ignited mutatoránál.
"Monsters are infused with Fire, dealing additional Fire damage and Retaliating Fire damage, but are more Susceptible to the Cold."
Addig oké, hogy a tűzsebzésük nő meg ez retaliating tűzsebzés is, és érzékenyebbek a fagyra. Valami visszaverődő/megtorló sebzés lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Nandi88
junior tag
válasz rocsikzoli #2393 üzenetére
Pontosan azt jelentené visszasebző sebzés. Bár ez csak akkor, ha megütöd őket, addig nem. És amit még nem sikerült kitalálnom távolságival egyszerűbb, mert arr amsáhogy hat a visszasebzés...
De pl ha petek ütik mad queent, akkor reta nem meg rád vagy legalábbis eddig így volt.
(#2392) Shadowguard: Én is próbáltam, de eléggé nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #2392 üzenetére
Én lemondtam az achikról, amikor megláttam az FG-seket. Odáig 100%-on voltam.
De a HC dolgokat hanyagolom inkább. -
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #2389 üzenetére
Megvan Grava... Azt a rohadt... Az egész fight kb. 2 percig tartott, de a pulzusomat rendesen megemelte. Nem gyenge ellenfél és pont a legrosszabb helyen dobta be. Szegény petek hullottak, mint a legyek. Mondjuk még így is nagyságrendekkel könnyebb volt, mint a Purifierrel.
-
AtHoS
nagyúr
Ultin nyomod ezeket le?
Második karinál megmarad az előzővel felépített ellenségesség vagy azzal is újra el kell érni azt? "Első" karival ulti vége felé lettem csak full ellenséges a fajokkal, így nemesis-ekkel sem nagyon tudtam összefutni addig
read-only mode on the forum
-
Shadowguard
senior tag
Még csak eliten járok, lassan végzek az AoM-os területekkel, utána megyek ultira. Kicsit tartok tőle, viszont ha sikerül eljutnom 94ig akkor onnantól sima ügy lesz. Már nem sok rész hiányzik a kinézett gearből, kis szerencsével még ki is eshet addig.
Chtonian-okra most használtam warrantot, így kicsivel gyorsabban csökken a repu velük is. Beast meg jön mindenhonnan, oda a Purifier is összeszedte a Nemesist elit közepén. A többihez még kellene fog az ulti nekem is. Undead kis szerencsével meglesz SoT előtt. Purifierrel szerettem Mosit.
Cronley-t (meg Kymont/Ordert) muszáj leszek farmolni valamikor, ott még a Hated sincs meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest