Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
-
AtHoS
nagyúr
Elérve a lvl100-at szintet ugrott a nehézség, ugyanis a Skeleton key-es területeken a csillagos BOSS-ok igencsak erősek lettek (107...109 szintűek), No meg ugye stun alap "felszereltség" lett náluk, amiben egyelőre nincs nagyon ellenállása a karinak. Első ilyen BOSS levert, bár húztam jó pár percig, de Ő győzött végül, így gondoltam nyomom inkább tovább a fő sztorit és majd visszatérek, ha kikupálom a felszerelést. Alap területek szörnyei azért jóval könnyebben üthetőek
Alapjáték vége előtt sikerült megugrani a 100-at. Most már Malmouth Sewer-ig mentem, ott néztem volna új cuccosokat, de a faction árusok választéka nem ugrott, normál árusok kínálata is elég kritikus így elkezdtem szemezgetni az elpakolgatott cuccok között (találtam is egy 3 db-os set-et ami pont illik a buildba, bár nem ez az ajánlott használatra). Sikerült 9k-ról 12k-ra ugratni a sebzést, de a resisteken lenne még mit kipótolni (pierce, bleed, chaos ami messze van a maxtól). Augment nem került még az új cuccosokba
Összeakadtam egy Nemesis BOSS-al, pont az átcuccolgatás után (Barrowholm riftből mentem visszafelé Tomb of Ugdall Shrine-t megoldani). Na ez pont Bleed-es volt (valami vértócsákat pakolt alám -> 10k HP 1 sec halál, meg piros leheletet nyomott), így jó kis fogócskát levágtam, mire sikerült leütni. Kicsit sárkányharcosnak éreztem magam, miután minden halálnál megkettőződött a levágott ellen, de szerencsére 4-ig szaporodtak csak, utána már nem osztódtak 8-ra. Szerencsére a futókát jól feltornásztam, így hasonló sebességgel tudtam menekülni előlük. Valami ilyesmi kerekedett ki abban a szituban [link]
A Shrine-ok megoldása 55 fölött csak a cuccok miatt éri meg? Úgy vettem észre ezeknél a Shrine dob lila mythical cuccot, így jobbnak láttam ezeket mind megoldani
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
reelc
Topikgazda
Gratulálok!
Chupacabrába futottál bele, elég szemét.
Amíg nem volt erőm hogy leverjem, futás, halál, visszateleport nálam is bejátszott."faction árusok választéka nem ugrott" reputációd a maxon van náluk? Cuccot ugye akár Friendly státuszban is megtudod nézni, csak venni nem lehet még.
Igen, a Shrineok max. 55 pontot adhatnak, fölötte (is) cucc esik, úgy rémlik nem garantált a lila cucc.
Ultimaten vagy? A Sahdina Mementot felvetted, a kieg kezdésekor? (AoM Secret questhez kell, korábban sokszor linkeltem.)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ja, már Ultimate, ezt a Sahdina Mementot megnézem mi, de nem rémlik így első hallásra. Utólag már nem lehet ráugrani, mindenképpen az intro után kellett volna Devilbe elnézni?
Revered vagyok már szinte mindenkinél, de ugye Black Legion-nál valamivel alatta, az Outcast küldik mínuszos repuja miatt. Ja arra rájöttem, hogy kvartermestereknél a cuccok állandóak, max az értékek mozognak a tulajdonságoknál
-
reelc
Topikgazda
Devil's előtt ott fekszik a nagy döglött valami.
Ha közel mész hozzá kb. a 2 lába közé, kiír valamit a gép, és akkor kapod meg az amuletet. Csak Ultimaten, és karinként 1x spawnol az amulet. A Secret quest végeredménye majd egy elég durva hely lesz, aminek a főbossa Lokarr, akitől majd lehet lootolni a lvl1-es szetdarabjait, amik majd igen jó szolgálatot tesznek a következő kariknak.
Menj oda, nézd meg, adja-e. Akkor spawnol amikor Ultimaten végeztél az alapsztorival, és az intro után visszamész Devil'sbe.Ha elszalasztottad ne bánkódj, ha kell kifarmolom majd a szetet (nem soulboundos), vagy mehetünk akár majd együtt is, a legerősebb karim betud menni, azzal csináltam meg a küldit hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én meg azt hiszem törölnöm kell az egyik legelső karimat... túl gyenge. Pedig nagyon élvezném vele a játékot, de vannak olyan részek, ahol képtelen vagyok kite-olni, pl. itt a kieg elejefelé az a nagy trágya-lény, aminél még a csápok is csapkodnak mindenfelől, akármit csinálok, lehetetlen túlélni (számomra), pedig már minden pontomat átosztogattam a túlélésre szánt skillekre, cc-re, satöbbi. Amúgy egy two-handed physical ranged kari akart lenni, de úgy látom ez a játék nem erre a buildre van kitalálva. Egyéb karakerrel nincs gond, de ezt valahogy nem tudom életképessé faragni. Ebben a játékban valahogy nehezebb ranged karit összerakni, legalábbis én úgy nézem eddig, meg amúgy is mintha inkább valami elemental sebzéses megoldás felé akarna terelgetni a játék a drop-okkal, ami nekem annyira nem szimpatikus valamiért ebben a game-ben. Elgondolkodtam rajta, hogy csinálok valami ranged fire build-et, csak egyenlőre mindig elveszi a kedvem a gondolat, hogy vannak ezek a szadista részek, amikor be vagy zárva egy helyre és rád ugrik az összes démon és még a szomszédjaik is, aztán kerüld ki őket rangeddel, ha tudod. Pedig nagyon csípnék egy two-handed ranged karit, de így nem visz rá a lélek (még?).
Haladni egyébként alig tudok egyetlen karival, mert mindig belefogok valami újba... élvezem az ötletelést, próbálgatást, hogy mi mindent lehet kihozni a lehetőségekből. Azt sajnálom még, hogy nem nagyon van lehetőség frost mage-et létrehozni. A választható skillek se tetszenek, meg alig is van belőlük. Nézek inkább valami lightning-alapút, hátha. Még ami nem tetszik, hogy sehogy se tudsz mastery-t váltani... persze valahol értem, hogy ez miért van, de más részről egy olyan játékról beszélünk, ami minden kieggel új mastery-ket hoz be, és teszem azt day1-tól nyomod, lvl85-ös a karid, erre kijön az első kieg, és mondjuk az inquisitor sokkal-sokkal jobban passzolna hozzá támogató ágként, hát too bad, kezd új karaktert. Nem mintha bántani akarnám a GD-t, mert így is top3-as arpg/diablo-klónnak tekintem, csak vannak számomra árnyoldalai is. Aztán könnyen lehet, hogy hülyeségeket mondtam és csak én vagyok hozzá gyépés, tényleg nem vagyok egy nagy szakértő, még csak Elite-en jár a legnagyobb karim, lvl74 asszem, bár az meg úgy viszi, mint kés a vajat, lehet, hogy még halni se halt (legalábbis nem rémlik), szegény ranged-emet meg temethetem.
Ja, és köszi egyébként a legutóbbi pár hsz-emre a válaszokat és a segítséget így utólag is, sajna csak ritkán vezet ide az utam.
-
reelc
Topikgazda
válasz #75791360 #1058 üzenetére
Berakod grimtoolsba a kérdéses karit?
Szerintem jó a Mastery megszorítás, pl. a D3-ban se alakíthatod át a DH-t monkká.
Persze, nem tökéletes a játék, olyan nincs.
Most nem tudok linkelni, korábban megtettem, de a szokásos Build Compendium mellett vannak a GD fórumán orosz ill. kínai communityk által létrehozott buildek. De ha jól rémlik endgame és nem nagyon vannak részletezve, de ötletet lehet meríteni belőlük, hátha van hasonló ahhoz amit akarsz. -
reelc
Topikgazda
válasz #75791360 #1058 üzenetére
Ha akarod linkeld majd a Gimtoolsba a ranged karid, mert még a classt sem tudjuk.
Persze magasabb szinten is működhet "only dmg-s" kari, de általában a Physical mellett szokott lenni valami.Igaz elemental, de elég jó Purifiert össze lehet rakni, 2 pisztolyos. Nekem ezalapján van, a legerősebb karim.
Én azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy legalább 1 karival vigye végig mindhárom fokozaton, legyen egy lvl100-as kari ami jó sebességgel farmolja az Ultimate szintet. Minden lehetséges frakciónál legyen maxos a Mandatek miatt, Malmouthnál az XP ital miatt is. Ezek már a következő karinál hatalmas XP boostot jelentenek, ha meg a Lokarr szetet is kifarmolod (AoM Secret Quest), akkor különösebben a ruházattal se kell foglalkozni jó sokáig, a resistanceokkal se nagyon, jól lehet haladni egy ideig az új karival.
Továbbá ha valami craftolható és nincs meg a recept, kérjen segítséget, mert 573 féle recept van a játékban, és általában az nem fix (pl. frakciós árusnál) ami kell. Nehogy az legyen a vége hogy elmegy a kedv mert nem esik a recept. -
AtHoS
nagyúr
A receptes felajánlást valószínű igénybe fogom majd venni Amúgy valahol létezik olyan összefoglaló, hogy a cuccok hol eshetnek nagyobb valószínűséggel?
A Rune of Hagarrad-ra építő Infiltrator karimra pl. tudtam kraftolni medált (persze a skill rajta nem lett jó, így majd lesz még pár kraft belőle mire a skill is némileg helyére fog kerülni), de a többi cuccból eddig csak a gatya esett ki, viszont a resistek egyensúlyban tartása miatt egyenkénti cserebere nem lesz jó, több cuccot is be kell előbb szerezni belőle, hogy a végcuccokat használva is megmaradjon a megfelelő ellenállás szint. Gyakorlatilag majdnem egyben kell majd átöltöztetni, így jó lenne tudni merre érdemes farmolni a hiányzó darabokat.
pl. a Runebinder szettből [link] kellene a nyílpuska kivételével mind 4 darab, de nem található mellettük infó, hogy ki dobhatja nagyobb eséllyel ezeket. A használandó medálhoz tartozó receptnél viszont volt írva kinél lehet beszerezni. Jó pár kilép-belép után be is adta
-
reelc
Topikgazda
Persze nekem sincs meg minden recept, de segítek szívesen ha megvan. A Craftolási nyersanyagot elszoktam kérni, de a pénzt nem, az van nekem elég.
A Monster Infrequentsek (MI) ismertek.
Ide tartozik a 3 szet ami ismert kiktől eshet: Dark One's Gift, Krieg's Armament és a Lokarr's Spoils.
Feltételezem, hogy a 85+ fölötti cuccok inkább a kieg területén esnek. Vagy kizárólag, meg nem mondom. Az első naptól megvan a kieg és valahogy sosem figyeltem meg a dolgot.
Ha van sok Ancient Heartod vagy egyéb ilyen ritka crafting materialod átkonvertáltathatod amibe kell, és árusnál gamblingelhetsz, de lehet jobb a kereskedős topikból ráírni Steamen valakire akinek megvan ami kell. Úgy látom a legfelsőnek 3 szetdarabja is van (runebider's spellthrower ez van meg neked, runebinder's shoulders, runebinder's armor). Én eddig 2x tradeltem így idegennel arról a fórumról, így raktam össze a Purifierem maradékát. Bele se merek gondolni enélkül meddig tartott volna. Azóta magamnak farmolgatok.
Elvileg megvan a Runebinder sapka receptje.Annyit tudok javasolni bárkinek, aki majd megveszi az új kieget: tegyen el mindenféle szetdarabot, ne adja el őket. Lesz majd 2 féle szetkonverzió.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Lokarr - Secret Quest (AoM)
A kapunyitásban a trükkös az égő zombit a megfelelő helyen kinyírni, nem hamarabb.
Ha ezt majd végigcsinálod, és szeretnéd segítek az új területen. Innen a fórumról valakit kísértem már be korábban, szemét hely viszont van loot is.
De akár az én játékomban is bemehetünk, a Purifieremnek már van bejárása oda.Amúgy azt szokták mondani hogy farmolásra a Crucible DLC a legjobb. Csak ott is, hogy lila essen elég magas szintre kell menni, oda meg kell az erős, kb. endgame kari.
De én is az alapfokozatáról kezdtem, küzdöttem fel egyedül. 3 nehézségi szintje van.
Max. 4-en lehet játszani azt hiszem, mint a játékot.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Csak érdekességképpen: angolon kívül 11 nyelven van a Grim Dawn, közösségi fordítások.
Ma publikálták a v1.0.7.0 patch nyelvi fájlokat. Szóval a fejlesztők így támogatják a lokalizálást. Ha jól tudom ez a patch a kieg előtt vagy inkább a kieggel érkezik majd. Csak azért írtam, mert biztató, ha már a szöveget kiadták, haladnak a kieg fejlesztéssel.Magyarra fordítás nincs, ha jól tudom eddig ketten próbálkoztak vele, aztán feladták. Valószínűleg a sok szöveg áll a háttérben amit valószínűleg x fős csapat tudna beláthatóbb időn belül befejezni, nem 1-1 ember, ill. a korábban sűrűbben érkező patchek is okozhatták. Nos, mindezzel más népek megbirkóztak.
Ebből is arra következtetek, hogy itthon nem igazán ismert/népszerű ez a játék.
Sajnos nem kapja meg azt a figyelmet sem, amit pl. a Titan Quest megkapott anno.
Többek között azért is irkáltam ennyit a játékról ebbe a fórumba, hogy legyen bárkinek bármilyen támpontja, segítsége, ha erre téved.
Emellett szerintem az elmúlt évek legjobb ARGP-je minden hibájával együtt. Februárban lesz 3 éves, a D3 és a PoE jóval öregebbek. Persze a PoE frissen van tartva, jól csinálja az a csapat is a dolgokat, de ez már más téma.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Kicsit tupíroztam a cuccokon, nekiálltam augmentáálni és komonensezni, így minden resist megugrott 80% vagy afölé, illetve HP-t is 12,5k-ra sikerült feltolni. Sebzés is van, így Crown Hill-ből nekiindultam marcit elpáholni és meglepődve tapasztaltam, hogy szinte alig kell kite-olni, 3 csillagos BOSS-t is tudok egyszerre facetankolni. Persze kis oda nem figyelés és Fort Ikonban ébred a kari. Azt mondjuk nem értem mi a fészkes fenéért éled a térkép túlsó felén halál után
Marci utolsó fázisban az aether labdás csillagesőjével 4-5-ször lenyomott, az ellen sajnos védőital sem segített, de csak megpusztult a ganaj, ki is dobta gyorsban a buildba illő kesztyűt lehet őt kell majd futni párszor a cuccokhoz
Ancient Grove és Anasteria utolsó küldijei (elsőként Port of Valbury) maradtak még hátra, no meg elite és veterán fokozaton a Hidden path-ot kellene lenyomni az extra stat pontért, utána jöhet Lokarr. Kíváncsi vagyok ott hogyan fog viselkedni ez a kari. Jelenleg eléggé tömegoszlatónak néz ki, 15-20 monszta közé teleportálva is vígan cséphadar
Így néz ki most a karakter [link]
szerk.
Devotion pontok dobnak aether, pierce és stun-hoz is, egyedül a stun 43-as a másik kettő 80%-os[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Gratulálok!
Szépen eljutottál Ultimaten Marciig. A karit is szépen összeraktad!
Ahogy korábban mondtam összelegózza az ember ami van, meg farmolgat + frakciós cuccok és csak lesz valami. Nem endgame cucc, de mégis eredményeket ér el vele!Próbáld a Malmouth frakció lakhelyéről a következő rohamot, szerintem akkor oda rak vissza halál után. De nem biztos.
Ami kell még azt elvileg bármilyen csillagos/főboss/nemesis dobhatja.
Ajánlom a Burning Cellart, garantált unique boss és kis terület, nem messze a teleporttól.
Vagy Marci előtt Krieg + a 2 kapuőr. Valexteria is fix, aki útba esik ahogy mész odafelé, a városban.Lokarr nagyon kemény dió, ráadásul nincs egyedül, de az előtte lévő területet is lehet farmolni, mielőtt bemész hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Meglesem majd ezt a Burning Cellart, meg a marci előtti BOSS-ok is kisujjasok voltak. Port Valbury is könnyen ment (mikor 100-ra léptem az első BOSS legyakott ott, bár uccsó 3 BOSS-ból egyet levertem, kettőnek pedig 3-4 mm HP-ja maradt, mikor facetank közben valamikkel leütöttek, szóval lehet nem kell mindenkit arcra venni ), most beugrom Ancient Grove-ba, remélem ott is hasonlatos lesz majd a pálya
Ja igen, Valexteria az a meteor dobálós lesz, ha jól emlékszem. Na azt is facetankolva ütöttem le. Nála csak a nagy meteornál kellett odébb futni, hogy ne stunoljon le vele
-
reelc
Topikgazda
Igen, a meteoros, ő az egyik, akitől farmolni lehet a Krieg szet 2 darabját.
A Burning Cellar ahogy írtam könnyen megközelíthető, 1 garantált unique boss vagy mi van ott: Terrnox, aki dobhatja 1 darabját a Krieg szetnek, amúgy 1 beomlasztható fal és viszonylag sok kis láda van ott componentsekkel.
Azért is emlegetem annyit azt a szetet, mert ha esetleg indítasz majd egy új karit, segíthet eldönteni a fajtáját, hogy lesz egy endgame szeted hozzá, ami több masteryhez is jó.Ha nagyon jónak érzed magad, fel lehet idegelni Mogdrogen avatárját (Veteranon próbáld be), ill. ha Barrowholm baráti, akkor a Ravagert is (őt is Veteranon először). Talán Mogdrogen az, akit szintenként 1x lehet csak leverni. Próbálni többször lehet de farmolni egyszer. Ez a kettő + Lokarr + Bourbon klónjai Super Bossok pontosabban Celestialok, igen kemény diók Ultimaten. Hozzájuk képest mondjuk Chupakabra 5 órai teazsúr kategória. Mondjuk a Bourbon klónok önmagukban nem lennének zűrösek.
Bourbon klónjai meg Lokarr mellett spawnolnak.Ja, igen az a klón dolog jópofa volt. Amikor még béta volt a játék, és eljutottál az elkészült terület végére, ott volt a klón és kb. azt közölte hogy még nincs kész a tartalom, majd nézz vissza frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ancient Grove is könnyen ment, bár a végbossnál azért futkorászni kellett, mert az kellemetlen volt
Lenyomtam minden kvesztet így ránéztem a burning cellarra illetve lementem fleshworks végéig. Esett pár mythical meg recept közben, de egyelőre más fontosabb nem. Viszont bazira tele van már a láda mindenféle cuccal. Komolyabb Epic cuccokat és szett darabot elraktam. Gyűjtögetés rulez
Ezekkel a normál Boss-okkal elvagyok, de amit írsz super bossok biztos fektetnének
-
reelc
Topikgazda
Ügyes vagy.
Esetleg meglehet nézni hogy állsz az ellenségek reputációjával, és maxolgatni kifele, hogy spawnoljanak a Nemesisek. A ládájukban általában van jó cucc, esetleg recept.
Szerintem a Cronley félét a legnehezebb lehozni, az ő bandája viszonylag kis területen van.
Undead pl. egyszerűbb, akár a Steps of Torment farmolgatással is nőhet. Ott meg a Skeleton Keyes részen jobb a loot (pl. Chamber of Souls ahol van egy láda lezáródik az ajtó, és elég sok csillagos spawnol), meg persze a főellenség az utolsó szinten.
Az egyik utóbbi patch hozta be a Nemesis jelölését a minimapon, ha elég közel vagy hozzá koponyával jelöli.
Egy idő után lehet vadászgatni rájuk a loot miatt.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Megcsináltam a Hidden path küldiket veterán és elite fokozaton, így jöhetett a Lokarrhoz vezető út. Ezt is megcsináltam, majd gyorsan be is ugrottam hozzá. Hát ahogy észrevettem nem igazán tudtam sebezni, amikor meg 4 paraszt kergetett+lődözött sokat kell kergetőzni. Viszont ezek a barmok újra jönnek. Harmadik ilyen négyes újratermelődés után untam meg, mert Lokarr visszahpzódott szóval túl sok értelmét nem láttam egyelőre ennek a szélmalomharcnak 8371 Hp-s sebzést toltak ott be (előtte 7k alatt volt bőven)
Lehet ránézek a Cruciblére mit tudok ott művelni
Ellenek repuja közül ezek vannak még Despired szinten: Kymon's Chosen, Cronley's Gang és Hated szinten az Aetherial Vanguard
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Ügyes vagy.
Na igen Lokarr egyre problémásabb, ha nem megy le egyből, mondjuk fél percen belül. De ugye kell kihívás a játékba. Hozzá már kell az endgame cucc.Crucible: szerintem ahogy ráérzel egész sokáig elfogsz jutni benne. Amúgy a sok loot mellett (lehet eladni a sok szemetet is, mert sok cucc esik ami nem kell) kari tesztelésre is kiváló.
Ha nincs meg, a karácsonyi saleben szerintem akciózva lesz.Szépen elintézted a frakciókat .
Ahogy írtam Cronley nehezebb a kis terület miatt (Four Hillsben a fő emberei + ugye a barlangja).
Kymonnál megcsináltad mindhárom nehézségen a küldijeit? Azok adnak sokat.
Aetherial Vanguard meg a játék utolsó területe. Ha farmolod majd Marcit meg az előtte lévő területet, akkor gyűlni fog.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Itt meghallgatható az új zenéje a Loghorreanes harcnak.
Az v1.0.7.0 patch tartalmazza, ami a jövőhéten jön.
[Forgotten Gods] What we know about the Oathkeeper skills spoileres és változhat, még fejlesztik a kieget. Szépen összeszedték az eddigi infókat.
További spolierek az új kiegről.
-
reelc
Topikgazda
Informatív volt a pénteki stream.
Itt a videó.Alapvetően egyrészt a jövőheti patch pár újdonságáról volt szó pl. a Devotion csillagtérkép kap egy keresőt. Mondjuk rákereshetsz az offensivet adó csillagokra. Tudják hogy sokan szeretnének keresőt az inventoryba is de nehéz kivitelezni.
Másrészt az FG kiegről volt szó, pár olyan új dologról is, amikről még nem volt szó.
Kitesznek magukért, jó lesz az FG kieg.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Grim Misadventure #153: Factions - The Witch God Cults
A következő epizód majdnem 1 hónap múlva lesz (vagyis 2 hét múlva nem lesz).
Legalább kiderült az AoM kieg loading screenes hölgyéről is egy kis infó. Gondolom ő lenne az.[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Indie Mega Week akció a Humble Storeban.
Pl. a Grim Dawn -70%, 7,49€, a kiegje az Ashes of Malmouth Expansion -25%, 13,49€, és a Cruible Mode DLC is akciós -30% 4,54€. A 2 utóbbi volt már -5%-kal olcsóbban.
A Loyalist Item Pack kihagyható.(A héten jön hozzá a v1.0.7.0 patch, 2019 Q1-ben új kieg - szerintem ez így nem rossz egy majdnem 3 éves indie ARPG-től, ami alapvetően single. Nincs magára hagyva.)
Idemásoltam a Best Buy topikból amit oda beírtam.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Frissült a Grimtools, az új patch 1748 változást hozott a játékba (Items (643) Item sets (48) Prefixes (718) Suffixes (339)).
Ezek érték változások, nem új cuccok!
Vizuálisan. A piros a régi, lecserélt érték.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
Szépen épülgetnek az 1.0.7.1-hez a buildek.
-
reelc
Topikgazda
Elkezdődött a Steam Winter Sale.
-
shotika
őstag
Sziasztok, megvettem a játékot és hozzá a kiegészítőt is, ami a Nekrot (is) adja hozzá, de nem látom sehol a játékban. Azt kijelzi, hogy megvásároltam, de a 2 új karakter nem jelenik meg, amikor szintet lépek.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
Igen, először megvettem azt, de utána jöttem rá, hogy nincs benne a nekró, szóval megvettem a kieget is. Plusz ikon amúgy nem is jelent meg. Már működik Köszönöm!
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
reelc
Topikgazda
válasz shotika #1087 üzenetére
A Veteran módot pipáld be, kicsit jobb a loot tőle.
A Normal/Veteran mód nem nehéz kb. ismerkedés a játékkal normál szint.
A középső és az utolsó nehézségi szint lesz nehezebb.Masteryt nem lehet visszavonni, de pl. a skillezést pénzért és kristályért igen.
Szóval kísérletezgethetsz ha kedved van hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Hát kinek mi a nehéz Én anno normál (veterán) vége felé adtam fel, már nem tudom pontosan milyen karakterem volt (valami duplapisztolyos, az tuti), de netről néztem az egészet. Viszont egy ponton túl még a sima csillagos enemyk is simán leszedegettek és hiába trükköztem a cuccokkal. Talán majd egyszer megpróbálom megint, de nekem mindenesetre bosszantó volt mennyire megakadtam már az első nehézségen is...
-
shotika
őstag
Igen, Dio 3-mal 5000 óra körül fulladt ki nekem, bár a patchre lehet visszanézek. Ez a játék most nagyon bejön, szinte ugyanaz a kettő, mégis picit más, és ott tart előtte
Petet azt csekkoltam, jobb gombra ráraktam a pet attacket, bár eddig elég durván írtanak anélkül is, hogy kattingatnom kéne (gondolom ez későbbváltozik majd.) Veteran módot később is be tudom kapcsolni?Illetve még annyi, hogy miaz amiben nagyon hasonlít a játék a diablora és miaz amiben nagyon eltér, amire figyelnem kellene. ?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #1090 üzenetére
Nézzünk rá, belinkeled a grimtoolsba a karid?
Lehet csak félrement pár skill. Semmi sem menthetetlen.(#1091) shotika: Veteránt igen bármikor, de most is nyugodtan.
A legjobban a Titan Questre hasonlít, annak pár fontos fejlesztője oszlopos tagja a GD csapatának. A Titan Quest pedig az egyik legjobb játék volt a Diablo 2 utáni időszakban.Szerintem játssz, maradjon meg a felfedezés öröme.
Ha valamit nem értesz, segítség kell valamiben, válaszolunk.
Ahogy fentebb írtam nyomulhatsz saját fejed alapján, visszavonhatóak a skillek megfelelő díjazás fejében.
Ha mégis követni szeretnél valamit, itt vannak buildek.
A buildeknek jelenleg annyi hasznát tudod venni, hogy némelyik leírja a skillezési sorrendet, ill. a Devotion pont elosztás sorrendjét.
Pl. ezt a Unimaginative Skelemancer Cabalistet korábban megcsináltam, ennek a build leírása igen részletes. Azóta volt több patch buffok/nerfek de szerintem életképes maradt (legfelső Ultimate fokozat, player lvl100-ig jutott, szóval endgame kari lett).Általában érdemes dupla masteryvel nyomulni, szóval felvenni a Nekro mellé valamit. Többnyire support jellegű a második mastery pl. életben maradáshoz skill, vagy 2 féle petest hozol össze, és akkor mindkettő petjeivel nyomulsz stb. Minden skill sosem lesz maxolva de nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #1090 üzenetére
Ami a nehézséget illeti a játékot végig lehet vinni egyedül.
A megfelelő skillekkel, devotionokkal, componentsekkel, frakciós augmentációkkal és a droppal valamit össze lehet legózni.
Most eszembejutott Hokunda, visszakerestem amit korábban írt, hogy az Elite fokozatot végigvitte a Lokarr lvl1-es szetben amivel igazából rengeteg boosttól esett el, de jóféle DPS karija volt. Szépen megoldotta a dolgot.Az megint más dolog, hogy műfaji sajátosság, hogy rá kell szánni az időt, farmolni kell a cuccokért. Szerencsére sok cuccot lehet tudni ki dobhat (pár szet ismert, a Monster Infrequentek, a frakciós árusok) - persze nem 100%-os az esély a dropra az már túl könnyű lenne.
Ezt lehet linkeltem korábban: Journal of Hopeless, the non-equipment character. Úgy gondolta az illető hogy úgy viszi végig a játékot, hogy semmilyen felvehető cuccot (fegyver, ruházat, ékszer, relic) nem használ, csak italokat. Az Ultimate lvl100-as kari meglett kb.60 halállal, nem rossz. De bele sem merek gondolni meddig tarthatott 1-1 komoly bosst kézzel ütögetni. Petes build volt. Én biztosan nem kínlódtam volna vele, őt izgatta ez a kihívás, meg is csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
Gondolom a spoilerek miatt, feltöltötték a Youtubera a videót. A Twitchen már nincs ott.
-
Shadowguard
senior tag
A skillek szerintem jók voltak, arra figyeltem, a gond ott volt, hogy túl kevés pontot tettem physiqure és semmi HP-m nem volt. Addig működött is a dolog, amíg nem tudtak megütni. Ha meg átrendeztem a geart, hogy legyen HP akkor túl sokáig tartott a lövöldözés. Annyira nem bánom, mert egy idő után kicsit untam is a futkározós stílust. Egy darabig szórakoztató volt, de legközelebb tuti valami tankos karaktert rakok össze.
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #1095 üzenetére
Mindig tanul az ember.
Talán próbálj majd be egy Wardert (Shaman + Soldier).
Ja, nem árt ha tudod, az új patch óta: Increased the Reputation Gain Multipliers from Warrants and Mandates to +100% and +150%, respectively
Szóval több XP-t adnak. Mintha olvastam volna olyat valahol, hogy újra hozzá kell adni, de ez mondjuk új karinál nem lesz gond.
Most fogom megnézni mi újság, egy ideje nem tudtam játszani.Szerintem az új kiegig csinálok majd egy Soldiert, és utána hozzácsapom majd az Oathkeepert jó lesz együtt a 2 pajzsos mastery. Persze jó lesz más párosításokkal is az új.
-
reelc
Topikgazda
Warrants and Mandates: ha pl. mandateből bevásároltál korábban, akkor átalakul a bónuszuk az újra.
Viszont a karihoz újra hozzá kell adni, fel kell használni, mert a kari automatikusan nem kapja meg az új értéket.
Ez jó kis XP boost az új (nem első) kariknak.A Devotionok közötti keresés jó, sima szöveges kereső, akár a nevére (pl. Jackal), akár tulajdonságra (pl. damage) lehet keresni, bepirosítja a találat csillagokat.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
xsychojoe : @CrateEntertainment How does the new expansion fit into the timeline? Does it come after Ashes of Malmouth?
Zantai_GD :in terms of canon, it would happen after AoM, but you can access it after Warden Krieg. It follows a different story threadA fentin felbuzdulva felhúztam tegnap délután egy Soldiert. Majd az új mastery lesz a párja.
Nagyon gyorsan fejlődött a megnövelt 150%-os Mandatekkel, Lokarr szettel, XP itallal.
Lvl38-on hagytam abba, Homesteadig jutottam vele. Nem álltam meg Krieg után.
A szeten kívül minden más cucc tegnapi lootból volt, elég volt. A pajzsot kraftoltam na meg a relicet.Az FG kieggel méggyorsabb lesz majd a folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
djherby
tag
Mint korábban említettem, el is értem az lvl75-öt. Olyan volt, mint a karácsony. Dúskáltam a jobbnál jobb cuccokban. Volt ami már meg volt, volt amit lehetett kraftolni. Ilyen lett a Raka'jax is. Az elődje már megvolt. Találtam egy build-et, ami ezt használja. Már alig vártam, hogy ez meglegyen. Bevallom eddig a fejem után mentem, de most mindent fullon átvettem a build-ből. Na most lett aztán kánaán. Elite végig ment, plusz megcsináltam az ottani Skeleton key-t, és még Port Valbury-t, amit még sose! Most lett ám igazán haladós a kari. Ja, el is felejtettem, már akartam kérdezni, hogy lehet Rashalga-t megölni, mert kb. 5x próbáltam és nem ment. Na, vele kezdtem. Úgy meglett, mint szél Most kezdem csak igazán élvezni a játékot. Csak egy kicsit csalásnak érzem, hogy egy kitaposott ösvényt járok. Jó persze nem stimmel még a teljes szett. És még én sem éllok készen, hogy összehozzak egy saját build-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sorozatok
- További aktív témák...