Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #1090 üzenetére
Nézzünk rá, belinkeled a grimtoolsba a karid?
Lehet csak félrement pár skill. Semmi sem menthetetlen.(#1091) shotika: Veteránt igen bármikor, de most is nyugodtan.
A legjobban a Titan Questre hasonlít, annak pár fontos fejlesztője oszlopos tagja a GD csapatának. A Titan Quest pedig az egyik legjobb játék volt a Diablo 2 utáni időszakban.Szerintem játssz, maradjon meg a felfedezés öröme.
Ha valamit nem értesz, segítség kell valamiben, válaszolunk.
Ahogy fentebb írtam nyomulhatsz saját fejed alapján, visszavonhatóak a skillek megfelelő díjazás fejében.
Ha mégis követni szeretnél valamit, itt vannak buildek.
A buildeknek jelenleg annyi hasznát tudod venni, hogy némelyik leírja a skillezési sorrendet, ill. a Devotion pont elosztás sorrendjét.
Pl. ezt a Unimaginative Skelemancer Cabalistet korábban megcsináltam, ennek a build leírása igen részletes. Azóta volt több patch buffok/nerfek de szerintem életképes maradt (legfelső Ultimate fokozat, player lvl100-ig jutott, szóval endgame kari lett).Általában érdemes dupla masteryvel nyomulni, szóval felvenni a Nekro mellé valamit. Többnyire support jellegű a második mastery pl. életben maradáshoz skill, vagy 2 féle petest hozol össze, és akkor mindkettő petjeivel nyomulsz stb. Minden skill sosem lesz maxolva de nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
Topikgazda
válasz Shadowguard #1090 üzenetére
Ami a nehézséget illeti a játékot végig lehet vinni egyedül.
A megfelelő skillekkel, devotionokkal, componentsekkel, frakciós augmentációkkal és a droppal valamit össze lehet legózni.
Most eszembejutott Hokunda, visszakerestem amit korábban írt, hogy az Elite fokozatot végigvitte a Lokarr lvl1-es szetben amivel igazából rengeteg boosttól esett el, de jóféle DPS karija volt. Szépen megoldotta a dolgot.Az megint más dolog, hogy műfaji sajátosság, hogy rá kell szánni az időt, farmolni kell a cuccokért. Szerencsére sok cuccot lehet tudni ki dobhat (pár szet ismert, a Monster Infrequentek, a frakciós árusok) - persze nem 100%-os az esély a dropra az már túl könnyű lenne.
Ezt lehet linkeltem korábban: Journal of Hopeless, the non-equipment character. Úgy gondolta az illető hogy úgy viszi végig a játékot, hogy semmilyen felvehető cuccot (fegyver, ruházat, ékszer, relic) nem használ, csak italokat. Az Ultimate lvl100-as kari meglett kb.60 halállal, nem rossz. De bele sem merek gondolni meddig tarthatott 1-1 komoly bosst kézzel ütögetni. Petes build volt. Én biztosan nem kínlódtam volna vele, őt izgatta ez a kihívás, meg is csinálta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest