Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Én meg azt hiszem törölnöm kell az egyik legelső karimat... túl gyenge. Pedig nagyon élvezném vele a játékot, de vannak olyan részek, ahol képtelen vagyok kite-olni, pl. itt a kieg elejefelé az a nagy trágya-lény, aminél még a csápok is csapkodnak mindenfelől, akármit csinálok, lehetetlen túlélni (számomra), pedig már minden pontomat átosztogattam a túlélésre szánt skillekre, cc-re, satöbbi. Amúgy egy two-handed physical ranged kari akart lenni, de úgy látom ez a játék nem erre a buildre van kitalálva. Egyéb karakerrel nincs gond, de ezt valahogy nem tudom életképessé faragni. Ebben a játékban valahogy nehezebb ranged karit összerakni, legalábbis én úgy nézem eddig, meg amúgy is mintha inkább valami elemental sebzéses megoldás felé akarna terelgetni a játék a drop-okkal, ami nekem annyira nem szimpatikus valamiért ebben a game-ben. Elgondolkodtam rajta, hogy csinálok valami ranged fire build-et, csak egyenlőre mindig elveszi a kedvem a gondolat, hogy vannak ezek a szadista részek, amikor be vagy zárva egy helyre és rád ugrik az összes démon és még a szomszédjaik is, aztán kerüld ki őket rangeddel, ha tudod. Pedig nagyon csípnék egy two-handed ranged karit, de így nem visz rá a lélek (még?).

Haladni egyébként alig tudok egyetlen karival, mert mindig belefogok valami újba... élvezem az ötletelést, próbálgatást, hogy mi mindent lehet kihozni a lehetőségekből. Azt sajnálom még, hogy nem nagyon van lehetőség frost mage-et létrehozni. A választható skillek se tetszenek, meg alig is van belőlük. Nézek inkább valami lightning-alapút, hátha. Még ami nem tetszik, hogy sehogy se tudsz mastery-t váltani... persze valahol értem, hogy ez miért van, de más részről egy olyan játékról beszélünk, ami minden kieggel új mastery-ket hoz be, és teszem azt day1-tól nyomod, lvl85-ös a karid, erre kijön az első kieg, és mondjuk az inquisitor sokkal-sokkal jobban passzolna hozzá támogató ágként, hát too bad, kezd új karaktert. Nem mintha bántani akarnám a GD-t, mert így is top3-as arpg/diablo-klónnak tekintem, csak vannak számomra árnyoldalai is. Aztán könnyen lehet, hogy hülyeségeket mondtam és csak én vagyok hozzá gyépés, tényleg nem vagyok egy nagy szakértő, még csak Elite-en jár a legnagyobb karim, lvl74 asszem, bár az meg úgy viszi, mint kés a vajat, lehet, hogy még halni se halt (legalábbis nem rémlik), szegény ranged-emet meg temethetem.

Ja, és köszi egyébként a legutóbbi pár hsz-emre a válaszokat és a segítséget így utólag is, sajna csak ritkán vezet ide az utam.

Új hozzászólás Aktív témák