Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Nem rossz az új patch, de továbbra sincsenek szeretve a kedvenceim... (Skellyz)
Írtam 2 ötletet 1.6.1 hotfixes topikba.
Szerintem sosem lesznek olyanok, mint a guardianok (totál immortal), viszont úgy érzem elég jó redesign ötletet adtam Og'Napesh témában.
Tök cool lenne az, ha amíg él a Revenant, addig van egy nagy aurája, amiben a sima csontik SEBEZHETETLENEK.Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Köszi
Igen, még annak is örülnék, ha nem lennének sebezhetetlenek, csak kapnának egy jóóó nagy damage reductiont (Ezt már nem akarom beírni, mert lenerfelném a saját ötletemet )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Dioban meg Wolcenben is ugye ha végignyomod a kveszteket, akkor megnyílik a custom mode. Dióban roamingolhatod az egész mapot EGYBŐL, riftezhetsz, bantizhatsz szabadon. Nekem ez hiányzik
Tudom, hogy integrált része az egésznek itt, lehet nem véletlen a design így lett direkt kitanálva.Mi lenne a jó megoldás? Én nem csalok a karikkal/editorral, így ha egy toon elhullik HC-n, akkor ÚÚJRA mindent meg kell csinálnom... Természetesen ahogy tapasztalok, úgy egyre kevesebbszer hal meg a karim, de ultimate-n szoktam volt meghalni 90-95 között
(ééés, újra megint mindent...)tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
_ocsisajt
őstag
Van egy ősrégi lapim (munkába mégse hozhatom az asztalit ), halt már meg karim itt is azért, mert akkorát laggolt, hogy közben meg tudtam ebédelni, kb.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Jah igen. Funny szóvicc.
11, sajna a 20/20/20-as "threshold"-ot nem sikerült kiviteleznem, random loot nem volt kegyes velem. Skillek tekintetében "csak" Raise+Legion volt 20 felett, Gear: Napesh off, Dirge relic pipa volt! Tehát: 11 skellyz, Kutyus, Servant, Revenant volt meg.
Azért múltidő, mert kb 2 órával ezelőtt 76-on megfeküdt... Nem is gond, mert tényleg szenvedés vót...
(Minden szinten igyekszem 80+ reseket kivitelezni, ez az alap HC-n, illetve armor absorb is 95%+ mindég, ezt most elbénáztam, beleállok férfiasan)Most húzok ACID-es petes dervish-t. Már alig várom az 5 Empyriont (Barthollem fegyó + Magi fejes + /24 skill) Nagyon vajas-kenyér már hárommal is.
Tudom, nem bírok elszakadni a PETektől...
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz _ocsisajt #3214 üzenetére
[kép]
Macsek itt szokott degleni mellettem, ha játszom. Ilyen "idegállapotban" volt akkor is, amikor elhalálozott a HC karim... Hálátlan dög, semmi együttérzéstl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Éppen indulok a 94-es Barthollem buzogányért.
Végre újra 100-as HC kari (Fire Petes, EOR Dervish), szinte nem "merek" vele menni.
Gear még NAGYON nem végleges, mire kiesnek azok amikkel még jobb lesz...
5 Empyrion pipa.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz jambiyya #3225 üzenetére
Hajrá-hajrá!
Várlak 100-on! Szólj, ha 94 leszel a gear drop miatt.
A képen látható segédletet Grim internalsnak híjják, ha valaki kérdezi, nagyon jól be lehet konfigolni mit mutasson, mit vegyen fel automata, stb. Én nem szoktam a dps statisztikát használni, csak ha nagyot változik a gearem, akkor be szoktam kapcsolni vele azokat is, ideiglenesen.
-
_ocsisajt
őstag
Ezt már láttam nem sokkal a post után. (Szoktam frissíteni a builds szekciót)
Na EZ AZ amit nem tudom mivel fogok HC-n kifarmolni.
Szimultán már fejlődött a Conjurer kisasszony nálam. Ma délelőtt lett 100-as. (lesz mit rektelni )
Maya-nak egy "normál" petes verzióját tűztem ki célul. >>> [link] <<<
Eddig ami megvan: Bysmiel dagger (kraft), Mind3 Beastcaller (yay, 1 recit mákoltam, bakki már bealudtam az act1-es kristály runokba, mert ugye csak pergetni tudtam a másik 2-öt)
éééés ennyi. Többit makkolni kell, Ardor relik meg sincs kraft poolbaehhhh, hosszú lesz
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
A tapasztaltabb kollégák kérem ne nevessenek ki, de egy feltételezhetően hülye kérdés cirkulál a fejemben.
Ha XP poti hatása alatt vagy, akkor annak a hatása a baráti frakciókra is hat??
(Alkérdés: hostile-ra? )
Level 100-on vagyok, de szívesen használnám, ha lenne értelme. Abból indultam ki, hogy nincs definiálva ha az item tooltipjét olvasod, mert azon eme felirat áll: +100% Experience gained. Elvileg a (z ellenséges) frakciók is experience pontok, vagy nem?Bocsi.
Szerk.: Még egyet kérdeznék. Mivel eddig izombú dobáltam ki a double rare itemeket, nem is figyeltem, hogy az MI-k is lehetnek double rarek? Kis ideje elkezdtem gyűjteni a double rareket. (Nem'tom miért, ne kérdezzétek )
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Köszike!
-
_ocsisajt
őstag
válasz jambiyya #3299 üzenetére
Igen, nézeget(t)em közben grimtoolson.
Közben meg is jött szépen az első (amire figyeltem) DR MI
(Egy Bloodsworn repeater , SOSEMNEM fogok pisztollyal menni)
Tök jó lenne ezeket a kraftba olyan szinten belevenni, hogy valami nagyon powert lehetne kreálni, de csak ezekből.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Ha vótmá, akkor szorrri, de nekem ez nagy QOL!
-->>RELIC Crafting segédlet [link]
(lehet régi, nem'tom, nekem ami kellett, ahhoz jó volt)
Amikor az egyébként is rövid hajamat tépkedem, mert egy high relicnek van 9845 és fél alrelicje... Matikat listázza, szépen ordert ad, jól meg minden.Mai fun fact: Persze fél napot farmolsz a magas relichez (összetevők, piiiiz), jól bekészülsz, mert a random ugye b1atch, hogy azt a két "BIS" skillt pumpálja meg jól a kinézett buildedbe, erre egyből beadja, az prájszlessz.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Bár írtam a megfelelő helyre is ( [link] ), de ha itt is olvassa olyan aki büfé gémelős lapi témában, akkor azt szívesen fogadnám!?
Azért írom ide, mert a játékra szánt szabadidőm most 95%++++-át GD-vel töltöm, kb.
Bár azért a jövőben nem szaladnék el más címek elől sem.Szerintetek belefér a mostani felhozatalból 200K-ig ami FHD minden fullon viszi a GD-t skeletonos petes, sokszereplős szitukban is?
Otthoni gépem már egy öreg i7-3770+mini GTX 970+16 csiga rammal, kommersz SSD-vel, és MINDEN fullon frankón viszi.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Igen, az otthoni gépem az i7 és van egy régi lapim (amit kár, hogy nem a négymagos top procival vettem anno), ott a VGA a korához képest egész jó (dedikált 6650M), 1280-ban is akad eléggé, de a proci visszahúzza, nagyon...
-
_ocsisajt
őstag
Büszke vagyok arra (nem, nem arra, hogy kikoczkultam ), hogy nem GDstash.
(Sajnos SC, nem HC, sárga lézeres buildhez)[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Köszönöm!
Gatya meg Relic (CSAK NEM adja a blueprintet, pedig baromi jó RR!) sajna nincs meg, Többi csekk! (Belt nem mythical) Illetve a medal augment, de az elvileg Shardozás után, ha jól vagyok informált?
Build: [link][ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Vissza HC-hoz... Gladi 150 pipa, 149-en volt csak meleg.
(4db level 3-as stormcaller, nem volt extra poti)Diszklémer a képhez: MINDEN grafika minimumon (AA, AF maxon), mert a sok effekttől jojózik így is a szemem.
Pet move/attackot be kellene sűrítenem, most már tényleg. (mana poti meg kell más buildhez, majd "lejjebb" viszem egyik petet )Ami nem BIS: A zistennek sem adja a relicet... helyette bennmaradt régről egy Ancestor.
Offhandet sem adja sajna... Marad addig Napesh... Többi kraft/lootforrás: https://www.grimtools.com/calc/dVbgW3mZ
GG.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Köszi!
LOL, délelőtti bringázás, vásárlás, fűnyírás kombó után a jól megérdemelt kis farmolásom kezdetén, már ki is dobta a relic recit Conjurernek. Csak rinyálni kell itt és ripsz-ropsz meg is van.
(Szóóval, akkor kérném szépen a következőket! ... ... ... )Ezt amúgy de soxor eljátszottam/tuk már Dio topikban is.
szerk: LOL! Kövi totem meg adta a pet dervishnek (Contragor féle frissített fire verzió: https://www.grimtools.com/calc/a2E34nlZ) a relic recit. EDDIG NAGYON jó!
Már csak a rippelés hiányzik és meg is vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Egyébként ez a session elég érdekesen indult, még ultin a warderrel nem farmoltam le a shrine-okat. (100-on szoktam, tudom már 90 környékén adja 94-es itemeket, ez nálam ilyen "szokás")
Első shrine adott két Double rare zöldet, következő is egyet és jött a két reci, hiányzó cucc még másik karihoz is.Dion ment anno a theoryzás, hogy "jó" szerver... Ti vettetek észre ilyesmit itt Grimben, hogy elég jó cuccokat egy sessionön belül (tudom, relatív)? (Tudom itt nincs "szerver") Vagy simán mázlim volt? Nem akarok hülyének tűnni, de ez most furi volt, picit.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz FehérHolló #3349 üzenetére
Warderemnek még a szetjéből egy sincs... meh (Avangeres lenne)
Viszont Conjurer FULLOS* lett, vitrinbe kellene tenni, nehogy elhulljon.
Beteg, ahogy darál.
*Tárgyak, komponensek, augmentációk stimmelnek, viszont amit kraftolni lehetne... Inkább talált tárgyak sajnos...
-
_ocsisajt
őstag
Kár, hogy nem HC-n játszotok, nekem van elég sok belőle
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vikthor #3412 üzenetére
Köszi!
Érdekes...
Pierce resid max alatt van, meg pár komponens fura.
Skeleton 30? (nem lesz az sok? )Mi megy ezzel a setuppal halál nélkül?
Nehezek mennek vele? Lokarr, Calla, Crate pl.?tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vikthor #3418 üzenetére
A játékban is annyit mutat max.
Próbáld meg, vetesd le a csajjal, nyersz 4 pontot
(elvileg)NA majd jelezd vissza, ha fullos lesz a setup mit művelnek keményebb monszták ellen, ami fontos, hogy a halál nekem nem opció sajna... (HC)!!!
Személyes kedvencem a csontis build (dio2-ben is necroval voltam, dio3-ban necro nem jön be annyira), de sajna nem foglalkozik vele Zantai.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Üdv!!!
Ha jól megy az angol, akkor az eredeti fórumon van elég sok "beginner" build. Némelyik felhasználónál, nagyon szép kezdő guideok vannak.
[link]
Időrendbe tettem a beginner szó keresőt használva.tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3451 üzenetére
Szerintem nem vészes! Én hc-n csináltam meg többször is, petesekkel is. Mob nevet beállítom (amúgy nem használom). Kitakarítom az útvonalat előtte, a peteket meg lehet disbandolni, újraidézni, irányítani. Jah 1-2 pettel kell.
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3454 üzenetére
Sorry, fordítva ültem a lovon, default látszik a név, csak én Grim internalsszal tolom és ott lehet rejteni a monster neveket. Én mindég elrejtem a nevüket a túlsszal.
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz Har_melin #3467 üzenetére
1:elvileg semekkora. Tudomásom szerint csak akkor történhet meg, ha nem "etted" meg a receptet. Azaz, ha egyszer megtanulod, akkor kiesik a "pool"-ból. Receptet tanálsz, azonnal meg kell tanulni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Android felhasználók OFF topikja
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest