Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    A probléma a következő. Lejárt a 30 nap és érdeklődtem mi a helyzet pontosan a termékkel. Elsőre azt a választ kapom az adott héten jön (de mi?!) levélben az info, hogy átvehetem. Természetesen az adott héten semmi nem történt, se levél, se telefon. Ismét rákérdeztem, és sikerült kideríteni, hogy (várják a terméket a boltba), később hogy az meg is érkezett (mégis mi?!). Ismét rákérdeztem, Milyen terméket? Csere terméket, javított terméket, milyen terméket könyörgöm. Nagyon nem mindegy szerintem ez a része..

    Ma ismét rákérdeztem pontosan tájékoztassanak mi történt, sikerült e javítani, mi volt a hibája avagy nem találtak hibát és küldik vissza ahogy van.

    Semmiről nem hajlandóak pontos választ adni, pedig harmadszorra kérdeztem rá.
    Menjek be a termékért, menjek be a termékért. Most ismételten sokadszorra rákérdeztem mi a helyzet az adott termékkel mert ha ugyan azt küldték vissza, nem veszem át. A vásárlók könyvébe viszont boldogan fogok bejegyzést tenni.

    Kicsit idegesítőek.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák