Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    Vicces volt az UTH is, én a harmincas Visegrád trailen indultam.
    A kis távok buszos utazással indulnak, egy laza negyven perces csapatepites külön volán busszal, ha szerencséd van, van ülőhelyed. Helyszinen volt még laza egy óra a rajtig, addig üldögéltünk árnyékban/napon.
    Már indulás előtt fájt a lábam, amit végig tolhattam magam előtt, aztán a 23-as frissitopontnal kijott az utvonal az aszfaltra es ott kb offos lett a futas, szuro fajdalom par szaz meter utan, a tompa fajdalommal meg idaig elertem ovatoskodva, de ez mar nem tunt viccesnek.
    Sajnos igy pont azok a szakaszok nem mentek jol, amik altalaban az erossegeim, a meredekebb lefelek. Maradt vegul a terrex speed pro, szerencsém volt az időjárással, mert jó csúszós sár maradt a legtöbb helyen, amin kb simán átfutottam ezzel, amig tipegtek a többiek. Azert ravettem magam az utolso 2 km-en egy befutora, de allitolag nem volt tul egeszseges a mozgasom :DDD

    Legalább nagyon energiatakarékos, alacsony hr karika lett. Kivették a második tüskét, igy az 1k szint se lett meg. Ma megyek segitonek, sok sikert mindenkinek, aki kint van a nagy tavokon, az 54-es rajtot megnézem.

    Jövőre az 54-et megcélzom, mondjuk normális rákészüléssel :)



    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák