Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    Nagyjabol a program -> reggel 6ebreszto nyujtas,joga,meditacio (ez nem volt kotelezo) 7re viszont mindenki futoszerelesben sorakozora volt koteles.1 ora edzes,elso par nap inkabb tobb tornaval,ahogy multak a napok egyre nagyobb hangsuly ment a futasra,harmadik naptol folyamatos 1ora futas kulonbozo iramok,alapos bemelegites utana emelkedok illetve gyors lejtok!

    delutani edzes haladoknak szolt,a kepen a banyaban futunk,egy kobanya volt 4-500m emelkedes nagyon eles,lent az aljan 5-600m eros lejtofutas (vissza kocogassal)
    volt 2nap rovid emelkedos sprintek azon a betonnyelven ami a kepen van (10ig jutottam fel darabszammal,a masik ket fiu 3ig,szoval ebbol erezheto mi is volt ez kb 170m)

    kaja: fehercukor,tartositos kajak,hus NEM VOLT,egyetlen kivetel a tonhalas teszta ketten ehettek ilyet...net nem volt,mobil tiltva...fo kajak: rengeteg gyumolcs es csonthejasok,teszta,rizs (zoldseggel v. makos-mezes) lecso,gazdag zoldsegleves,egy pihenonap volt az utolso elotti ott szabadott barmit enni -> fagyi,kirantott csirkemell stb. en kirantott sajtot ettem sult krumplival + 3gomboc fagyi

    volt egy forrasunk 150m-el a lakhelyunktol,szoval abbol a vizbol ittunk vegig

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák