Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    Köszönöm szépen a sok választ, megpróbálok egyszerre válaszolni.

    - 100kg mellé 183cm vagyok. Az ideális súlyom 85-90kg között lenne, viszonylag magasabb a testizomtömgem is, de tény ami tény, elhíztam a home office alatt. Versenyszerűen soha nem sportoltam semmit, de azért 50-60 km-t simán lebringázok, illetve egy 2*35 perces kispályás focimeccset simán végignyomok anélkül, hogy infarktust kapnék és/vagy másnap ne tudnék megmozdulni. Amúgy idén töltöttem a 30-at, és jó egészségügyi állapotnak örvendek úgy kardiovaszkuláris mint pedig ortopédiai szempontból :) De szeretném is, ha ez hosszútávon így maradna, ezért is szeretném a rendszeres sportot beépíteni az életembe.
    - Én ennél nagyobb cipőt biztos, hogy nem lennék hajlandó venni, alapjáraton azért ebben is érzem, hogy van a lábamnak helye mozogni. Ha ennél nagyobb lenne fél vagy egy mérettel, akkor tuti ki-kilépkednék belőle
    - az achillesemnél töri fel, nem a talpamat. Ami külön érdekes, hogy csak a jobb lábamat - a ballal semmi baja nem volt. A lábujjaim nem nyomorognak benne egyáltalán.
    - A cipő árával kapcsolatban... Eleve úgy mentem be a boltba, hogy hajlandó vagyok rászánni egy nagyobb összeget, cserébe tényleg ne ezen múljon az izületeim egészsége. Lehet, hogy ezért eleve már a top kategóriával kezdte az eladó, neki az a jobb, minél több pénzt hagyok itt :)
    Mentségére szóljon, ő is pont ezeket mutogatta végig, a Kayanon túl a Gt-2000-et és az 1000-et is, de sajnos egyikből sem volt 45-ös méretű. Ezért kizárásos alapon csak a Brooks maradt. Őszintén szólva az időm drágább lett volna, ha el kell mennem mondjuk Óbudára a másik boltba, és ott 6000-el olcsóbbért kapok másik cipőt.
    - ezt a lace lock technikát nem ismertem, megpróbálom! Csodálkoztam is, mire való az a másik lyuk :)

Új hozzászólás Aktív témák