Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz inf3rno #53345 üzenetére

    Ez tuti teljesen egyéni nem is szomorítanék senkit, nekem amikor 19 nyarán megfájdult a térdem eltelt kb 1 év ha nem több mire tudtam futni anélkül, hogy újra megfájdult volna. Legutoljára novemberben kezdtem és az elején csak gyalogolni mertem meg kevesebbet futottam mint amit a tropa tüdőm meg bojlertestem megengedett, nehogy ne legyek elég óvatos, már annyira paranoiás voltam. Egyelőre be is jött.
    Semmi trauma, az egész csak annyi volt, hogy egyszer csak fájt a térdem futásnál és utána ha futottam megint fájt, gyalogolni lehetett vele, nem is éreztem.
    A bokám ami kicsit kiment 18-ban (nem volt semmi akut probléma akkor sem) most is érzem, azóta is félek egyenetlen terepen mert egy kis kőre rálépek és kicsit elfordul vízszintesből a lábam már érzem a jól ismert nyillalást. Nem volt komoly gond vele, de még a tavaly is volt, hogy próbáltam futni éás 1 hónap után elkezdett fájni, minden nap egy kicsit jobban amíg rájöttem, hogy ezt megint kell pihentetni pár hónapot. Biztos én vagyok a béna meg peches de bakker, nem jó ez így. Az a baj, hogy ha nem mozgok este akkor eszem. Ugye valami hobbi kell...

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák