Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz T-unit #4576 üzenetére

    Ezt a cipőt még nem is láttam élőben, pedig mostanában eléggé sok boltban körülnéztem.
    Arról a honlapról szerintem se vegyél inkább...

    Egyrészt nem kellene ragaszkodni annyira a NIKE-hoz (no offense), próbálj fel más cipőket is, szerintem döntsön az érzés, hogy a lábadon menyire jó -> Saucony-nak is adhatnál egy esélyt.
    Másrészt azt szokták mondani egymás után nem legyen ugyanaz a cipőd (bár 10 év eltéréssel nem lesz ugyanaz még ha nevében egyezik is), a lábadnak kell a változatosság.

    De a NIKE-nak is vannak nagyon jó modelljei, ezt a típust itthon mégsem láttam. A másik: nem lehet hogy ez "csak" általános edzőcipő? Ilyen geometriát még senkinél nem láttam futócipőhöz, főleg az egyenes talp furcsa számomra, ettől még lehet természetesen jó, nem ismerem.
    Ha Nike, akkor ott a Pegasus és a Lunar Glide pl légbetétes, a Zoom Structure anyagában oldja meg ha minden igaz, ezeket megtalálod az Intersportban, Hervisben, szakbolt Pesten a Spuri futóbolt, a Saucony márkabolt, és a Nyúlcipő két üzlete, akciózni is szokták a kifutó utolsó darabokat. NIKE nagyon jó áron szokott előfordulni a már sokat emlegetett Sportsdirect, főleg amíg 1-1-es a Font-Euro konverziójuk.
    Overlandban is nagyon jó akciók fordulnak elő, de figyelj oda, hogy ezek java részt terepfutócipők, ha egyszer veszek, valószínű őket keresném.

    szerk:
    + Asics-ból pl a Supermacy-t ajánlanám, láttam már 25-ért, elöl-hátul GEL-es, és tényleg jól működik. Találhatsz még ennyiért GT 2170-et is, vagy ha lesz már leakciózva, akkor a GEL Phoenix is ilyesmi kategóriába kell hogy lemenjen.

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák