Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz Agony #38792 üzenetére

    Kesz is a mini alapod :C innen mar csak ki kell elezned es mehet a verseny,az elezeshez irtam az edzeseket,minden legyen versenyspecifikus.Ez az jelenti h intervalok gyorsabbak kicsit,mint a tervezett FM,a tempok pedig picit lassabbak v. bizonyos reszuk a celtempon tortenik.
    A koztes napok ROVIDEK es EXTRA LAZA totyoges,erre ugyelj,mert kulonben olomnehez feeling ott fog maradni a labba es az nem jo itt mar.Ha jon a boogie es megindul a tempo,akkor is csak a tervezettet told le,ne probalgass uj PB-et futni edzesen (meg ha menne is).
    Jovo heten mondanak lehulest ez is tud lokni mindenen,ne csapjon be,azert konnyebb mert huvosebb van ;)

    Heti 2 combos edzes (amiben van mennyiseg es minoseg) eleg lesz,az egyik a hosszudba tortenjen.Harmadik eros edzes legyen rovidebb oda belefer egy ilyen 10 x 400m (sebesseg 5-10km sebesseged gyorsabb NE legyen) kozte bo piheno 400m kocogas.

    Ahogy vezeted at a kigyorsitast a versenyig ezeket az elezos edzeseket kezdd be picit lazabban es ahogy haladsz elore egyre jobban fokozd (vagy az intenzitast v. a mennyiseget) Szoval ne tortenjen az elso heten es a verseny elott ugyanaz a tempo es resztav,hanem modulald oket.
    Egy satut kopzelj el,a mini alaponal a mennyiseg volt a satud,a kigyorsitasnal pedig az intenzitas es mennyiseg (az eros napokon).Preseljen ott is igy ossze,mint most a mini alapnal.
    A vegen pedig visszaveszel es johet a verseny.Ugy kellene varnod a versenyt,mint a regiek,hogy vegre mar nem kell ebbe a presbe lenni,csak kezdodjon mar,mert minden jobb,mint ami ide vezetett :P na akkor a verseny csak ugy kiszakitja beloled az uj PB-t.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák