Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    válasz Aristeus #13221 üzenetére

    Nekem ez a típus van.

    Anno a sarkcsillagban próbálgattam és ugráltam benne egy kicsit a boltban, de pillanatok alatt meggyőzött.

    Igazából a kisebbiket néztem ki belőle magamnak anno, az 5L-est, de a feleségemtől megkaptam a nagyobbikat karácsonyra, úgyhogy ez lett, de nem bántam meg. Nagyon jól pakolható, az első zsebekben két flask kb. bármire elég, a hátsó tartályt eddig még nem használtam, de a hosszabb teljesítménytúrákhoz, ahol híresen szar a frissítés, jól fog jönni, ha fut is az ember. Általában az egyikbe vizet töltök, a másikba isot és így tudok bármit inni. A hátsó alsó hálós pakolózsebet tök jól el lehet érni, oda szoktam beszórni mindent ha vetkőzök futás közben (sapka, sál, kesztyű, stb), sosem esik ki, mert a felső rész jól fogja. A két oldalsó cipzáras rész szintén jól nyitható, viszont kétkezes, egyik kézzel rá kell fogni a táskára, másikkal nyitod a zippet, futás közben is simán megy, használható. Van két kis hálós rész az oldalin zselét/csokit szoktam oda pakolni meg a szemetet ha úgy alakul. A nagy részben van egy kis zseb amiben gyárilag az izolációs fólia van, télen azt hordtam magammal hegyi futásokra, rövideknél pénztárca, kulcs ilyesmi mehet oda, a háló jól megfogja, nem csörög, lötyög. A nagy hátsó fakkba én jellemzően esőkabátot pakolok, amiből az enyém nem túl jól hajtogatható és nem is agyonkönnyített, de simán belefér és nem szokott zavarni.

    Elöl tök jól pántolható, két pánt van rajta, elég szabadon át lehet csatolgatni őket, szerintem kb mindenkinek kényelmes. Van még egy síp rajta aminek én nem látom értelmét :), illetve elöl felül össze tudod húzni az egész zsákot kicsire.

    Futottam benne már pár balboát meg hasonló 20 körüli edzéseket a télen, a leghosszabb amit toltam benne az a buda trail volt plusz a BSI túranapján a hosszútávot futottam benne ami szintén kb 30 kili. Alapvetően nagyon jó, nem igazán érzed, hogy hátizsák van rajtad, annyira jól pakolható és annyira mellényként viselkedik. Én egyáltalán nem bántam meg, hogy ez lett végül, mondjuk nem is volt más a terv.

    Itt egy teszt róla Simonyi Balázstól.

    [ Szerkesztve ]

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák