Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz gombi01 #11350 üzenetére

    Valóban a futás mindenkinél úgy kezdődik, hogy a legolcsóbb sport, aztán...

    Én tavaly télen kezdtem el úgy "normálisabban" futni, szóval kb. egy éve futok, előtte csak hébe-hóba fogyókúrás jelleggel, hetente 2-3 alkalommal elrugdostam magam 8km-ekre, aztán teljesen rákaptam.
    A telet úgy futottam végig, ahogy egy lelkes (tudatlan) amatőrhöz illik, hóban-fagyban egy darab vékony, szakadt adidas nyári szabadidőben, alatta 2 pamut póló és egy hagyományos adidas bőr szabadidőcipő. Amikor már -5-10 fok volt, normál téli kabát, kötött sál és sapka. És tagadhatatlanul így is lehetett futni, de amióta megfelelő felszerelést használok, azért érezhetően kellemesebb és komfortosabb a futás.

    Ahogy megszerettem a futást 2014 elején írtam egy vaskos listát, hogy miket kell beszereznem ahhoz, hogy kb. bármilyen időjárásban el tudjak menni futni... aztán elkezdtem beszerezni és idén novemberre teljes lett a felszerelés. Szerintem folyamatosan figyelni kell több áruház akcióit és nagyon jó dolgokat ki lehet fogni. Pl. 2014 télén/tavaszán vettem a nyári ruháimat, kb. fél áron, aztán nyáron a télieket szintén fél áron, mert a nagy áruházak nem győzték kiszórni a bent ragadt készleteket. Hervisben nem egyszer küldtek e-mailben olyan kupon, hogy még a leakciózott cuccokra is -15% kedvezmény, Runnersworldből is volt, hogy 2-3x vettem meg ugyanazt a számot, mert ~800Ft az újság, de a -20%-os Nike kuponnal vagy a 15-25%-os futócipő kuponnal jó pár 5-10.000Ft-ot meg lehetett spórolni.

    Őszintén szólva nagyon sajnálom, hogy pl. a Spuri nem csinál ilyen nagyobb szabású akciókat, törzsvásárlói dolgokat és hasonlók, mert sokkal jobb náluk hagyni azt a pénzt, amit egyébként az ember a multinál költ el "kényszerűségből". Pl. Nike Element Shield Max kabát is spuriba 65k :F , én pedig 30k-ért vettem és biztos annak az üzletnek is volt haszna rajta.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák