Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
-NoVa-
addikt
válasz SirRasor #83101 üzenetére
Ezt azért beteszem ide érdekességként. Nagyon lazán kapcsolódik
9 órát kibíró TWS, kicsit olcsóbb, mint a Jabra Elite 65t, és úgy nézem nem véletlenül hasonlítják össze hangban sem a kettőt.
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #83102 üzenetére
Volt épp ilyen felépítésű Erato Apollo vagymim....annak a beléből csináltam TWS Laylát, mert kellően kicsi volt....de egy éb után bekrepált...
Jellemzően ezeknek a hangja teljesen a driver függvénye....ha kellően kicsi mikrodrivert sikerül hozzá passzítani, nyilván még szólhat is valahogy...
Azért a MILF fülében igen ormótlanul mutat...a fülhallgató
-
Alg
veterán
Átfogalmazom: valaki tudna ajánlani rövid, jóféle MMCX kábelt VSD3S-hez? Veszek egy BTR3-at (vagy inkább 1-et? szerintem nekem az is elég) meg egy kábeles momentum2t
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
@tco@
aktív tag
Nemrég érkezett meg a QCY T1 pro-m (kb 7600 HUF volt), teljesen meg vagyok vele elégedve eddig, a referencia Sony MDR EX50-hez képest a magasak kevésbé cincogósak (de nem tompa), a közepe kicsit gyengébb, a mélye határozottan jobb, összességében jobban szól szerintem.
Észrevettem viszont, hogy a jobb oldali fülesből hiányzik a basszus nagy része, viszont egyszerre használva teljesen jó az élmény, szóval nem igazán probléma...lehet ennek design oka, pl ott van a mikrofon és kevesebb a tér, vagy ilyesmi? Esetleg hibás darabot kaptam inkább? -
szente
addikt
Sziasztok!
Ahogy nézem, már nem igazán kapható a Meizu EP 52. Helyette esetleg valami tuti tipp? Szóval valami 15k környékén ami tuti best buy és vezeték nélküli.
-
warezxts
senior tag
Sok huzavona után - soha többet GearVita!!! - Megjött a Sabbat E12-m.
Nem magamnak rendeltem, mert sejtettem hogy a V karakterisztika nem az én világom lesz.
A vezetékes fülesem AKG-K375 már évek óta (szegényen már mállik a gumi).
Igazából általánosságban tudok véleményt írni. a V-t hozza, az agyad is kiüti a mély, de egy akusztikusabb számnál már nem csilingelnek a hangszerek amit én szeretek. Magast viszont kevésbé hallok (lehet öregszem). Annak akinek az EDM jön be, arra jó, bár ott is hiányolok egy kis tisztább képet. Equalizer-el azért egész hallgathatóra ki lehet hozni.
Akinek rendeltem annak tetszik, magamnak nem venném. Ebből is látszik mennyire szubjektív vélemények vannak. Max azt lehet leírni hogy ajánlott vagy nem ajánlott valami miatt.
Részemről még várok egy normális TWS-re. A legnagyobb bajom hogy nem tudom hol kipróbálni őket, és így lutri bevásárolni akár egy Jabra, 1More vagy egy Creative Outlier Air-t -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz SirRasor #83101 üzenetére
ezt én is nagyon soxor tapasztaltam, főleg, amikor upgrade-eltem (akár lejátszó akár iem vonalon). hirtelen olyan részletek jöttek elő, hogy leesett az állkapcsom és amikor utána elővettem a másik lejátszót/fülest, hogy összehasonlítsam, akkor már azzal is hallottam, mert tudtam, hogy ott van, csak érezhetően gyengébb/összemosottabb/rejtettebb volt a korábbi eszközzel.
Egyébként tesztelgettem a cuccaim picit (semmi egetrengető cuccom nincs, középkategória alján vagyok, de szinte 100%os megelégedettséggel... sajnos csak szinte, ami azt vetíti előre, hogy fejlesztés lesz előbb-utóbb ) az elmúlt ~2hétben. Az egész tesztelgetés onnan jött, hogy ~2hónapja vásároltam több cuccot ali-ról és behúztam néhány harangot is füleshez, amiket még nagyon régen pakoltam a kosárba és cska ott árválkodtak (semmi dráa cucc, filléres tip-ek). A lényeg: ég és föld különbségek vannak tip-ek között...
nagyon sokáig a PM füles+KC06 fülesnek a harangját használtam egy xduoo x3 dap-dal... ez alól márciusban váltottam a dap-ot x20ra. élveztem, jobb lett a basszus, több mikrorészlet stb-stb... de most ráraktam az aliról érkezett KZ harangot (fekete, felül érdekes bemetszésekkel) és ahogy elkezdtem hallgatni kicist tátva maradt a szám... kicsit V-sebbre húzta a hangképet +az alját kicsit feszesebbre vette, szóval nagyon pozitívan változott. csak lestem.. ezen felbuzdulve elővettem a régebben rendelt harangjaimat, h végigteszteljem... ill "poénból" (mert miért ne akkor már) elővettem a PM default harangjait... egyik sem hzott semmi extrát, ergó mentek vissza a fiókba, amíg ki nem próbáltam a PM default-ot... nah ott volt egy olyan fordulat, amitől az állam a szőnyegről kellett felkaparnom miközben folytak a könnyeim.... olyan és annyi extra mikrorészlet jött elő és olyan szeparáció, h nem hittem el...
utána elkezdtem játszadozni a filterekkel, hogy melyik hangkép lesz az igazi, de ez már más tészta.
Amit ezzel modani szerettem volna (kicist elkanyarodva az eredeti témától): hogy baromi sokat számít a harang.
többször összevetettem a PM és a KZ fekete harangot, 3 fülest használva (PM, Piston 3, Ostry KC06A), a v-sebb feszítet basszusú hangkép mindenhol érezhető volt, a részletek legjobban a PM-nél jöttek ki, KC06nál egy kevés, p3nál semmi extrát nem adott. (kb minél drágább a füles annál többet hagyott benne/vágott le a "rossz" harang)
Egyébként a PM default harangok sztem ugyanúgy KZ harangok, csak a sima tetejű, füst színű, színes "tövű"... legalábbis érkeztek olyanok is és keménységre nem nagy az eltérés (ami nekem van annak puhább a szára picivel, de ez szerintem amiatt van, mert régóta használom), hangra is minimális, amivel ez a füst színű KZ kevesebbet ad.A lényeg (amit alapvetően meg szerettem volna írni előbb-utóbb és sorry, hogy az általad felvetett dologra fűztem rá): érdemes kipróbálni különböző harangokat, főleg akik szeretik a KZ füleseket, mert lehet, hogy tök sokat tudnak, csak épp a hozzácsomagolt harangok korlátozzák a tudásukat
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes vásárolni jobb minőségű gumigyűrűt a Jabra 65t-hez? Elég kevés az a 3 méret amit a gyártó mellékelt és igazából egyik sem az igazi....
KöszönömAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
hajbel
addikt
Creative Outlier Air és 1More Stylish között vacillálok. Tudnátok róluk írni valamit? Akusztikus rock, rock és metal hallgatására lenne használva. Igazából kinézet, kialakítás, tok formája szempontjából sokkal jobban bejön a creative és a +1 év garancia sem jön rosszul. Akkor vennék 1More-t, ha tényleg annyival jobb a triple driver hangminősége.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz kemcso #83114 üzenetére
Én is csak ezt találtam, de nem túl részletes a beszámoló hangminőség szempontjából. Soundguys és az audiophileon szerint a creative szól jobban, a youtube kritikák szerint viszont a 1more. Lehet, hogy berendelem mindkettőt, aztán amelyik kevésbé tetszik azt visszaküldöm 1more-t honnan érdemes rendelni?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
freelanced
addikt
Üdv!
A vezetéknélküli kategóriában 50.000-ig mi számít jónak? Van egyáltalán értelmes, használható kényelmes darab ennyiért?
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
-NoVa-
addikt
A Jabra bejelentette az Elite 75t-t. 10-el jobb, mint a 65. Kisebb, több akkuidő, ugyanaz a driver benne elvileg.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Sajnos kórházba kell vonulnom egy időre.
Milyen fülhallgatót vagy Fül mögé helyezhető fülhalgatót ajánlanátok?Valami olyasmi kellene amivel nem zavarnám a kórtermi beteget(ket)
Vagyis zenehallgatás, filmnézés esetleg mivel korlátozott leszek a mozgásban telefonálás.
Szeretem a mély hangokat, valahogy a cincogás nem a világom
Amennyiben belefér a keretbe lehet jobb lenne vezeték nélküli. Esetleg elaludnák ne tekeredjen már rám.
Mivel kis hazánkban igen nagy a vagyon védelme tehát nem lopnak így nem szánnák rá sokat.
7-8e ft
köszönöm.Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Darellus92
aktív tag
-
H2o-pok
senior tag
Tegnap megjött az Mpow T6. Meglepően jól szól, és rohadt kényelmes.
Van itt róla teszt, meg egy pár tws ról is pl az 1More ról is.
[link] -
hajbel
addikt
válasz Darellus92 #83120 üzenetére
Leköteleznél
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Tudnatok ajalnali valami nagyon baszo fejhalgatot ami zenehalgatasra jo, Mixeket halgatni vele, tehat nem klasszikus zene,meg ilyenek hanem dance, house zene. Ar ertek aranyban jo legyen.
Fejhalgato legyen,ne fulbe dughato.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz venom8888 #83124 üzenetére
Akkor miért a FÜLhallgató topikba írtál?
Mellesleg a FEJhallgató topikban sem aggya a méjjet típusú cuccok forognak. Ha mindet elnyomó mocsaras puffogó basszus kell, akkor MediaMarkt, és valamelyik Sony XB... amelyiknek tetszik a színe."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Kátai
senior tag
Lányomnak keresek ilyen formájú (nem agybadugós) hadesetet,csak egy kicsit olcsóbban.Nyakpántos is jó lenne,de csak az ilyen kialakítású felelne meg neki.
[ Szerkesztve ]
-
Drazn
csendes tag
csakis a sennheiser, azzal nem nyúlsz mellé
-
warezxts
senior tag
válasz H2o-pok #83116 üzenetére
Gearvita ról rendeltem, kuponnal volt asszem 63$. EU priority vel (a vám miatt)
Az EU Priority a GearVitánál nem európai raktárat jelent.csit megtévesztő. Nagy szerencséd volt hogy nem vámolták meg. Nekem sajnos igen (7390Ft extra), és persze a Gearvita elzárkózott minden kompenzációtól (még a rendelésem is törölték, nehogy negatív review-t írjak) -
-Skylake-
addikt
válasz pulutodurumo #83125 üzenetére
"Ha mindet elnyomó mocsaras puffogó basszus kell, akkor MediaMarkt, és valamelyik Sony XB... amelyiknek tetszik a színe."
Szerintem nem azt irta, hogy puffogo mocsaras basszust kerest, hanem olyan fulest ami elektro/dance vonalra ajanlott, mert ilyen zenet hallgat. Igazan elfogadhatnank vegre, hogy mozarton kivul is van elete, en is sok penzt elkoltottem mar zenere, nagyon sokat el is fogok meg ha lesz ra lehetosegem es soha az eletbe nem fogok rajta klasszikus zenet hallgatni, mert nem szeretem... Nem kell itt eloadni, hogy csak klasszikust meg jazzt lehet hallgatni draga rendszereken, mert ez nem igaz.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
pulutodurumo
őstag
válasz -Skylake- #83129 üzenetére
Ha valaki azt írja: valami nagyon baszo, akkor úgy gondolom, nem precíz, megfogott mélyekre gondol. Én is hallgatok synthwavet, chiptunet, ravet, rockot. Nem csak operát eltartott kisujjal. Szeretem a V-karaktert, nem vagyok egy semlegesség mániás audiofil, de erre a kommentre ezt gondolom megfelelő válasznak.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Sony XBA N3 fülesröl érdekelne vélemény, ha valaki hasznàl ilyet, illetve Campfire fülesekröl mit érdemes tudni?
-
Rigormortiis
veterán
Vettem a Sony WI-300 C helyett egy 310 C-t. Szegényt valószinűleg agyonvágta az S7 gyorstöltője, mivel szétszedve a lapkán az usb csati mellett volt egy fekete, égett folt, és nem vette fel a töltést (garis lett volna, de elkevertem a blokkot, ugyhogy így jártam).
Ettől függetlenül elégedett voltam vele, és amikor megláttam, hogy az utód 2szer annyit bír, és kényelmesebb is lett...
Sokkal jobban ki van egyensúlyozva, mint a 300as, és finomabb műanyagból is van. Mivel az elődnél sem füllentett a Sony az üzemidőre vonatkozóan, feltételezem, itt sem tette, de ezt még nem teszteltem ki.
Karakterisztikára szinte ugyanaz a kettő, nekem azt is kellemes volt hallgatni, ezzel is elégedett vagyok. Senki ne várjon prémium hangminőséget 15ezerért, viszont a hosszú üzemidő es kényelmes, sporthoz is alkalmas kialakítasa miatt megeri az árát.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Darellus92
aktív tag
válasz hajbel #83123 üzenetére
Meghallgattam 10-12 számot, főleg SOAD és Bodies (ezeket függtem régen ). Eléggé tiszta, nem erősek túlságosan sem a magasak sem a mélyek, ami kiemelkedően jó az a vokál. Eszméletlen tiszta az ének, mostában syntwawet hallgatók főleg, abban nem sok az éneklés, de metal esetén ez fogott meg a legjobban, hogy mennyivel jobb mint korábbi füleseimnél. Nagy összehasonlítási alapom nincs, mert amikor még inkább hallgattam metalt, akkoriban ilyen 3-6 ezres füleseim voltak.
HTC = Help This Company
-
coves8
tag
Sziasztok!Van pár cuccom ha valakit érdekel,vagy szeretne ilyet venni,és tapasztalatra kíváncsi.Ha érdekel valakit szívesen írok róluk!
Vezetékes füles: CCA C10,Tinaudio T2,Koss Ksc75x
vezetéknélküli füles:Edifier TWS1
Bluetoot vevő: Radsone audio Es100
Bluetoot adó-vevő: Blitzwolf BW-BR4[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz Darellus92 #83140 üzenetére
Kösz szépen
-
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni 2 fülhallgatót, ebben kérnék segítséget.1. In-ear, mindenképpen TWS, pici töltő dobozzal, mikrofonnal.
Mindennapi használat, videók, filmek, hanganyagok, néha telefonálás. Zene terén főleg keményebb elektronikus zenék (club, house, techno, dnb stb), néha metal/rock. Nem vagyok különösen érzékeny a hangminőségre, de azért egy normális szintet üssön meg, nem egy 800Ft-os kábeles dobozhangú füles-t szeretnék vezetéknélküli kivitelben.
Árkategória. Kb 10k-ig. Én a QCY T1-et néztem, elég korrekt árban van, és jó értékelések vannak róla.
A hangminőséget úgy nézzétek, hogy 2-10 ezer közötti füleseket használok (sony, jbl, xiaomi, stb), hallom a különbséget, de egyik sem hallgathatatlan számomra. (A 800-1500 Ft-os Maxell, Canyon, Hama, Samsung stb fülesek már viszont kritikán aluliak).
Főleg itthon szeretném beszerezni, a gyorsaság és garancia miatt, de ha tudtok olyan lehetőséget ahol 1 hét alatt megjön, és a garancia is intézhető, akkor jöhet az is.2. In-ear.
Ízig vérig Basshead fülhallgató, olyan ahol a mélyek ténylegesen leviszik az ember fejét, viszont nem úgy, hogy 1 zene után már fejfájósan hallgathatatlan. Szintén kb 10k-ig.Előre is köszi
-
fecaga21
senior tag
aliexpressről akarnék valami jó kis agybadugós fülest venni. Mit tudnátok ajánlani? Rock metal zenét hallgatok. Hagyományos szimpla agybadugós kivitel érdekel csak. Eddig a Xiaomi 1Moret néztem ki. Mit ajánlanátok még?
-
freelanced
addikt
Az alábbi paraméterekkel kerestetik fülhallgató.
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)? Valamennyi izoláció legyen, leginkább a kiegyenlített hangot szeretem de a túl sok / túl kevés mély / magas zavarni szokott. Persze ez relatív, de őrizze meg a zeneiségét a fülhallgató.
- Milyen árban gondolkozunk? 40-50-60.000 +- körül
- Milyen kialakítást keresünk? IEM leginkább a lényeg, hogy legyen kényelmes
a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút. Szinte mindegy, megteszi bármelyik.
c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel. -
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra? Nincs, elvagyok nélküle.Köszönöm előre is!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
-NoVa-
addikt
válasz freelanced #83145 üzenetére
Hol/miről hajtva használnád? A Tin Hifi P1 pl mindenben megfelel a leírásnak, de kevés hozzá a telefon, és egy füleserősítővel együtt már kilóg az árkategóriából.
-
kemcso
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest