Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz monti0222w #82100 üzenetére
Rendben, koszi az infot!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
Okes, akkor az nem lesz feltetlen szempont.
Oh, bakker, az kar. Az ajanloban V karakterunek van irva.
Tudnal akkor olyat ajanlani, ami megfelel a kriteriumaimnak, es egyenes kabeles?
Fontosnak tartom ismet hozzatenni, hogy nem Beats meg hasonlo szeru, elborult, melyen kivul mast nem hallato hangzast keresek. Duborogjon, legyen sulyozottabb a mely, de ne tulzottan.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz kemcso #82104 üzenetére
De hogy ha az E80 nem annyira mely orientalt, akkor nem ugyanez vonatkozik a kistesora is?
+ monti0222w:
Haat, nem tudom, kicsit odzkodom tole, megmondom oszinten, nem tudom, hogy kenyelmes tudna-e lenni nekem.
De ha tegyuk fel, az is belekerul a kalapba, abbol a fajtabol melyik modelleket ajanljatok?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
monti0222w
addikt
Az E50 több mélyet ad, viszont a közép és a magas jobb az E80-ban.
Az a helyzett hogy én a semlegesebb, kiegyenlített hangképet szerettem, vagy lett az évek folyamán. Így már nem követtem annyira a V karakterű füleseket, a legutolsó az AF56 volt nekem, meg is van még ha akarod meghallgathatod. -
fericske
addikt
Egyenes kábelvezetésű fülesekhez még ajánlat:
Final Audio E széria [link]
Az E1000-en kívül mindet hallottam és mindet ajánlhatónak tartom árában, különösen a 2000-3000 modelleket.Periodic Audio [link]
Szubjektív véleményem szerint jelenleg a legjobb ár/hangminőség képviselői a Periodic fülesek.
Neutrális hangolásúak a TItanium kivételével, ami az ázsiai piac kedvence a fényes, világos magasorientált tuningolásával. -
Yeffy
veterán
válasz monti0222w #82107 üzenetére
Ertem. Akkor ez az E50 is eselyes, de meg azert varok egy-ket javaslatot, hatha erkezik.
Szivesen meghallgatnam, de nem Magyarorszagon elek. Legkozelebb decemberben jarok otthon, ha meg akkor aktualis lesz az ajanlat.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Yeffy
veterán
válasz monti0222w #82107 üzenetére
Lejart a modido
Kozben megtalaltam [ot], jonak tunik, kar, h csak mikrofon gomb van rajta, hangeroallito nincs, ami nekem szinten kardinalis kerdes. Mindegy, meg meggondolom.
[Rola] tudni valamit, ajanlott nekem, vagy inkabb az E50C?
-
fericske
addikt
A Beats-es megjegyzésedből arra következtetek, hogy nem vagy süket a témához. Neked nem egy mindent elnyomó mélybomba kell. Még csak nem is egy mélykiemelt füles, hanem amiben jó a mélytartomány is, aminek inkább súlya van mint mennyisége, kellőképp részletes és mélyre lemegy.
Ez szerintem az E80-ra is igaz.
Sokan tévesen azt gondolják, hogy nekik sok mély kell, mert a legtöbb "olcsó" fülhallgató a mennyiséggel kompenzálja a minőséget, amit nem nyújt.
Azoknak a füleseknek amiket ajánlottam mindnek jó mélyei vannak, de nem csak mélyei vannak.
A Periodic Ti-t nem ajánlom csak. Az az ázsiai népzenékhez van hangolva.
Nem tudom milyen mély a pénztárcád.
Kevesebb pénzért egy Final E2000-rel nem nyúlsz mellé.
Nem kevés pénzért meg egy Periodic BE vagy CA egy konkrét végállomás.
Biztos vagyok benne, hogy semmi panaszod nem lenne a mélyekre. -
Yeffy
veterán
válasz fericske #82112 üzenetére
Koszonom a reszletes kommented ismet, es a "meltato" kovetkeztetest, talan nem vagyok nagyon botfulu.
Igen, ez teny.Ne erts felre, veletlenul sem akartalak ketsegbe vonni, nyilvan Te/Ti jobban ertesz/tek a temahoz, mint en, azert is irtam.
Penztarcam az olyan kb £110-130 kornyeke kb (mondjuk 40-50k HUF), ahol [nezelodok] . Szerintem ennel tobbet 320-as mp3 source fajlokra, nem is profi eszkozrol (meg ha beszerzek kesobb egy portable DAC/AMP-ot, ami tervben van), nem hiszem, hogy erdemes kolteni. Tudnek, csak minek. Szerintem.Akkor most a kalapban ezek vannak: E50c, E80c, E11D (Type C) (?), Final E2000C, E3000C, Audiofly AF56M.
A nagyon vegen esetleg meg a Final F3100 £159-ert, ha az megeri?[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
A Final F széria kicsit bass light lehet már neked (is), bár nagyon jó fülesek azok is.
Annyi pénzért én őt venném: [link]
Ha már Hifiheadphones, akkor ajánlom az ebayes boltjukat is.
[link]
[link]
[link]Ha Londonban vagy, akkor tudok mutatni pár fülest. Final e3000 és Periodic BE többek között.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Főként munkába keresek fülhallgatót.
Hangos munkahelyen dolgozom, így a szebb hangú, mély orientált de HANGOS fülhallgatót szeretnék.
Mivel a munkaidő felében csak egyik fülembe van bedugva, ez miatt lenne fontos a hallhatóság.
Az "agybadugós" változatokat preferálom jobban...
Mikrofonra nincs szükségem.
Nem tudom, hogy a vezeték nélküliség mennyire megy a hangosság rovására, de ha van rá alternatíva, akkor wifiset szeretnék..
20 ezernél többet nem szeretnék rákölteni -
pulutodurumo
őstag
válasz forras2 #82116 üzenetére
Ez egy nagyon rossz ötlet. Olyan halláskárosodásod lesz a fél füledre mint a huzat. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor valami Bluetoothos fülhallgatót tudunk ajánlani, és majd raksz rá habszivacs illesztéket. Az szigetel a legjobban, így nem kell annyira hangosan használnod.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Yeffy
veterán
válasz fericske #82114 üzenetére
Oh, okes, akkor az F szeriat szerintem leveszem a listarol, es atteszem ezt az Mg-t.
Van ebayes boltjuk is? Meno. Meglesem kesobb azt is.
Nem tudod, ezek a refurb-ok ugyanolyan garival jonnek, mint ha vattaujat vennek? Gondolom nincs egyeb kulonbseg kozottuk?Szivesen elnek az ajanlattal, de nem vagyok Londoner. Kicsit SW fele vagyok.
-
Frawly
veterán
válasz Frawly #81969 üzenetére
Na, megjött a cserélhető kábeles Vsonic GR07 Classic. A hangja korrekt, tényleg kiegyenlített, nélkülöz mindenféle kiemelést. De sajnos fülre semmivel nem szól jobban, mint a negyedannyiba kerülő Vsonic VSD1. Lehet az az oka, hogy csak androidos okostelóról meg alaplapi hangkártyáról hajtom, amik nem tudnak egy minőségi fülest normálisan kihajtani. Beszerzés alatt van egy normális DAC a telóhoz és a PC-khez is.
Bár lehet annyiból nem volt mégse rossz vétel, mert cserélhető kábeles, meg lehet tartósabb lesz a VSD1-nél, ami csak 6-7 hónapig bírta, aztán elhalkult használhatatlan szintre. Ha ez 2× tartósabb és 2× cserélek kábelt, akkor visszahozza az árát a 4× árkülönbözet, de aki kiegyenlített fülest keres jó ár/érték arányban, az a VSD1-et vegye, ne égessen el 4× annyi pénzt.
Félre ne értsetek, nem lehúzni akarom, mert tényleg korrekt a hangja, csak az árkülönbözetért nem ad semmit cserébe a cserélhető kábelen meg a puccosabb csomagoláson kívül. Én azt vártam, hogy sokkal jobban fog szólni, mint a 20-30 dolláros kategória
-
Yeffy
veterán
válasz fericske #82120 üzenetére
Rendicsek!
Ket utolso kerdes, aztan nem szemetelem tovabb a topikot :
[O] ajanlott-e, hasonlo-e, mint az E50C/80C, illetve, ha sikerult kivalasztani a megfelelo darabot, be kell jaratni, vagy az inkabb a komolyabb fuleseknel alkalmazando?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
fericske
addikt
Az E11D-t nem tudom milyen. Tőlem megelőlegzett bizalmat kap a többi SM füles teljesítménye alapján.
Az megvan ugye, hogy ez usb-c csatlakozós fülhallgató. Beépített dac/amp-pal, hasonlóan egy bluetooth füleshez.A bejáratás minden szinten működik, de alapvető változást, karakterisztikai változást nem fog okozni. Ha nem tetszik amit frissen kapsz, azon a bejáratás sem fog segíteni.
-
Yeffy
veterán
válasz fericske #82123 üzenetére
Igen, megvan, pont azert linkeltem, h erdemes-e, mert a telomon nincs jack, csak Type C.
Arra volnek kivancsi, h ez mondjuk hasonlo szinten mozog-e, mint a korabban emlitett E50C/80C es tarsai.Vilagos, akkor attol csodat nem kell varni.
-
addikt
válasz forras2 #82116 üzenetére
a szigetelés javításával sokat érhetsz el, nem is kell annyira HANGOSnak lennie, elég ha nem szűrődik be mellette más zaj
a triple flange szilikon illesztékek általában jobban szigetelnek, és sok mindenre rá lehet tenni őket“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
~10k Ft-ig milyen Bluetooth fülhallgatót ajánlanátok? Most vezetékesből egy Xiaomi QTEJ03JY-m van, elégedett vagyok a minőségével, csak idegesít, hogy folyton belegabalyodok a kábelbe. Szóval valami hasonlót tudnátok ajánlani? Sportra nem tervezem (még) használni.
-
Nigér
őstag
-
monti0222w
addikt
Szia a Drop-ot ismered, régebben Massdrop néven futott, onnan még tudnám ajánlani a Nuforce EDC-t, vagy a EDC3-t ez van most nekem, semleges hanképp, direkt úgy oldva meg hogy akár az egész napos zene hallgatást is bírja az ember. A sima EDC már V karakterű az ezzel megszokott basszus és magas kiemeléssel, sok embernek bejött és olcsóbb is mint a EDC3.
-
-NoVa-
addikt
"Flying proud FH7 a circle of four iron --- XXX brand a circle of four iron"
Tehát egy ismeretlen mérési hátterű hangnyomás grafikon, amiben összehasonlították egy meg nem nevezett típussal, és hasonló volt az eredmény. Mivel van grafikon, ezért professzionális termék. Nem grafikontalan amatőr. Drága is, úgyhogy jó.
-
H0r1
tag
Thank you for submitting your warranty request. Unfortunately, the Jabra Sport Coach is no longer in stock or being manufactured. We would like to offer you the following alternatives for replacement:
- the Jabra Sport Pace (red, blue, yellow, or black)
OR the Elite 25e (black)
Let us know which model you would prefer. Thank you!Itt tartunk...
-
Yeffy
veterán
válasz monti0222w #82131 üzenetére
Koszi, ranezek ezekre is!
Mas: lattam osszefoglalot, Sennheiser nem ajanlott marka kozepes arkategoriaban sem (£70-120)?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Van nekem egy Sony MW600-as bluetooth-s headsetem/fülhallgatóm aminek tönkrement a füldbe dugó része és azóta rendes fülhallgatóval használom. Azonban ezen kábelek nagyon hosszúak és rettengő bután néznek ki. Szétnéztem már eBay-en és az Alin is ilyen fülhallgatóért, de csak rendes vezetékeseket találtam. Létezik olyan amit kifejezetten BT-s eszközökhöz gyártanak? Ha van akkor jó volna lapos kábellel, hogy gubancolódjon
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #82134 üzenetére
Hasonló eredmény?
Viccelsz?A piros egy nem létező teljes egész, ami nem biztos hogy hallgatva jó....de persze szerintem nem igazán összehozható...
És hol vannak a db egységek...nem mind1 hogy egy vonás 1 db vagy 10....
Marketing vicc az egész...persze csak kotnyeleskedek...hiszen berylium és Knowles....
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #82143 üzenetére
Sem chrome-on, sem exploreren nem látok semmilyen kicsinyítéssel, nagyítással dB értékeket...tehát számomra ez a grafikon kuka...illetve szeretném látni a piros hangkeltőt, mert baromi egyenletes, még ha 3dB-s a smoothing (mai gyakorta leőfordul, de én szeretem 24dB/ oktávban megtekinteni a dolgokat...
Ajánlj vmi böngészőt ahol ez látszik...
Darvinya: Ezek Knowles armatúrák, 31736 nekem is van itthon....a másik lesz a középért felelős, a dwfk-ról van szó, Piotr is nagyon szereti...így első blikkre elég minőségi anyagokból építkezik a Fiio, nyilván a végeredmény mindig elég kérdéses náluk...
A db (dB) - ről és a helyesírásról meg....na hagyjuk...
-
Tulku
veterán
válasz -NoVa- #82146 üzenetére
Kösz...
na erre az 5 dB-es max kilengésre 10 kHz-ig kíváncsi vagyok...
Kék egy teljesen szokványos frekimenet, nagyjából harman görbe szerű, nem szoktak ilyen (piros) frekimenetek lenni fülesnél (fejesnél is ritka) szerintem baromi lapos lesz és visít...vagy nem ilyen lesz....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest