Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz -NoVa- #81599 üzenetére
Én majdnem hogy előrendeltem októberben BTR3-at és december óta nem foglakoztam vele, az addig az app szinte semmire nem volt jó max. dísznek, és semmit nem tudott abból amit írtál. Ugyhogy majd ránézek megint.
Hozzáteszem a ES100 is elég félkész SW-vel jött még 1.5éve, és úgy 1év kellett, a mostani állpothoz.
M0 se volt más, de az maradt a száraz hangú élettelen. -
gaben22
senior tag
válasz kuntics #81600 üzenetére
Jól értem van egy t20-ad és nem szimmetrikus a bal és a jobb? Az elég komoly QA probléma szerintem. Én visszaküldeném gariba. Amúgy az bárkivel megeshet, hogy a bal és jobb füle nem egyforma, egyik hallójárat szűkebb... Ilyen esetekben egyszerűen nem egyforma méretű gumiharangot kell betenni. De esetedben ezek szerint ez nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
fcbarca
őstag
sziasztok. Redmi airdots hangminőségéről tud valaki nyilatkozni,aki vásárolt?egy olcsó Soundmagic E18s képest milyen lehet?basszusokat ellehet felejteni?
-
Tulku
veterán
Westone W4r project ready....
A kiindulás:
Tehát az a 10 kHz-ig tartó emelkedés engem rettentően zavart (másokat is, damperezték, tettek elé 100 ohmos adaptert...stb) így átépítettem.
A DTEC kapott 4,7 ohmot és a kivezetéshez egy 1000 ohmos dampert, a WBFK egy 0,33 uF-os kondit, az FK pedig egy 4,7 uF-ot...majd a vetőcsőbe bekerült a közös 1500 ohmos damper:
Nos a végeredmény elég jó lett (hajam kihullt mire kikísérleteztem) számomra így értelmezhető a zene...
A vetőcsöve nekem rövid ezért úgy gondolom nem soká mást fog boldogítani...persze sokan rendelkeznek kis fülekkel, nekik biztosan jó egy ilyen kicsi test...na nekem már nem....
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
Amit a CIEM kialakításról írtam, az tényleg hülyeség, újra olvastam.
Nem szűkítettem le a lehetőséget 1 db-ra, hanem 1 fajtára. És ezt sem azért, mert ez "tetszik", hanem, mert ez az egyetlen, ami megáll a fülében. 20-30 percenként ez is kiesik, többek közt ezért is kell vezetékes, hogy ne hagyja el, de a többi 2 percre sem áll meg, szóval ez a 20-30 perc még elviselhető.
Azért nem earpods, mert eddig 2 volt neki, (egy amit a telefonhoz kapott, és egyet már vett), egyik sem bírta bő fél évnél tovább. Mind a 2 esetében a jobb oldali elnémult. Nem tudom az okát, de ez van sajnos. Ahhoz meg kicsit drága, hogy fél évente újat vegyen belőle.
Másik kollága ajánlotta a VE Monk Plus-t, azt megnéztem, lehet hogy teszünk vele egy próbát. Régen hasonló kialakítású panasonic fülhallgatója volt, ami 7 évet bírt, de már nem gyártják és annak nem volt mikrofonja sem. Pedig az nagyon jól szólt.
Azért köszönöm a tippeket/tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Jól emlékszem, a Meizu Live a Brainwavz B400 rokona, csak a körítés lényegesen igényesebb (tok, ház, kábel, filterek)?
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Galaxy Buds-ot kedden, szerdán használtam utoljára, azóta a tokban pihentek. Ma kivettem őket a bal 100% a jobb 30% töltöttségen volt, majd egy bő fél óra használat után 95 és 15-re merültek. Gondolom ez akksihiba. Vagy kell pár töltés mire beállnak?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz -NoVa- #81611 üzenetére
Tiszta és tölt. Furcsa, hogy 4 nap alatt a tokban pihenve 100%-ról merült 30-ra. A másik meg semmit. Terhelés alatt pedig 2x gyorsabban merül. Most egy óra alatt a bal 5 a jobb 10-et merült.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Yofej75
aktív tag
válasz petymeg #81612 üzenetére
Lehet akár az akkumulátorok között is ekkora szórás. Nevetségesnek tűnhet de nem elképzelhetetlen. Vettem egyszerre kér ugyanolyan aktivitásfigyelő "karórát". Ugyanaz a típus, egyszerre lett kibontva a kettő. Az enyém 5 napos üzemidőt is kibírt, páromé hármat alig. Nem noname alibabás cuccok mielőtt megkérdeznéd. Ez van...
[ Szerkesztve ]
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
vicze
félisten
válasz petymeg #81610 üzenetére
Normális. Ugyan így viselkedik nálam is.
Az történik, hogy a töltő előbb a bal oldalt tölti fel majd a jobbot, ha nem volt elég szufla a tokban akkor simán lehet, hogy a jobb nem töltődik fel teljesen elég bosszantó.
A merülés meg csak akkor azonos ha azonos szinten vannak. Illetve az app csak 5%-onként mutatja, ha pont a határon vagy lehet hogy kevésbé látod egyenletesnek. -
petymeg
addikt
-
darvinya
titán
válasz petymeg #81616 üzenetére
Mint írták, a tok akkuból nem egyszerre tölti fel.
Így, ha nem marad szufla, akkor másik nem töltődik fel.
Hálózatra dugott tokkal kellett volna feltölteni, és akkor biztosan lett volna tartalék mindkét egység feltöltésére.
Ezt most is megteheted.
Ha ezután sincs közel egyformán, akkor garanciáztasd.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
petymeg
addikt
válasz darvinya #81617 üzenetére
Az a gondom, hogy nem voltak lemerülve teljesen vagy csak 80 %-ig, mindkettő. És így tettem be őket szerdán a teljesen feltöltött tokba. Aztán mára a tok lemerült meg a jobb oldali 30% -ra. Ez szerintem nem normális.
-
vicze
félisten
Ha eredeti Miezu Liveban Knowles van. Marketingben meg van egy szép Designed by Miezu rajta, de egy sima Knowles 31129 ami a B400-ban is van. Ugye ez simán polcról levehető és minden tuning/csövezés nélkül jól fog szólni, vagy legalábbis ahogy a Knowles megálmodta, 80$ körül mozog az ára ha jól emlékszek.
-
vicze
félisten
válasz petymeg #81616 üzenetére
Hát úgy 2hete van a táskában úgy hogy teljesen fel volt töltve minden.
Ball 100% jobb 85%, tok sárgán világít, elvileg 40-60% között. 100%, hogy jól érintkezik.
Kb. ennyi tudok mondani. Szerintem 4nap alatt csak akkor merülhet le szerintem, ha nem kapcsolt le valamiért. -
vicze
félisten
Csak sikerül rossz számot lenézzek Meizu saját oldaláról. Ez ni. GV-32830 Nagykerben 65-80$ között van az ára.
31129 A TWFK-k rajta igen, jobban tudod a számokat.A B400 is lejjebb ment 170-re.
A Live meg a hivatalos Store-ban is 150, szóval a 120 nem olyan elrugaszkodott ár.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Ezt sosem értettem...leragasztott HOVDTEC, oszt vakargathatod, ha döngetni akarsz...persze kis testben ahol a bazi nagy HOVDTEC felel 20-1000.ért a többit meg bízzuk a wbfk-fk párosra...hát eléggébasszuserős szerkezet lesz....a frekimenete egy nyugodt dolgot sejtet, az biztos, hogy nem megy senki a falnak tőle, mert erősen visszafogott középmagasak és magasak jellemzik...bár 10 kHz-re erősen kapaszkodik, olyan W4r utánérzés...nem...hosszú távon nem szeretném...
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
USC Type C "male" headsetet szeretnék laptop 3,5 Jack "female"-be bekötni.
Nem találok hozzá adaptert.
Fordítva minden store-ban van, de ebben a felállásban (Jack male to USB Type C female vagy USB Type C female to Jack male) nincs.
Valaki találkozott már ilyennel? Hol? -
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek vasarolni egy earbud fulhallgatot. Mostanaban sokfelet kiprobaltam, most pl. egy iear z290i van, de ez sem jo.
Olyanra vagynek, mint a regi Sennheiserem volt, csak mar nem emlekszem a tipusara. Ami tuti, hogy mindenutt lekerekitett volt a kulseje, es volt hozza egy felcsevelos doboz. (Mondjuk a doboz nem fontos.) Lehet meg ilyet kapni valahol?
Az interneten a Sennheiser MX 365-ot latom, de azt se nagyon tudom, hol tudom megvenni.
Tudnatok ebben segiteni?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz pulutodurumo #81637 üzenetére
Ez meg nem volt. Jo?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Bodz
nagyúr
Akkor megnézem közelebbről a Meizu Live-ot, viszonylag rég vettem fülest, ez meg egész ígéretes.
-
Yofej75
aktív tag
válasz zsoltip #81634 üzenetére
Szia!
Miért nem jó egy sima USB A - USB Type C átalakító?
Megúsznál sok fölösleges keresgélést és pénzkiadást (A/D konverter) valamint két konvertálást.Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Yofej75
aktív tag
válasz zsoltip #81642 üzenetére
Még az szóba jöhet, hogy a headset kábelt a saját konvertere "fölött" elvágod és megfelelő szerelt kábellel pótolod (4 pól Jack dugó).
Így is megúszod a pénzkidobás egy részét és a totál fölösleges A/D és D/A konvertálásokat.ezeöccá lesz a tanácsadás
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
BT FÜLhallgatót keresek.
Jelenleg a SoundMAGIC E10BT néztem. Rock zenére kéne és jó lenne minimum megütni a Xiaomi Piston 3 szintet. A telefon tud aptx-hdt is. Mi most a best buy? Árkategória kb 20K.
Üdv
XenHai[ Szerkesztve ]
-
-
Breki
veterán
válasz kemcso #81646 üzenetére
Elolvastam, a szabványt részt is ha erre gondolsz, de több helyen néztem és sokszor a képre is direkt rá van írva, hogy IOS, egyébként tudom, hogy nincs jack az én telefonomon sincs pont ezért érdekel a minőségibb dac.
De köszi azt nem vettem észre hogy átvált az ár!
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Tulku
veterán
"Illetve erről a DAC-ról van tapasztalat?"
Igen....szerintem az ilyenek helyett már inkább BT...és akkor a kábel mizéria is jelentősen egyszerűsödik, ráadásul nem foglalja az usb aljzatot...
Minden a BT vonal felé mozdul (ezt 2 éve már megéreztem) szerintem idő kérdése és a zsinóros fülhallgatózás amolyan CD és LP hallgatási kiváltságként fog élni egy szűk szegmens részeként...
-
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest