Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz norbert400 #79047 üzenetére
nem elképzelhető, hogy egy hibásat fogtál ki? (vagy egy hamisat?)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
őstag
Sziasztok!
iPhone 7 mellé szeretnék fülest. Nagyon zavar, hogy nincsen 3.5mm csatlakozó - a gyári lifegő átalakítót utálom, így vagy BT, vagy Lightning csatis füles jöhet csak szóba.
Most leltem rá, erre a BlitzWolf vezetéknélküli fülesre. Mennyire lehet vajon jó? Van bárkinek bármi tapasztalata? Eléggé Airpods utánzat, de talán kényelmesebb mint az Apple terméke - no meg olcsóbb is.Vagy egy ilyen BT adatper inkább, és jó minőségű füles? Mennyire használható egy ilyen átalakitó? Minőségre mit tud?
Esetleg más javasolt alternatíva? Köszi!
-
Jarod1
addikt
Valaki próbálta már a jbl Free fülest?
-
freelanced
addikt
Üdv! Mi a véleményetek a SoundMagic EB10-ről?
Iphone X mellé menne - 13.000 körül
Vagy van esetleg más Bluetooth-os fülhallgató vagy bármilyen megoldás ami vezetéknélküli?
Köszönöm előre is!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
FrigoCoder
csendes tag
Vakon vettem három fülhallgatót a hónapok során az Alzától és gondoltam írok róluk pár sort:
Sony MDR-EX15AP, 2990 Ft: Basszus torzított, ha jól tudom ez probléma szokott lenni olcsóbb fülhallgatóknál. Ezen kívül tűrhető volt, más problémát nem vettem rajta észre, nem tudom ennyiért megéri-e. Sajnos eltűnt
Philips SHE3010GN, 2350 Ft: Istentelen pocsék dobozhang basszus nélkül. Senkinek se ajánlom, vissza is vittem.
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic, 2590 Ft: Sok basszus, eleinte zavaró is volt, nem ilyenhez szoktam hozzá. Ne várjunk tőle Superlux fejhallgató magasakat. Ezen kívül meg vagyok elégedve a hangjával, ennyiért szerintem megéri.
-
asdasdasd
tag
Fülhallgatót keresek mobilhoz munkai beszélgetésre, zene nem fontos.
Lehetőleg BT, de zsinóros megoldás is szóba jöhet.
Amik nekem vannak azoknak elég rossz a mikrofonjuk, ez lenne a fontos.
Általában csak egy fülemben használnám, hogy halljam a külső történéseket.
Könnyű, féloldalas fejhallgató is szóba jöhet.
kösz -
oxox
addikt
Ave,
nos élménybeszámoló JBL Everest 100 -ról
futáshoz vettem. Nem ez volt a cél (jaybird x3-x4-re vadásztam, de nem találtam itthon elfogadható áron)
végül a fenti cucc lett...szépen szól, gyorsan megtalálja a kapcsolatot, nem esik ki, nem kényelmetlen, jó a kezelő panel, kizárja a külső zajokat, kollégákat nem hallom az irodában ,telefonban nem panaszkodtak a hang minőségre, több cuccal is tud kapcsolatot létesiteni, ...hogy egyszerre kezeli-e őket, még tesztelés alatt.
eddig ACDC, Metallica-val tesztelve...f.szán szól, és szerencsére a zene nem zavar futás közben (ettől féltem kicsit)viszont futáshoz nem ajánlom, ill. ha telefonról tolja át valaki a zenét, akkor lehet jó, de nekem óráról (Garmin Fenix 5s sapphire plus) küldött zenéhez nem igazán vált be...miért is? az óra a bal kezemen van, a központi egysége a jobb fülem alatt. A gond az vele, hogy a testem f.szán leárnyékolja a jelet, és élvezhetetlen... szaggat az adatátvitel/hang.
szerencsére van megoldás, jobb kézen az óra (noway nekem, nagyon zavar), vagy a zsinort elöl vezetjük el (ezt használom, nem zavar, csak furán néz ki, ill. ha kimozdulna (szerencsére még nem fordult elő), könnyebben kihúzná a másikat). Igy valami ok miatt nincs akadás/adatáitviteli probléma.nem bántam meg, mert jó áron volt, és végül is használható...
oxox
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
freelanced
addikt
Üdv! Kis fülbe mit ajánlanátok 20-30 ezer körül? Jelenleg egy SoundMagic E30-at nyúzok már egy ideje, Ő egész jól van a fülemben, de nagy átlagban sok konstrukció nem akar megmaradni benne.
-
fericske
addikt
válasz freelanced #79058 üzenetére
Kicsi fülkagyló vagy szűk hallójárat?
Final Audio 2000, 3000.
Kicsi készülékház. Lényegtelen a fülkagylód mérete. Fül mögött is elvezethető, van hozzá fülkampó is a csomagban.Vsonic GR07, GR07BE
Kicsi készülékház, könnyen beleül kisebb fülkagylóba is. Fül mögötti elvezetésű. -
∂яσнυη
senior tag
válasz freelanced #79060 üzenetére
Nálam is így van nővéremnek, de ki lehet azt tágítani, csak az elején kicsit fáj.
Szerintem olyasmi kialakításokkal próbálkozz, mint a piston 3 vagy audiofly af56 vagy nekem kényelmes volt a hzsound ep001 is, csak a te árkategóriádban. (ezek olcsóbbak annál).
Nekem nem kicsi a fülem és hallójáratom mégis a k3003 eleinte nehezen ment bele és a vetőcső súrolta a falát a hallójáratomnak. Mostanra kicsit javult a helyzet vagy megtanultam úgy behelyezni, hogy jó legyen... Mondjuk azon is gondolkodom, hogy fül felett elvezetve nem állna e meg jobban.
[ Szerkesztve ]
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Tudnátok max 12-13 ezer forint környékén olyan vezetékes jack fülest ajánlani, amivel a metál zenék tudnak dübörögni? -
H0r1
tag
Sziasztok!
https://szifon.com/2018/10/12/soundmagic-e10bt-akcioban-2017-legjobb-ar-erteku-fulhallgatoja/
Ez most egész jó ajánlat, viszont nagyon aggaszt, hogy a hátam közepéig kb belóghat az akkupakk. (kizárt h felcsiptessem a pólómra.)
Van valaki aki használta már, és meg tudja mondani, hogy mennyire idegesítő az a lógó izé hátul? Ismerősnek Jabra Coach fülese van, amin nincs semmi ilyen csak a vezeték. Persze 2x ennyi, de korszerűbb, vagy hogy tudták ott megoldani?
Köszönöm!
-
Roland8622
aktív tag
válasz norbert400 #79067 üzenetére
Szia. Betudnád linkelni honnan rendelted?
Ugyanilyen füles van úton nekem is, szóval rám hoztad a frásztHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
törölt tag
válasz norbert400 #79067 üzenetére
Aztán lehet, hogy simán csak basshead vagy, ezért nem tetszik a hangja.
-
SteadyMan
aktív tag
Megjött a másik alsó kategóriás EarBud fülhallgató, a Boarseman K25 a VE Monk Plus mellé.
A weblapon érzékenységre 123dB volt kiírva, de az elegáns kis fa dobozán már csak 102dB szerepel. Amúgy nem rossz, ennek sincs gagyi érzete, a kábele is puha, rugalmas és a 90°-os jack dugó is bejön. Telón talán élénkebben szól mint a VE Monk, gondolom a 32Ohm vs. 64Ohm miatt jobban meg tudja hajtani a készülék. A VE Monk-nak valmivel több mélye van, de közép és magas tartományban egyértelműen kellemesebb a Boarseman K25 és így ezt összhatásában is jobb hallgatni. iPod-om gyári fülhallgatójánál sokkal lágyabban szól a K25.
A Monk teste kicsit keskenyebb, így nekem kényelmesebb a fülben hosszabb távon, de azért nem zavaró a K25 sem. Mivel nincs eget verő különbség a két fülhallgató között, mindkettő jó vétel volt. VE Monk mélyben jobb, a K25 itt kicsivel elmarad, de kárpótol a több magas, ami nem zavaró egyáltalán.
Ennyiért nem is vártam sokkal többet és mindkét példány kellemes meglepetés volt, sokkal jobb vele sportolás közben zenét hallgatni, mint az itthon vásárolt pár ezer forintos SONY, Panasonic, AKG és JVC EarBud fülhallgatóimmal. -
Peddy789
őstag
Helo, 20-60 ezer forint kozott van olyan fulhallgato aminek jo aktiv noise-cancelation -je van? Iphone-nal lenne hasznalva (jack dugoval)
Vagy ezekhez inkabb vezetek nelkuli fejhallgato szokas?
Fogalmam nincs a dologrol, baratnom szeretne valamit, mert nemtud koncentralni ha beszelgetnek korulotte.
A hangzas stb nemis erdekli, csak az aktiv noise cancelation legyen minnel jobb
-
törölt tag
válasz freelanced #79072 üzenetére
Az egész jó árakkal vigyázz, mert elég sok hamis van belőle.
-
freelanced
addikt
válasz #16820480 #79073 üzenetére
A Muzikernél néztem, bennük megbízom, volt már pár rendelésem tőlük és eddig nem volt gond velük ,de biztos ti is rendeltetek már onnan. Mindenesetre köszönöm a figyelmeztetést. Az ilyenekre magam is háklis vagyok, inkább kiadok többet egy megfelelő boltért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz freelanced #79074 üzenetére
A muziker az oké, csak az ilyen 20-25 ezer alatti ebay eladóktól kell óvakodni
-
kispx
addikt
válasz #16820480 #79075 üzenetére
(szerk.: Új hozzászólás akart lenne és nem válasz)
Sziasztok,
Zenei ízlésem nagyon vegyes, Yirumától Eminemen át a Nightwishig mindent hallgatok.
Normális kialakítású kábelt szeretnék.
Mikrofonra és távirányítóra egyáltalán nincs szükségem.
+ Legyen tartós.
+ A külső zajokat minél jobban szűrje. (De ebből engedhetek)Amiket kinéztem:
SoundMAGIC E10
PHILIPS SHE3905WT/00
PHILIPS SHE8100SL/00E10 és E10C között csak a hangerőszabályzó a különbség?
A soundmagicra miért csak fele annyi garanciát vállalnak? A Philips tartósabb lehet?
Ahogy elnéztem a soundmagic-nak jóval nagyobb az impedanciája, mint egy mediamarktban található "consumer" fülhallgatónak. Ez okozhat problémát egy régebbi mp3 lejátszónál?[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Használ valaki JBL FREE X et?
-
freelanced
addikt
Üdv!
Egyébként az SE215 hogy viszonyul a fentebb ajánlottakhoz képest? Mind hangminőségben, mind kényelmben?
Final Audio 2000, 3000.
Vsonic GR07, GR07BE
Köszönöm előre is!
-
fericske
addikt
válasz freelanced #79081 üzenetére
Kényelemben és anyagminőségben jó a 215.
Hangra meg kinek mi. Mélyorientált füles, a többi meg nem.
Objektíven hangminőségben a felsorolt füleseket én a 215 fölé helyezem. -
kemcso
Ármester
válasz freelanced #79081 üzenetére
A Final-t nem ismerem, a GR07 megeszi reggelire az Se215-öt és kényelemben is jó. Az SE215 szvsz csak igen korlátozottan ajánlott (strapabíró és kényelmes). Hangban jobb pl az RHA MA750 is és strapabíróságban is kb hasonló szint (és még ez is messze van egy pl VSD3 szinttől...)
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik kollégám // barátom gondolkozik azon, hogy a jelenlegi Kingston HyperX CLOUD II fülesét és a hozzá tartozó Asus Xonar DX/XD hangkártyáját lecserélné egy Asus Centurion 7.1-es fülesre.
Szinte csak FPS játékokra és minimális zenéhez használja amikor a gépnél ül.
Véleményetek szerint hardveresen, minőségileg jobbra vált az Asus-szal?A pénz része nem mérvadó, mert jelenleg minimális ráfordítással tudná megtenni a váltást.
Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sorry, igen!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
pkaresz
őstag
válasz freelanced #79072 üzenetére
Szia!
Nekem nagyon megfelel!
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
bucsher
őstag
-
mondomén
őstag
Jon a nagykabat szezon, arra gondoltam agyverzes elkerulese vegett, utcara bt fulest is nezek. Kerdesem az lenne, hogy van e koztetek olyan, aki hallgatott mar Soundmagic e10, illetve Beatsx-et is? Beats-rol altalanos velemeny tiszta, de erdekelne, hogy e10-hez kepest milyen hanggal rendelkezik? Kialakitasra ez az egyetlen ami tetszik.
Koszonom![ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz freelanced #79084 üzenetére
Igen, a VSD3+GR07 külföld, de a Muzikerben van VSD1, VSD2 (elméletileg). Hangban ezek is jobbak, mint a SE215.
-
fahrii
őstag
Vettem egy ilyen sennheiser momentum free füles, azonban az első teszt alapján egészen lesújtó a véleményem (főleg az árához képest), a ciripelő magasak egyszerűen bsszák a fülem.
Ezt simán betudtam annak, hogy szükséges a bejáratás, azonban szembe jött ez a cikk:
https://sennheiserusa.happyfox.com/kb/article/130-what-is-sennheisers-stance-on-burn-in-theory/Most pedig azon gondolkodom visszaküldöm.
Mi a véleményetek erről?[ Szerkesztve ]
-
addikt
megérkezett.
hát nem pontosan erre számítottam
kezdjük a külsejével: a csomagolástól kezdve meggyőző a dolog, minőségi papírdoboz, szép grafika, sok infó már a csomagoláson kívülről.
felbontva szokásos szivacsba belevágva a dolgok, ami meglepő az a fém (vízzáró gumiréteggel ellátott) tartó doboz. maga a füles kidolgozása 10% bazári és 90% minőségi - azaz bár szépen néz ki és hajlandó lennék elhinni, hogy szálcsiszolt fémből van közelről azért látszik, hogy ez majd kopni fog mert festve van. az MMCX csatoló pont kellő erővel csatlakozik, se nem túl gyenge se nem túl erős - még éppen nem forog körbe, ami fül feletti elvezetésnél ugye nem hátrány. a kábel szintén a szemnek szól, szép fonott de nekem kicsit rövid és vékonyka is. viszont legalább a hangot nem szedi össze a ruháról. van távirányítója, de nem tudtam kipróbálni, mert az én telefonomon nincs jack**. 3 szett gumi jár hozzá, kínai szutyok mind. hasonló amit a Bosshifi-hez kaptam, középen kemény fluo zöld, szélén még keményebb fekete, átlagos belső átmérővel van. ez tuti cserés.
aztán a hang: hát nem pont erre számítottam... első lendületből beledugtam a laptopomba, amiben a munkahelyen az Audiofly AF56 van default elhelyezve, és egyből észleltem, hogy ebből bizony hiányzik a basszus. szóval előkapartam a telefonhoz adott adaptert, amivel lehet jack dugós fülest rátenni, és a telefonnal próbálkoztam: nem sokkal több sikerrel. most 2 dolog van még hátra, hazamegyek és kipróbálom az Oppo HA2-ről is, meg szerzek egy pár másféle szilikon gumit, hátha tudunk javítani a helyzeten.igen, elismerem, hogy az átlagnál kicsit jobban szeretem a mély hangokat, de ezt egyelőre nem tudnám még kiegyenlítettnek sem mondani.
persze nem került sokba (ugye 25,59€) de na... hiányzik az igazi SUBbasszus, az a mindent elsöprő ami összerázza az agytekervényeimet a füleim között. nem azt mondom, hogy nincs benne mély, mert van, csak egy kicsit kimértebben annál, amire egy hibridtől számítottam.mondjuk az árához képest azért még mindig le a kalappal, ilyen hangot szerintem a kínaiak is kétszer ennyiért adnak, nem beszélve a nevesebb gyártókról.
** szerk: kipróbáltam az adapterrel, és működik a távirányító, adapteren keresztül is vezérli a szifont. ez egy plusz pont.
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
FoLey-v
addikt
Rendeltem egy ilyen Tomkas In-ear Wired Earphone füllhalgatót. Szokásos kistáska és illesztékek. A vezetékje meg borzalmasan vékony meg az anyaga meg gumis. A termék itt elérhető [link]
A hang meg jó olyan mint a Rock Zircon és társai. Az ára 3,50 dollár volt.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs