Új hozzászólás Aktív témák

  • SteadyMan

    aktív tag

    Megjött a másik alsó kategóriás EarBud fülhallgató, a Boarseman K25 a VE Monk Plus mellé.
    A weblapon érzékenységre 123dB volt kiírva, de az elegáns kis fa dobozán már csak 102dB szerepel. Amúgy nem rossz, ennek sincs gagyi érzete, a kábele is puha, rugalmas és a 90°-os jack dugó is bejön. Telón talán élénkebben szól mint a VE Monk, gondolom a 32Ohm vs. 64Ohm miatt jobban meg tudja hajtani a készülék. A VE Monk-nak valmivel több mélye van, de közép és magas tartományban egyértelműen kellemesebb a Boarseman K25 és így ezt összhatásában is jobb hallgatni. iPod-om gyári fülhallgatójánál sokkal lágyabban szól a K25.
    A Monk teste kicsit keskenyebb, így nekem kényelmesebb a fülben hosszabb távon, de azért nem zavaró a K25 sem. Mivel nincs eget verő különbség a két fülhallgató között, mindkettő jó vétel volt. VE Monk mélyben jobb, a K25 itt kicsivel elmarad, de kárpótol a több magas, ami nem zavaró egyáltalán.
    Ennyiért nem is vártam sokkal többet és mindkét példány kellemes meglepetés volt, sokkal jobb vele sportolás közben zenét hallgatni, mint az itthon vásárolt pár ezer forintos SONY, Panasonic, AKG és JVC EarBud fülhallgatóimmal.

Új hozzászólás Aktív témák