Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz molnarpeter #50340 üzenetére
Nálam is emiatt lett 3-ra fújva, a nyári és a téli is a 2 szélén rendesen megkopott a gyári értéken használva.
2 szezon alatt a téli 8mm-ről középen lekopott 7mm-re a két szélén meg 5,5mm-re.
Most meg így a 3. szezonban túlfújva próbálok a 195-ös gumi közepén járni -
gigaherz
tag
Persze, ledokumentáltam mindent.
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Ilyen Fiestát tervezek venni (2008-2012). Külsőre nagyon bejön az autó, méretre nekem tökéletes, idáig elég jókat olvastam róla, bár nem sok használtteszt van róla sajnos .
Ha valakinek közületek van vele tapasztalata, azt szivesen meghallgatnám, minden info érdekel.Városi rövid távokra használnám, mindenképp benzines érdekel.
Egy 2005-ös "vasaló" swiftet tervezek amúgy leváltani erre, kb olyan 2 millát szánnék rá.Egyelőre még nem vezettem, de hamarosan elnézek valami használtkereskedésbe kipróbálni egyet. -
Red_Bull
aktív tag
válasz molnarpeter #50357 üzenetére
Az végülis mindegy, mert a legtöbb eladó példány ahogy nézem 1.25-ös, úgyhogy valószínű az lesz, de persze az 1.4-es még jobb lenne, gondolom valamivel jobban megy.
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Red_Bull #50358 üzenetére
Mi is ilyet nézegetünk, de az 1,6-os motorral. Mivel inkább országúton lesz használva és csak keveset városban, nameg a lányomnak kritérium, hogy erősebb legyen mint a mostani Jazz. Itt már van bőven Titanium felszereltség, ami azért nem árt szerintem. A fogyi pedig... Nos ez majd a jövő zenéje
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
troll81
addikt
Sziasztok loctite 510 helyett valaki tud alternatívat ajánlani?
Váltóhoz kellene azt raknek össze.
köszönöm a segítséget -
troll81
addikt
válasz molnarpeter #50364 üzenetére
Igen csak gondoltam H hátha valaki tud fejből valamit amit próbált.
De lehet veszek egy 50ml az elég kell legyen és kész -
Biqci
aktív tag
válasz molnarpeter #50360 üzenetére
Ja, persze, tudom, évek óta vezetem én is, mind a motoromnál, mind az autómnál. Viszont a kérdés, hogy a lányom lába alatt, mert neki kell az autó, hogy fog fogyasztani. Igazából erre gondoltam...
Amúgy igazán a Spritmonitor csak egy olyan általános képet ad, ami bármi lehet, mert a fillérb.szók és a belesz.rok vezetők csatájából kihozott átlagot nem mindenki tudja a saját körülményeire vetíteni..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
molnarpeter
nagyúr
-
gigaherz
tag
Alvázszám alapján lekérdeztem, de csak a tengelykapcsoló-csúszás érzékelő szoftverre (18S07) van jelenleg aktív visszahívás. Nem tudom, hogy az enyémre történt-e visszahívás, és ha igen, akkor megcsinálták-e. Az előző tulaj sem tudott róla, hogy bármilyen visszahíváson részt vett volna az autó. (ők vették újonnan)
Legutolsó információim szerint eleinte hűtővízszint figyelőt építettek be de később rájöttek, hogy csak 2 vízscsövet kell kicserélni, és annyi.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz molnarpeter #50368 üzenetére
Az a 8l/város elég jó, most Jazz-el olyan 7 literes átlagot produkál, de a rövid táv miatt, alig néhány km-re van a munkahelye, de kocsival kell járnia, mert ha később kezd, az van hajnali ½4kor, ilyenkor semmi más lehetőség nincs. De most messzebbre költözik, így oda vissza 50km lesz, az alatt legalább be tud melegedni az autó. A gázszett elképzelhető, volt nekem is a Focusban, de itt nagyon drágán szerelik, ki kell kalkulálni, megéri-e...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
gabor9991
őstag
Az ősz folyamán 280körüli árajánlatot kaptam a gáz beszerelésére pótkeréktartállyal, valamint van a molnál egy lehetőség hogy az új beszereléseket 80ezer forintnyi ingyen gázzal jutalmazzák.Van további feltétel is azt most ide nem írnám le.
Így nagyjából200 körül kijött volna a beszerelés de mostanában már nagyon keveset fut ez a kocsi így nekem még ennyiért sem érte meg beszereltetni,de aki sokat megy annia 300 forintos gáz az nem rossz ajánlat ameddig jól működik a gázrendszer -
ptesza
senior tag
Tele van az Aliexpress Focus Mk2. 5 fejegységekkel. A gyári már kopott és a gombokról is válik le hólyagosan a bevonat. Van valami tapasztalat, vagy ajánlott? Ha lenne tolató kamera is az lenne a legjobb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #50375 üzenetére
Hát mert nem minden readerrel működik megfelelően a ki tudja melyik szoftver.
A kérdésem arra irányult hogy csak hibakódot szeretnél kiolvasni / törölni vagy programozni is szeretnéd a kocsit Forscannel?
⭐ Stella
-
robertka
tag
válasz WhiteWalker #50375 üzenetére
Van olyan ami az ELMConfiggal nem kommunikál pl az OBDLink Ex. Azzal a programmal lehet modulokat írni tempomatot bekapcsolni, ha csak a FORscan re kell és csak ki akarsz olvasni pár dolgot arra jó lehet de amikor már komolyabban belenyúlnál jobb kábelre lenne szükséged. Ez is jó: VScan STN1170 ELM327
-
gabor9991
őstag
válasz WhiteWalker #50378 üzenetére
Ezekkel az olcsó olvasókkal csak óvatosan.
Nekem is van egy 5dolláros kék bluetoothos olvasóm ami az mk2 focussal és offos másikkal is tökéletesen működik de az mk4 focus. ha bedugom a csatlakozóba. akkor az összes elektromos rendszere hibát dob amíg a kütyü csatlakoztatva van.
Se szervó, se abs, se semmi nem működik. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Játszottam kicsit Midjourney AI v6-al.
Előfizetés kell hozzá, de lehet stornózni és visszaadják a pénzt is.Nem igazán tudta előállítani nekem az európai Kugát (felső kép), folyton az USA faceliftet renderelte egy idő után (alsó kép). Már a végén bele zavarodott a Ford badge-be is (kirakta a hűtőrácsra és a motorház elé is)
Jó játék de inkább elvont alkotásokhoz jó ez szerintem.
⭐ Stella
-
Joker88
őstag
Érdekes story, és kicsit hosszabb..
Mostani, őszi vétel, DOT szám szerint 2023 július, téligumi. Valamikor november elején lett feltéve, 175 65 r14 (mint a gyári táblán a B oszlop alján) , igaz Debica márka .A történet,hogy ma autópálya.. Győrből Budapest felé, a főváros előtt , gumicsattogás, jobb hátulról.. Először azt hittem hogy valami leesett , és hozzáér a gumihoz. Legelső kútra ki, keréknyomás. A jobb hátsó kivételével mindenhol megvan a 2,1 Bar , míg az említett jobb hátsóban, 1,4 Bar.. Visszafújva 2,1 körüli értékre. Azóta maradt benn az a nyomásérték amit belőttem a kúton. Elviszem holnap gumishoz,nem arról van szó, de valakinek volt már hasonló eseménye ilyen téren? (Az autó szerintem lényegtelen most,de 2006os, 1,3-as benzin.. )In loving memory of Garrett Lockhart
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Joker88 #50384 üzenetére
Abból a szempontból nem lényegtelen az autó, hogy 17 éves és ha acélfelnis, akkor simán lehet rozsdás a felni pereme, ahol ereszt a gumi.
Volt ilyen esetem Focussal.
A gumis majd vagy berakja egy lavór vízbe vagy speckó bubis vizet permetez rá, hogy megállapítsa hol ereszt.
Ha a felni ereszt, akkor megjelöli krétával a helyét és irány homokfújatni a peremnél belül. (ez kb az egyetlen megoldás)Ha alufelni akkor passz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Facebookról egy spanyolországi tapasztalat:
Szünet egy Barcelona melletti autópálya parkolóban, alig tudtam újból útnak indulni, nincs több levegő a gumikban – azonnal megállítottam valakit, aki kedvesen felajánlotta a segítségét. Udvariasan visszautasítottuk – szerencsére. A rendőrség azt mondta nekünk, hogy csalás volt a dolog hátterében, az autót el akarták lopni. Most itt rekedtünk, új gumikra várok - téli gumit szerezni Spanyolországban, nem olyan egyszerű.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
dellfanboy
őstag
válasz radi8tor #50394 üzenetére
svájciak...
ám ezekben már mankókerék sincs? semmi esély, hogy ki tudj cserélni egy kereket és továbbmenni? kell egy trailer? ráadásul ez egy olyan trailer amit nem is B-s jogsival lehet vezetni hanem c-seladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #50395 üzenetére
Két kerekét szúrták ki.
A tréler nem a tolvajoké - a tolvajok segítségét elutasították.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van kettostomegu az Mk5 hybridben?
-
WasabiTrsr
csendes tag
válasz radi8tor #50398 üzenetére
Mennyire ajanlott? Egesz jo arnak tunik a tobbi mild hibridhez kepest. Meg nekem tetszik is .
Bar talan a plug in hibrid c-maxok meg jobb arunak tunnek nekem. Azok ajanlottak?
Engem mondjuk a legjobban az erdekel, hogy mennyire hangosak. Most a 2.5 Focust neha a nap vegen otthagynam az ut szelen, annyira hangosnak erzem munkabol hazafele.
Gondolom ebben a Mondeo jobb. -
diegho
nagyúr
Kipróbáltam a gyári navit és nagyon jól működik, az hogy a HUD-ra kirakja merre kell menni elég szuper. Van arra lehetőség, hogy aktív AA mellett is a beépített navit nyissa meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest