Új hozzászólás Aktív témák

  • dareal

    tag

    X-Plane 11-hez készülő Hungary VFR scenery, béta kiadás a héten.
    az alpha verziót már ne szedjétek szerintem, elég régi, sok-sok hibával.
    sajnos egy közepes gépem van, amiatt látni, hogy Bp felett laggol, Bp-t elhagyva 50 feletti az FPS még nálam is, Bp belváros felett 16-18. ez maximum objects mellett, high-ra húzva már több.
    a gép, amit használok: i5, 16 gb ram, nv750 2gb ram. jelenleg a videókártya az, ami nagyon szűk keresztmetszet, majd a proci és a ram. sajnos már a fejlesztésnél is érezhető, hogy rohadt gyorsan bővítenem kéne.

    egy i7, 6 gigás 1060 ill 16 giga ram, sok egyéb plugin esetén 32gb ram vígan viszi.

    a scenery az alábbiakból épül fel:
    -saját library
    -overlay scenery (w2xp, azaz osm térkép adataiból konvertálok)
    -sketchup modellek (valós 3d épületekhez, w2xp az épületi alaprajz alapján generál adott helyre hasonló épületet, így meg valós kinézetét tudjuk berakni).
    -repterek (balu és nhadrian társam az összes hazai reptér 2d vázát elkészítette, azok már ráadásul az xplane részei lettek, sorra épülnek fel 3d-ben is)

    ortho sajnos nem lehet a letölthető scenery része, bár még nem adtam fel, talán majd egy szolgáltató engedélyt ad rá. szerencsére ezt otthon bárki elkészítheti, könnyen és gyorsan.

    HTC Desire Amoled: rooted/AlphaRev 1.8 S-OFF HBOOT 0.93.001 - MIUI-Ekre (based on MIUI_Au) | Galaxy Tab: rooted stock 2.2 rom | iPhone4 / iPad2: JB 4.3.3 | Xperia x1i: own custom rom | Several WinCE systems

Új hozzászólás Aktív témák