Hirdetés
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Loving Vincent trailer
Animációs film amit elvileg nem számítógépekkel, hanem kézzel "festenek", rajzolnak kockáról kockára... Nem semmi.
Érdekes lesz ha egyszer elkészül.
Hivatalos weboldal
-
tPedro_
őstag
-
Jhonny06
veterán
[moderálva] (ha még valaki nem látta volna ).
A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége[ Módosította: radi8tor ]
-
emiki6
veterán
Na ez egy érdekes film lesz:
Ha jól értettem ő volt az az (indiai) ember, aki megfelelő oktatás híján a matematikának nagyon sok tételét maga kitalálta és bizonyította újra, mivel nem tudta, hogy már léteznek, ezeket elküldte Cambridge-be, de az ottani matematikusok nem is foglalkoztak vele. Egyet kivéve, aki meghívta Angliába, aztán kiderült, hogy valójában mekkora zseni.Szóval az ő élettörténetét fogja bemutatni ez a film.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #83358 üzenetére
Melyik filmről van szó? A moderátor legalább a címet meghagyhatta volna.
Ha Argó 2, Liza vagy Saul fia, akkor azok Szolnokon is lesznek márciusban. De a Liza hónapok óta van Telekom stream-en is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz emiki6 #83361 üzenetére
Túl azon, hogy szerintem nem egy nagyvásznas, lebilincselő film lehet, a téma érdekes. Ha valóban nem tudta, hogy ezek már léteznek, és a saját alapoktatásából kiindulva építette fel a tudását, az valóban nem mindennapi dolog.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Pearce #83364 üzenetére
Az Aljas nyolcast először csak moziban szabad látni. Az elsőként kikerülő videótékás változatok soha nem hozzák azt a minőséget, ami megilleti az ilyen filmeket. Még digitális vetítőről is volt egy kis analóg szaga, egész egyszerűen a filmes felvevő technikával más a kép, mint digitálissal.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #83363 üzenetére
Itt egy video, ami röviden összefoglalja, ezt próbáltam még rövidebben leírni: 1729
Sőt itt egy hosszabb, részletesebb "életrajz" [link]
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
-
Dilikutya
félisten
Eredet (Inception, 2010)
Tegnap a szokásos helyi filmklub ezt a filmet választotta, én meg, megtisztelve a szervezést, bár marhára nem érdekelt, elmentem. Nem váltottam jegyet Nolan hype-vonatára, a film nem nyújtott katarzisélményt. Nem volt rossz, nem untam a filmet, a sztori is követhető volt. Egy B filmnek elment, sci-finek kevésbé, a fantázia megvolt, de a tudomány nem, miként valósítják meg ezt az egymás álmában mászkálást. Csak úgy a csajszi a cél fejében kreál egy világot, amin keresztül ellophatnak, vagy betehetnek gondolatokat. A jelenetek lassítása helyett legalább fél mondatban lehetett volna szó a hátteréről. Kérdés, mely spoileres: A film után szokás szerint kisebb eszmecsere következett a filmről. Nem lehetett eldönteni, hogy végül a pörgettyű eldől-e, vagy nem, előbb jön a stáblista, ez elvileg mindkét lehetőséget nyitva hagyja. DE! Az utolsó jelenetben, amikor DiCaprio belép a szobába, a kamera őt mutatja, és a fókusz is rajta van, de háttérben, az ajtó mellett lévő kanapén homályosan látni, hogy mintha egy női alak -feltételezhetően a felesége- fekszik. Ha így van, ez el is dönti a kérdést, DiCaprio nem tért haza, hanem bent ragadt egy saját álmában. Valószínűleg ő intézte magának így, nem a többiek adták meg neki azt, ami a valóságban valamiért nem jöhetett össze. Csak azt nem értem, a célszemély, Fischer, hogy nem emlékezett rájuk a repülőn, mikor 10 órát voltak a fejében, és ők meg emlékeznek arra, ami más fejében történik.
-
Dilikutya
félisten
Igen,
.a kilengés az becsapós, de nem láttuk eldőlni. A kilengés lehetett gravitációs anomália is, akadt belőle a filmben bőven. És tényleg olyan, mintha valaki feküdne a háttérben Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
válasz Dilikutya #83368 üzenetére
nem álom volt, maga Caine nyilatkozta ezt: “[The spinning top] drops at the end, that’s when I come back on. If I’m there it’s real, because I’m never in the dream. I’m the guy who invented the dream.” GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
Ennyit arról, hogy véres lesz az R-rated BvS.
"There's not a lot of blood in our movies. The ratings board also judges their PG-13 and R ratings by what they consider to be a level of intensity and how much that intensity goes throughout the entire movie."
De amúgy manapság már a PG-13 filmek is tele vannak vérrel, csöcsökkel meg hasonlókkal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
-
Dilikutya
félisten
Bruce Willis a Bosszúvágy remake-ben. Remélem, a 3. részt forgatják újra.
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
emiki6
veterán
válasz Dilikutya #83368 üzenetére
Azthiszem van egy trükk:
Ha van a bal kezén gyűrű, akkor álom, ha nincs, akkor nem az, mert a jegygyűrű az ő kabalája. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
Diablo-t látta valaki? A film leírása és a trailere egyáltalán nem győzött meg, viszont kíváncsi lennék kicsi Eastwood mit alakított benne.
-
-
Magnum_
nagyúr
Az utolsó
csillagharcosboszorkányvadászGyönyörű és sokatmondó film az életről és a halálról, a választás utáni szenvedésről, ahol Vin Diesel új oldalát mutatja meg. nem.Hát ezt már sokszor láttuk. Nem Diesel egybites mivoltát, hanem ezt a szartI humbly and respectfully decline™
-
BITBOYS
addikt
Ki lesz a következő?
Jó kérdés, van pár szimpatikus férfi színész, természetesen nő is..Talán:
Ralph Fiennes
Joaquin Phoenix
Edward Norton
..még listát állítani is nehéz -
törölt tag
Sisters
Nem nézek vígjátékokat, mert nem szoktam, de a szereplők miatt ezt most bepróbáltam. A szokásos amerikai nyálat kaptuk, viszont volt benne néhány zseniális poén, bár ez sem nagyon mentette meg a filmet. Viszont alkohollal egészen élvezhető és némely párbeszéd / helyzet tényleg jó volt.
Csajos film. -
emiki6
veterán
The Incredibles
Tudom, nemrég lehúztam a Disney meséket, aztán eszembe jutott ez, hogy már régen se volt vele bajom. A biztonság kedvéért újranéztem, most se volt vele bajom. Egész jó volt, még átgondolom, hogy felírjam e. (Szerk: mondjuk nem egy Zootopia szint )
Átnéztem az egész estés Disnep mese listát és a L'ecsón kívül nem találtam olyat, amit újra akarnék nézni,mert úgy emlékszem, hogy tetszett. Bár a Verdák mintha nem lett volna rossz, de azt még átgondolom.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Az Aljas 8-asból 2 féle van?
A játékidőre gondolok. -
lionshamlet
senior tag
Egyiptom Istenei
Ohh bameg hogy fizettem ezért a hulladekert.
Bargyu, nagyon fárasztó, unalmas.
A parbeszedek, a szerelmi szál, ehh.
Kérem dicaprio medvejet, inkabb az instant harakiri...Cgi
Van a film elején egy jelenet amikor a fiatalok egy lovaskocsival zuznak.
Na ott a cgi egy az egyben Sam Raimi pokember filmjebol arra a jelenetre emlékeztet amikor M.J egy fababu pokember ölében leng egy vászon előtt.
Ez mar akkor is gáz volt.Inkább a Perzsi hercege filmre hajaz, de attól rosszabb, sokkal.
Egy pozitívum azért van, a jofiu istenseg ezust utazó szerkoja atvaltozas utan hasonlít a metal gear solid raidenehez.
Annyit változnak at a filmben mindenféle alakzatra, mar vartam optimus fovezer mikor koszon be, shia lebluffal a hátán.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz BITBOYS #83389 üzenetére
Ez a cikk egy dologra jó: igazolja, hogy az Oscar-nak nem sok köze van az adott évben nyújtott teljesítményhez. Nem megérdemli-nem érdemli alapon kéne már évekkel előre ezen gondolkodni, hanem csak azt nézni, mit alakít akkor, és mit a vetélytársak. Valaki mondta épp itt a fórumban Stallone-ra, hogy az Expendables miatt nem érdemel Oscar-t. Dehogynem, mert nem amiatt jelölték, hanem a Creed-ért. Michelle Williams-nél azt is kiemelik, hogy nem egy kampányolóbajnok. Na és. Alakítani kell, nem kampányolni. Az most mellékes, hogy a színésznők feléről nem is hallottam, a másik felének a felét vágom, a maradéknak meg már hallottam a nevét (sőt mint kiderült, Amy Adams-nek biztosan láttam is filmjét (Amerikai botrány)), csak épp nem emlékeztem rá a filmből, vagy épp nem tudok semmit se hozzájuk kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest