Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Szóval, Insidius helyett Mad Max: Fury Road
    Hosszú idő után most először ütött vissza hogy felültem a hype vonatra. Benyeltem a nagy kollektív örömujjongást, mint kacsa a nokedlit. Merthogy én nem voltam oda a filmért mint oly sokan. Nem azt mondom hogy rossz volt (bár merném azt mondani), de azé a hajam se tettem le.
    Mi is a bajom? Az hogy ez a film buta. De olyan buta, hogy telefonos segítség kell neki a vajaskenyér megkenéséhez. A film első felében. Szóval nálam ott kicsapódott a biztosíték, amikor Furiosa megkérdi a lábonlőtt terhes kiscsajt hogy mit érzel?. Ez fájt. Legalább annyira mint a kiscsajnak. Aztán. Max még abban a jelenetsorban mi a francot hadonászik a puskával? Főleg nőkre. Mit nézett ki abból a helyzetből? Hogy majd egy csapat nő, aki épp most lógott meg, majd pont ők fognak keresztbe tenni neki? Arról a mondásról nem hallott hogy az ellenségem ellensége a barátom? Ez, meg még számtalan dolog van ami nagyon fúrta az oldalamat. Viszonz szerencsére onnantól elkezdett tetszeni a film, mikor is Furiosáék találkoznak a motoros öreglányokkal. Onnantól a film, 180 fokos fordulatot vesz, és már nem egy kegyetlen roadmovie, hanem egy érzelmes. mély, és gondolatokkal teli film. Az a pont, amikor Furiosával közlik hogy a város amit keresett nincs többé, komolyan majdnem könnyeket csalt a szemembe.

    És igen, meghajtom fejem az épített verdák előtt mert azok tényleg királyok voltak, ahogyan a kaszkadőri munka is príma volt. Azt azért ne mondja senki se hogy nincs ebben semmi CGI mert az erős túlzás. Inkább arról van szó, hogy az üldözést azt megoldották igaziba, ami tényleg figyelemre méltó.

    Ez a film nálam bizony maximum 6/10, egy tizedponttal se több. Amit nagyon sajnálok, de ez most így jött át.

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák