Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz spiky03 #51166 üzenetére

    Köszönöm szépen az ajánlást! Fantasztikus film (mini-sorozat) ez a Hatfield-McCoy viszály! Eddig még csak az első részét néztük meg tegnap, de viszi a pálmát. Számomra 8/10.

    Arról nem is beszélve, hogy nagyon szép a BD transzfer, referencia szintű kép és hangsáv is. Egyedül a lövések nem annyira vannak jól lekeverve, számomra nem elég "határozottak". Viszont a térérzet az fantasztikus. Ha minden mozifilm így lenne megcsinálva, mint ez a mini-sorozat, akkor nem fájna a fejünk... Kiváló színészi gárdát szedtek össze, még ha akarnék sem tudnék belekötni. Hihetetlen egyébként, hogy az emberi brutalitás és butaság milyen méreteket öltött azokban az időkben. Olykor kegyetlenebb volt, mint a legtöbb mai horror film. Nagy mélységeket és gondolatokat ölel fel az egész történet.

    Egy valami nem tetszik: az idő érzékeltetése.
    Ahogy telik az idő, úgy öregítik az embereket -ami rendben is van és jól összehozták, viszont a hosszú évek eseményei olyanok, mintha minden egy hónap alatt történt volna meg. Ezt kivitelezhették volna jobban is. Oké, hogy kiírják melyik évben járunk, de mégis az az érzésem, mintha mégsem telt volna el olyan sok idő.

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák