Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz BITBOYS #40200 üzenetére
Persze, vannak a saját meséik, amik milliárdot hoznak, ott vannak a Pixar mesék, amik milliárdot hoznak, a Marvel gyíkok is milliárdot hoznak és most majd jön a Star Wars dömping. Olyanok, mint a Facebook, mindent megvesznek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
Nymphomaniac 1-2 65%
-
Bad Pritt
félisten
Sokat kell még tanulnod úgy tűnik, Oric padawan.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóvanna, lusta vagyok.
Live-Die-Respawn
-
Huma
addikt
válasz Realradical #40198 üzenetére
Köszi, az már megvolt. Háromszor is. Jó film.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dokee78
félisten
Elsősorban akció film rajongók TOP10 listájába bepillantanék.
Legyen benne lövöldözés. -
Ace owner
addikt
válasz dokee78 #40210 üzenetére
Bad Boys 2. Ott van minden
-2 fasza csávó
-néhol eröltetett poénok, néha ütősek
-robbanások
-autók repkednek mindenfele
-Michael Bay
-csajok
-robbanás
-lövöldözés
-adrenalin
-Michael Bay
-Hummer
-drog
-tipikus főgonosz drogbáró
-végén komplett hadsereg
-lövöldözésElég akciót tartalmaz, biztos láttad már de nagyon jó film, sajna én fél éve láttam úgyhogy még emlékszem rá, még egy év és elfelejtem azt nézhetem is újra
Galaxy Fold 4
-
dokee78
félisten
válasz Ace owner #40212 üzenetére
Ez Top 5 nálam,imádom,autók,fegyverropogás,2 kemény,de vicces zsaru,ércelődések.
Taken 1-2 szintén megvolt.
Ez mind a 3 annyira tetszett,hogy a gépen van a kedvencek között.Sőt este lesz a Viasaton azt hiszem a Szikla.
Tudom,hogy nem igazán akció,de a Joe,valaki magyar feliratot.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Ha jól emlékszem, már írták, hogy van japán eredeti, azt nem láttam, de ez tetszett. Szerintem pont jó egy romantikus-szamurájos történetnek. Talán még egy mozit is megér volna...
6,8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
james001
veterán
Néhány random film amiket a napokban néztem meg:
A Dög (Feast)
Ez a film bakker nem tudom hogy maradt ki eddig nekem,de nagyon király volt. Az az igazán jó értelmű hülyeség volt,olyan Tarantino/Rodriguez féle. Egy csomót röhögtem is rajta,főleg akkor amikor a rocker csajt fejbe k*rják És ahogy láttam Ben Affleck és Matt Damon keze is benne van,respect nekik Ahogy láttam van 2. része is,kíváncsi vagyok az milyen lett.
9/10Pokoli Édenkert (A Perfect Getaway)
A háromnegyede unalmas és vontatott volt,aztán a végén a csavar kicsit feldobta. Chris Hemsworth-öt először fel sem ismertem a nagy szöszi haja nélkül
4/10Don Jon
Néhol erőltetett és uncsi volt,de azért jót lehet rajta röhögni,eléggé beteg a film azért Scarlett néni meg huhh...
7/10Holnap Wolf Street Farkasa,meg ha megtalálom a Dög 2. részét akkor talán még az is
https://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
Bad Pritt
félisten
Szerintetek amúgy melyik a legjobb trailer? Tökmindegy, hogy milyen hosszú, meg hogy miért, csak ami úgy, mint filmelőzetes a legjobb nálatok.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz J0shu4M1ll3r #40006 üzenetére
Ő lenne az isteni erejű Azazel?
-
james001
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #40236 üzenetére
Na akkor mindenképp rájuk keresek
https://psnprofiles.com/kazama001
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz dokee78 #40237 üzenetére
Igen, ő, de Az Elsők fimben nem nagyon adta vissza teljesen.
Nézd meg ezt: [link]. Itt azért kicsit ütősebbek a képességei. Konkréte az immortality és a healing factor már mondhatni mindenre elég, de akkor még ott a többi, de hát ez bele is fér, mivel démon , ezzel szemben a filmben max mint egy csicskás.(#40238) james001
De még azok a kiírások, amik az elején vannak, amikor bemutatják a szereplőket, na már azon is lehet röhögni"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Bad Pritt
félisten
válasz #54715584 #40235 üzenetére
Az jó is volt bizony.
Most, hogy a hajrájába ért a Godzilla gondolkodtam el, hogy mennyire jól indult reklámkampány volt az Oppenheimer előzetessel meg a képekkel és mennyire szar lett a végére, mindent lelőttek. Kár érte.genndy: Inception trailernél a zene nagyon ott volt, meg sokat sejtető lett, az is jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
The Divide
Többen írtátok,hgy érdemes megnézni,tényleg az.
9/10 -
pohár
félisten
válasz Ace owner #40212 üzenetére
pontosan, ha kijön végre Blu-Ray-en is (de úgy sejtem, hogy már nem fog), azonnal kerül is archiválásra, legjobb film
ki a szar a Reggie??!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #40226 üzenetére
meghajapjak, gyeje ide!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest