Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Godzilla (1998)

    Nagyon rég láttam ezt a filmet. Jó 10 éve, amikor még kissrác voltam. Arra emlékeztem hogy élveztem a filmet, kivéve a végét, amikor elbőgtem magam az ott törtétek miatt.
    Bárcsak ne néztem volna meg, a semmivé lett a kellemes emlék amit ez a film hagyott.

    Hol is kezdjem. Ez a film nagyon fura. Egyrészt hemzseg a logikai bakiktól, másrészt meg van pár meglehetősen érdekes csavar a történetben. Egy ilyen filmhez képest meglehetősen kevés ember hal meg, ráadásul maga Godzilla sem eszik meg egy embert se, ami a Jurassic Park után felettébb fura.

    Ám szerintem a legnagyobb baj a filmmel az a látvány. Vagyis pontosan a számítógépes animációk, ami mai szemmel nézve ritka amatőrnek hatnak. Főleg amikor közelről mutatják Godzillát, meg úgy kompletten a bébik. Ott látszik igazán, mennyire kezdetleges, és mennyire rosszul sikerültek az animációk. És az a baj, hogy nem lehet mentségére az, hogy ez a film 15 éves, mert 5 évvel korábban a Jurassic Park megmutatta, hogyan kell ezt a technológiát jól használni. Úgy hat a Godzilla, mint egy ZS kategóriás Asylum film.

    Egy szóval szerintem jelen pillanatban ez a film szorul legjobban arra, hogy rebootolják. Mai CGI technikával egész biztos ütni fog, ezt már merem garantálni.

    Erre a filmre meg adok egy 7/10et, de csak a nosztalgia faktorért.

    Ja és volt nekem egy kézre húzható gumibábum. Elég epic volt :DDD
    Like this:kép

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák