Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    megejtettem hétvégén én is az iron man 3-at: (enyhén spoileres)

    ahhoz képest, hogy 0 elvárásom volt a 2. rész miatti csalódás miatt, most sokkal nagyobbat csalódtam, de szerencsére a kellemes irányba... pont azok a dolgok lettek hanyagolva, ami miatt nem tetszett a 2. rész: ott nagyon ment tony stark "kiaf@szagyerek" stílusa... már-már hánynom kellett az egójától meg önfényezésétől... (tudom, hogy képregényben is ilyen a karakter, de nekem ez már sok néha) az emberi kapcsolatok is elnagyoltak voltak, üresjáratból is volt bőven... ez itt a 3. részben helyére került mind :K stark egy kedvelhetőbb, emberi szuperhős lett, miss potts is több szerepet kapott, mint az előző 2 részben összesen... a kapcsolatoknak is lett súlya... meg kellett ez a felvetett téma, hogy "akkor most jó-e ha teljesen függővé tesszük magunkat a gépektől és a technikától?" (a látvány meg megint rendben van teljesen, de nálam nem ez az első szempont)

    ez a 3. rész meg is válaszolta azt a kérdésem, hogy "kell-e az iron man trilogy is idővel bd-boxsetben?" :B 10/8 (az első részt szeretem, a 2. részt elviselem és mickey rourke teszi egyedül élvezhetőbbé... a 3. rész viszont odatette magát rendesen)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák