Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz brownus #20451 üzenetére
–
Sajnos ez valóban eléggé gyengére sikeredett. Főleg az zavart az elején, az autós üldözésnél, hogy keverednek a helyszínek: Ugye Oroszországban játszódik, de Magyarországon forgatták egy részét. Nos elég fura, amikor mennek a Boráros térnél, felhajtanak a Petőfi hídra, és teljesen máshol kötnek ki... Ez úgy hogy fullra ismerem a helyeket kissé gagyilátor effektet hozott. Maga az egész üldözés látványos, ezen kívül nem igazán tudok bele kötni, de egyébként nem szoktam a bakikat vadászni, erre viszont nem tudtam nem oda figyelni, my bad.
Innentől viszont leül kissé a film, kb 2 fix helyen elintézték a hátralevő maradék időt. Az első három rész továbbra is ami nagyon jó, nekem a 4. is tetszett, de sajnos ez az 5. még azt is nagyon alulmúlja. 5/10 a látvány miatt.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
qamu74
őstag
Az új dáj hárd, gyenge ,sz@r!
Minek kellett megcsinálni,ja Zolee mint ruszki gazember -
-
qamu74
őstag
Gangster Squad
Kellemes meglepetés, igazi maffiózós film!
Sean Penn fantasztikusan játssza a jude gengsztert,kicsit maszkírozva!
Ezt a Ryan Gosling-ot egyre jobban fölkapja Hollywood!
9/10 nálam.Akkor bocsi!!!!
Másik film a:
Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.(jancsi és Juliska)
Marha egy film!
5/10[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Most kezdtem el nézni a Nyisd ki a szemed-et.
Van ennek köze a Vanília égbolt-hoz? Gyanús a maszk.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Armahun #20458 üzenetére
De van ám
A Vanília Égbolt 1:1-ben ugyanaz mint az Abre Los Ojos!... Sőt, még Penelope Cruz is ugyanaz benne
A Nyisd Ki a Szemed! az eredeti, és a remake a Vanilla Sky.. Szerintem mindkettő iszonyat jó!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Pitterix
őstag
Avagy a modern Jancsi és Juliska.
Egynél többször nem ajánlatos. Még a fegyverek miatt sem, amik sokat dobtak a filmen.6,5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Armahun
addikt
válasz Apollyon #20459 üzenetére
Most már biztos.
Ennek hiába, hogy ugyan az a történet más a hangulata.
Nekem az eredeti tetovált lány is jobban tetszett. (a sok japán horrorról nem is beszélve)
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Typhoon47
senior tag
A Good Day To Die Hard (5):
1/10
Kalapszar. Nem foghatom fel a fejemben, hogy Bruce ehhez hogy adhatta a nevét.. botrány. Simán "B" kateg, de abból is a szarabbik, dögunalmas.
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
rt06
veterán
snitch
meglepoen jo film ahhoz kepest, hogy szinte nincs is benne rendes szineszPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Fitzgerald
veterán
SPOILEREK!
Star Trek: Into Darkness - 7.5/10
Nagyon vartam ezt a filmet.
Vegulis nem lett rossz, de lehetett volna sokkal tobb is.
A legnagyobb problemam az, hogy ebben a filmben annak ellenere
kisebb a tet mint az elozoben, hogy ez ugyebar folytatas. A Vulkan elpusztitasa, es a Foldet fenyegeto romulan banyaszhajo utan egy lehetseges klingon-foderacios haboru nem tunik olyan nagy dolognak.
Meg ezt is benyelnem, ha Khan karaktere elvinne a hatan a filmet, de ez sajnos nem igy van.
Aki a trailereket latta, mindent latott belole.
Latvanyos akcio persze van boven, ha valakit ez izgat jobban. A poenok is ulnek, akarcsak az elso reszben.
De en az elozetesek alapjan valami olyasmit vartam ettol a filmtol, amit a TDK-trilogiaban lattunk...
Koze nincs hozza. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Integra
titán
válasz Fitzgerald #20464 üzenetére
magad csaptad be a fals elvárásaiddal. rengetegen ebbe a hibába esnek.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát ez bitang jólnéz ki.
Live-Die-Respawn
-
atike
nagyúr
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Valaki megtudná mondani hogy ez a jelenet melyik Eddie Murphy filben van?
Ez. Köszi előre is -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
janos666
nagyúr
Az arany iránytű (2007)
Hát, ha csak ezt, de tudtam volna, hogy ilyen látványos, akkor már rég megnéztem volna. Sőt, 2007-ben még biztos nagyobbat ütött látványban a CGI minősége, mint ma, de már akkor is tetszett a képi stílusa, ha nem sikerül ilyen minőségben kivitelezni.
Viszont ha csak azt tudom, hogy egy trilógia, amiből egyedül az első rész készült el, hiába is sikerült az jól, akkor talán nem nézem meg, hogy a második részről érdeklődve a neten felmérlegeljem magam, hogy miért is nem készült el a következő két rész, amit szívesen megnéztem volna.
Ahhoz képest, hogy alapvetően gyermekmese oldalára fordítják, számomra is izgalmas lett volna a történet is. Szeretem az ilyen SPOILER központi rendszer elnyomása alatt álló jövőkben játszódó lázadómeséket, és érdekes szál volt ez is, hogy mi a démonok és a "por" szerepe a párhuzamos világokban. SPOILER
A másik két rész hiányában, és azután, amit most a wikipeadia-n olvastam róla emiatt, már nem igazán tudom korrektül lepontozni, de szerintem kb. 7/10-es lehetett volna a trilógia.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Devid_81
félisten
Hansel & Gretel: Witch Hunters (Boszorkányvadászok)
Leirtak alapjan rosszabbra szamitottam, de kellemesen csalodtam.
Nyilvan nem lett az ev filmje, de boven nezheto!
Valamelyest horror ugyan de nem az a tipikus horror amitol majd lampa mellett sem fogsz aludni ejjel a szobadban6.5/10
...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
SQX_Barto
addikt
válasz janos666 #20484 üzenetére
Elvileg valami vallási baromság miatt nem folytatják (mintha valahol ilyesmit olvastam volna)
Én is sajnáltam, hogy nem készült el a többi részIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
oxox
addikt
Star Trek: Into Darkness 9/10
Corvin-ba néztük...az egyetlen problémám az, hogy kevés lett a popcorn, és nem volt elég hangos .
Félve ültem be rá, mert láttam, hogy itt többeknek nem hozta amit vártak...igazság szerint lehet ez a tuti megoldás, így nem számítok nagy durranásra, ha mégis bejön, mint itt akkor csak jól járok. ill. a folytatásoktól mindig fázik a lábam (és szoktam spoiler-eket is olvasgatni, de most megálltam).nem vagyok star trek fun, az előző rész tetszett (szintén 8-9/10 körülire értékelem), és ez minden tekintetben méltó folytatás szerintem....kb egy kezemen megtudnám számolni mennyi filmnek tesztett a folytatása (Indiana Jones (a régiek), SW IV,V,VI, talán még a Halálos fegyver, DieHard1-3...és akkor elég sok stílust említettem...). Ebben a filmben szerintem minden megvan ami kell, szórakoztató, látványos, történet is van, utalások az előző részre...rendben volt, nem sajnálom rá a mozijegy árát.
Nem követték el (legalábbis nem éreztem), hogy most még látványosabbnak kell lennie (pl. Sherlock Holmes), ill. a történet sem bugyuta (Vasember 2.) szerintemjajaja nagyon nagy pirospont azért (említette is korábban itt valaki), hogy nem változott a stáb (legalábbis nekem nem hiányzott, és nem tünt fel senki aki az előzőben más lett volna....és ez is ritkaság manapság)
az idei filmeknél (vagy úgy foglamazva amiket idén láttam) ez a és Django nálam eddig a favorit.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
qamu74
őstag
Hi!
Látta már valaki a Snitch(Csapda) című filmet?
Érdemes megnézni?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
SQX_Barto
addikt
-
rt06
veterán
válasz qamu74 #20492 üzenetére
mint fentebb irtam, meglepoen jo film
rock lattan masra szamitottam, es kellemesen csalodtam, mert egy egesz jo dramat hoztak ki belole, s igazabol az egyetlen hibaja a filmnek az, amit emlitettem is, hogy nem nagyon van benne rendes szinesz (sorozatos szineszek tobbnyire), s ez nehol (pl moikor rock a fiaval beszelget) latszik is
persze vilagmegvaltast es hatalmas fordulatokat ne varj, eleg kiszamithato a tortenet, de mindezek ellenere en megis azt mondom, erdemes megnezniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
oxox
addikt
Diehard sok(k) 3/10
spoiler veszely!!!!!
Sajnalatos. Az akciokkal nem lett volna baj (a repulogep szarnyan ugrandozas utan mar minden mindegy ...az kicsit azer zavart mikor egy 2-2.5t terepjaroval letolta a pancelost....dehat ez miatt meg nem lenne rossz film), de semmi mas nincs, BW eddig nem bantott artatlanokat,(jo kiszedett egy embert ott is a kocsibol, de nem zuzta le, raadasul nem egy idegen orszagban ugrabugralt) itt ez sem zavarja, tortenet...nahh az nincs. poenok....az sincs. Probaltak valami hihetetlen csavart belevinni a fogonosz kiletebe, de "berzenkedek" attol, hogy megegyszer megnezzem. "ziher", hogy nemfogom.
Az egyetlen pozitivum Ganxsta (bar sokat nem szerepelt), ill. az ismeros magyar helyszinek (bar sokakat zavart az A-bol a B-pontba eljutas)
A 4. resz sem hozta szerintem az elso harom hangulatat, nahh hat ez kb az a resz, csak vegyuk ki meg a tortenetet.[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest