Új hozzászólás Aktív témák

  • babferi

    tag

    Egy kis segitseget kernek ! Ugy gondolom magamrol egesz jo memoriam van , filmek tekinteteben meg olyanokra is emlekszem amiket 5-6-7 evesen lattam , komplett jelenetek ferremlenek. De van egy film ami nem hagy nyugodni ! Dugo voltam meg amikor lattam se szereploket sem pedig a film cimet nem tudnam megnevezni :U De a sztorira meg par dologra emlekszem .
    A film sci-fi , asszem valamikor a 80 evekbol ! A sztori kb annyi , hogy egy amolyan szemelyszallito-bazinagy orhajo felrobban az elejen , de par embernek sikerul megmenekulnie mentokabinnal . Az egyikben 3 no van . A mentokabinjuk egy lepukkant bojgon landol amit talan egy (nuklearis)haboru perzselt fel es most amolyan "bunozok" tanyaja lett , ahol nincs igazi torveny es allam . A bojgon a fo rosszarc egy amolyan cyborg fele ( egy nagy robotkar szeru dologra van raszerelve es inkabb nez ki ugy mint egy autogyari szerelorobot mint egy high-tech cyborg ). A harom csaj hozza kerul , es a kormany egy amolyan felig meddig torvenyenkivuli-fejvadasz arcot biz meg azzal , hogy visszaszerezze oket , melle szegodik kesobb egy csaj is . Idegen lenyek ugy emlekszem nincsenek benne , inkabb ilyen mutansszeru emberek es banditak az ellenfelek . Amolyan Mad Max-Menekules New Yorkbol/Los Angelesbol beutese van egy kicsit a filmnek .
    Ha valaki raismer a filmre es megirna a cimet halas lennek :K

    ... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Új hozzászólás Aktív témák