Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz erahurka #121978 üzenetére

    az ilyenek miatt nekem az az álmom, hogy pár éven belül premierfilmeket is streameljenek... :K simán kifizetném a mozijegy(ek) árát, ha a premier napján (vagy ahhoz közel) otthon, a saját, kényelmes szobánkból meg tudnánk új filmet is nézni, mentesülve a mozik zavaró tényezőitől (csámcsogó, telefonnal villogó, pofázó egyének, stb) ...és könnyen lehet, hogy a studiók is jobban profitálnának belőle, ha jól felépítik a szolgáltatást :K nem túl gyakran, de van film amit szívesen megnéznénk, viszont furcsa lenne lepasszolni a gyereket a saját szórakozásunk kedvéért (asszony mondta most is, hogy menjek el megnézni az endgame-et, de valahogy nem vagyok rá képes, hogy önzően otthon hagyjam őket ezért)

    ...oké, sokaknak nem ugyanaz a mozi, mint otthonról filmezni, viszont szerintem a másik oldalon lenne rá igény bőven, amiből profitálhatnának a studiók :K akik soha nem terveznek moziba menni, csak a tékára várnak, azok soha nem fizetnek egy forintot sem, tehát nem kell azzal számolni, hogy rontanák az üzletet (ezek csak hamarabb kapnának jó minőségű verziót), viszont akik szívesen fizetnének a filmekért, viszont nincs lehetőségük (vagy csak nagyon nehezen tudnák ezt megoldani), ők egy plusz rétegként bekapcsolódnának és innen is dőlne a lóvé... akik viszont ráfizetnének, azok nagyrészt a mozisok... de ez meg érdekelné a studiókat, hogy hol/mennyivel kevesebb túlárazott popcorn meg agyonvizezett üdítő fogy? (pl sokan lennének biztos, akik moziélmény helyett az adott összegből inkább a streamet fizetnék, rendelnének pizzát és vennének egy tálca sört, amit kényelmesen fogyasztanának egyiküknél és akkor tartanának film közben pisiszünetet, ahányszor csak kell....)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák