Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Dragged Across Concrete

    Nahhh, ez tényleg kemény, és abszolút nem szokványos egy film. És ez mennyire jó. :K A rendező előző munkáiból kindulva mondjuk kicsit brutálisabbra számítottam. De lehet, hogy felesleges is lett volna ennél jobban megtolni. Így is ütött, ahol kellett.

    És basszus, ha belegondolunk, ténylegesen nem sok mindenről szól a film (képletesen már annál inkább), és az a kis cselekmény is halál lassan csörgedezik, ráadásul két és fél óráig. Ennek ellenére olyan feszültségben tart végig, hogy az hihetetlen. Sokszor azt vettem észre magamon, hogy az amúgy akár jelentéktelennek, ártatlannak tűnő jeleneteket is úgy nézem, hogy szorítom össze a fogaim, az öklöm, a seggem, mindenem. :DDD

    Na és ez a Gibson-Vaughn páros nagyon-nagyon-nagyon durván jól működött. Azok a párbeszédek! Meg az is, amikor csak csendben ültek egymás mellett az autóban. Minden szónak helye és súlya volt, semmi felesleges szájtépés. És nem gondoltam volna, hogy még röhögni is fogok ezen a filmen, de oltári volt, ahogy oltogatták egymást. :D De azt is olyan fájóan, megkeseredetten.

    Mel Gibson meg egy zseni. Amúgy én mindig is bírtam a palit. Minden szerepben abszolút helytáll, még a limonádé filmeket is feldobja, a gyengébb darabokat is megmenti, és van rengeteg felejthetetlen alakítása.

    Viszláttal és Lezsoval is mindenben egyetértek. Nálam is 9/10. Nézzétek! Lehetőleg nyugiban és sötétben. Most már van magyar felirat is, amiért ezúton is köszönet a készítőknek. :R

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák