Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Na, az elmúlt hetek termései:

    lezso6 értékelése alapján (ezúton is köszi!)

    Ready Player One:
    Pacific Rim 2 effektus befigyelt, annyira nagyon-nagyon rosszra számítottam az itt olvasottak alapján, hogy az elvárásaim valahol a Mariana-árok legmélyebb pontjával lehettek egy magasságban.
    Na, ahhoz képest jó volt :) A hangsúly az "ahhoz képest"-en van. De nem volt rossz. Voltak egész ötletes megvalósítások, akadtak egész jól kivitelezett jelenetek. Külön tetszett, hogy nem áldoztak a PG-13 oltárán, így azért akadt egy-egy ütősebb jelenetsor is pl. a Ragyogásos.
    Voltak benne fájó hülyeségek, csúnya logikai bukfencek és több esetben alapjaiban tért el a könyvtől, ami persze nem feltétlen probléma. Maradtak kiaknázatlan részek és volt egy-két összetevő, illetve jelenet, amit a film nem feltétlen magyarázott meg, de lehet hogy ezekkel csak még tovább nyújtották volna.

    6/10, ha moziban láttam volna, jó eséllyel 7/10.

    Popstar: Never Stop Never Stopping
    Jó eséllyel az egyik legbetegebb film, amit valaha láttam. Hol a fejünket fogtuk, hol a hasunkat.
    Lezso listája alapján ez 4 (na jó, 5) és 7 között bármi lehetne :)
    Legyen 6/10 ez is. Nem hinném, hogy valaha újrázom, de a filmdalok azóta is pörögnek TeCsőn.

    Avengers: Infinity War
    Jött, látott és... ennyi. Jó volt, meglepően jó volt, szépen felépítették, logikusan összeállt, tetszett Thanos is, de valahogy elmaradt a katarzis.
    Nem igazságos a rendszer (semmi politizálás), mert egyenlő bánásmód elvárások mellett ez alhangon 8/10, míg az RPO 5/10, de többre számítottam, többet reméltem. Nem tudnám megfogalmazni a hiányérzetemet, de van. Talán a második rész után nem lesz. 7/10

    Deadpool
    Gondoltam, a második rész előtt újrázzuk még egyszer az elsőt. Bő két év alatt harmadjára láttam, miközben egyetlen más filmet sem dupláztam. Nem tudom, mennyire popcorn mozi, de nálam 9/10. Telibe trafált a humora, nagyon jól az akciók, harmadjára is rácsodálkoztam, milyen szépen építették fel a filmet (mármint ahogy az időben ide-oda ugrálást megoldották). Vitán felül az egyik abszolút kedvencem a XXI. századból.

Új hozzászólás Aktív témák