Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz diegho #111262 üzenetére

    Mindegy... ennyire nem mentem bele. :)

    Nálam az van amit írtam. Thanos alapból Hulk szintű szupererős valaki, a kövek csak segítenek neki, de azok nélkül is leigázta akit/amit akart a seregével. A kövek nem ehhez kellenek neki, hanem az univerzum szintű pusztításhoz. Számomra őt csak kevesen tudnák legyőzni a mostani filmes Marvel univerzumban alapból is, úgy van beállítva. Valószínűleg csak Odin tartotta eddig is vissza a békét fenntartva.
    És számomra egy kő ereje akkor van használva, ha világít.

    Amit Te erőátadásnak gondolsz mikor berakja, szerintem csak simán az hogy tartani tudja annak a fizikai jelzése a néző felé... ugye akik eddig megfogták azok mind meghaltak... olyankor szerintem nem az ereje megy át, csak azt jelzik hogy "fogja" a követ onnantól.

    Szerintem Ronan sem lett erősebb, csak az a kalapácsa vagy mi lett egy durva eszköz amibe a kő belekerült. Én nem úgy látom hogy a személyt ruházná fel a kő képességekkel, sokkal inkább a követ lehet használni így vagy úgy valamire, egy eszközön keresztül (kesztyű, kalapács, nyakék, stb).

    Amúgy persze tudom hogy össze vissza vannak a karakterek a képregényhez képest.

    Pl Drax the Destroyer elvileg Thanos legyőzésére van létrehozva, mégis egy gyenge akárki lett... meg sajnos szinte csak komikus enyhítés az összes filmben. És még lehetne sorolni.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák