Új hozzászólás Aktív témák

  • LOTR

    addikt

    Ready Player One (2018)

    Szerencsére sikerült eredeti hanggal nézni, mivel -többek között- kifejezetten szeretem Mark Rylance jellegzetes hangját. Egy nagyon jó sci-fi-mesefilm lett. Próbál kicsi drámát is átadni, ami mondjuk nagyon nem sikerül (és még ez a nagyon egy újabb nagyon jelzőt elbírna...). Ráadásul a 'főgonosz' is eléggé gyengécske lett, sőt még a sztori körítésében/alakulásában is lehetne sok hibát felvetni, de ezeken mégis túl lehet lépni, és ha nem ezekre koncentrálunk, akkor csak ismételni tudom magam, tényleg jól sikerült a film.
    Ha valaki csak egy eseménydús, könnyed kis 'mesefilmet' szeretne nézni (ami a maga univerzumában teljesen hiteles tud lenni), ráadásul tele van különféle filmes, játékos és egyéb utalásokkal/jelenetekkel, annak bátran ajánlható, én bármikor újra tudnám nézni.

    The Shape of Water - A víz érintése (2017)

    Még korábban láttam, de most erről is írnék. Szintén eredeti hanggal sikerült megnézni. Guillermo del Toro bizarr művészfilmjeinek egyike. Legtöbb kritikában a gyenge drámai részt emelték ki, de abban a két órában ennyire lehetett kibontani a drámai/érzelmi részt, ami ahhoz képest, hogy miről szól a film, szerintem egész jól sikerült. Akiknek tetszett A Faun labirintusa azoknak mindenképpen ajánlható darab ez is.

    Idén egyelőre erre a kettő filmere sikerült eljutnom mozizni (mondjuk ez nem véletlen választás volt), tehát sikerült nagyon jól választani. Ha bárki esetleg gondolkodna, hogy megnézze e a fent említett filmeket, akkor tőlem mindenképpen megy egy-egy ajánlás ezekre. Azt meg csak remélni tudom, hogy az év hátralévő részében is ilyen jó filmek jelennek majd meg.

    One Ring to rule them all

Új hozzászólás Aktív témák