Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz emiki6 #108794 üzenetére

    Nem akarnék nagyon belemerülni a mostanra már tradicionálissá vált mantrámba, de a lényeg annyi, hogy az Akadémia tagjain kívül senkinek semmi alapja érdemről beszélni. Olyan ez mint amikor fociban a végig támadó de gólt szerezni nem képes 'A' csapat kikap az egész mérkőzés alatt egy támadást vezető, de abból gólt szerző 'B' csapattól és az érzékeny drukkerek tépik a szájukat, hogy nem érdemelt győzelmet a 'B' csapat, miközben a szabályok teljesen egyértelműek, a győzelmet nem a támadások száma alapján határozzák meg. Ugyanígy az Oscar-nál is, mivel a tagok privilégiuma a döntés meghozatala így a nyertesek érdeme vitathatlan, külső szemlélődőknek ebbe beleszólása semmilyen formában nincs.

    Egyébként hogy ne lenne referencia, szakmai díj, ráadásul a legnevesebb. A gond akkor van, amikor a személyes érzelmek szarazoszkár mer' nem a kedvenc filmem nyert szintű korlátolt kirohanásokat eredményeznek.

    Ellenben lehet arról vitatkozni, hogy ki, kinek/minek osztaná ki a díjat az adott kategóriában, illetve szerinte mi az év filmje.

    Jaja, de erre körülbelül annyi esély van, mint egy Tibi vs Gal Gadot sakkmeccsre. :-)

    (#108795) atike: az alapján megy, lásd fentebb.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák