Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    Dunkirk: nem titok, hogy nem vagyok elájulva a rendező utóbbi munkáitól, hát ez most sem változott. Az operatőrre nem lehet panasz, nem is bánom, hogy megvártam az UHD kiadást, a hangok is valóban elég jók, de ennyiben nagyjából ki is merülnek a pozitívumok.

    Hatásvadász, olcsó, klisékkel teli, a zene illetve annak felhasználása a filmben Hans Zimmer karrierjének mélypontja szvsz, egy idő után kifejezetten idegesítő volt már. Talán ha nem akarna annyira de annyira élethűnek tűnni, akkor nem lennének megmosolyogtatóan zavaróak a hibák, de így ultragáz például, hogy a vert sereg egyáltalán nem kelti vert sereg benyomását, még a halottak is jól ápoltak. Nem érzékelni a sereg méreteit egyáltalán, azon kívül, hogy rengeteget beszéltek a film előtt, meg a filmben is a 400000-ről, na ezt a filmben megközelítőleg sem látni, mint ahogy a francia hadsereget sem néhány képkockától eltekintve. A pontot az i-re persze a zárójelenet teszi fel, mostmár mondható úgy, hogy klasszikus Nolan-gány.

    Nem volt egyszerű végignézni, egyébként is eléggé vontatott, a történetvezetés sem folyamatos, idióta módon ide-oda ugrál (hatásvadászat ismét), nem is merném ajánlani csak olyannak akiről tudom, hogy valamilyen oknál fogva szereti a háborús filmeket de nem igazán érdekli a valóság. Nolan végképp leírta magát nálam, a régi filmjeit továbbra is bármikor szívesen előveszem, de a jövőbelieket valószínűleg csak akkor nézem meg ha a Nolan fanboyok sikítva háborognak rajta.

    4/10.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák