Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Blogbejegyzés következik :D

    Az elmúlt időszak edzés terén nekem leépülés volt és nyögvenyelősen ment, viszont most új erőre kaptam, azóta egy 4-6 edzés kb lement és bár a kihagyástól visszacingárodtam, azért az erő viszonylag gyorsan jön vissza, szóval van remény.

    Egyik kedvenc gyakorlatom:

    Elvileg tuck front lever huzi/evezés a neve. Mikor most újrakezdve először próbáltam sokkal szarabbul ment, mint régen, most már sima megint, szóval zsír.

    Illetve tegnap meglett az egy lábas guggolás! :C Na ez pont az, aminek nem ártott a kihagyogatás, talán javára is vált.

    Beláttam továbbá, hogy túl komolyan vettem, hogy rávezetőket kell csinálni bizonyos dolgokra és az nem az én utam. Nálam az működik, ha egyenesen a célra tartok, néhány ismétléssel dolgozok és nagyon figyelek, hogy ne sérüljek le. Ha így járok el, akkor fejlődök. Most rámentem a gyűrűn tolódzkodásra, első edzésre nem igazán ment, másodikra már meglepően jobban, szóval erre most rá fogok feküdni és cél a muscle up! :K

    Megy rendszeresen a heti egy mászás. Jó cucc, sokat segít minden téren.

    Nem tudom mitől, de mostanában nagyon érzem az erőt. Amire gondolni tudok: omega3 és taurin.

    Reggelire mostanában vajkávét iszok, ami alapvetően kávé + 2 ek vaj + 1 ek MCT olaj, de így nekem a kávé túlságosan vízhajtó, illetve el akartam használni a DM-es kókusz ízű bio kókuszolajam, mert sütésre nem jó az íze miatt, szóval én ezt iszom: kakaópor, forróvíz, 25g kókuszzsír, 25g vaj. Ez már nem vízhajtó és van benne annyi zsír, hogy ne éhezzek meg túl hamar.
    Miért jó az? Nem kell gondolkodnom mit egyek, gyorsan megvan, e mellé szoktam bevenni az olajos D és K vitaminom, 2 korty között leküldök egy korty halolajat, beveszem mellé az adott adag multim és magnéziumom.

    Amúgy az a forgatókönyv, hogy felkelek, kapszulába bemérek kb 50mg jódot tartalmazó lugolt, beveszem, készülődöm, megiszom a vajkávét a vitaminokkal, aztán megyek a dolgomra, ahova viszek c-vitaminos teát (amiből legkorábban egy órával a jód bevétele után iszok). Ha ebédeltem már, akkor valamikor csinálok egy olyat, hogy teába teszek taurint, glicint és c-vitamint és azt iszogatom, elég jó cucc. Néha otthon belekortyolok a kálium-citrát oldatomba, majd öblítem teával. Vacsora mellé szintén veszek be magnéziumot és a multimat, illetve Q10-et szoktam az edzés előtti étkezésnél vagy valamikor, továbbá kolin-só cseppet szoktam teába tenni és valamelyik étkezéshez meginni vagy eleve kajába teszem a kolint. Heti 1-3x eszek májat és szoktam virslit enni, hogy bőrt is egyek ne csak húst. Az alvást kéne jól rendbe tegyem.

    omega3 forrásnak mindenképpen halolajat kell inni/szedni, a lenmagolaj az lószar, mert ahhoz képest kevés benne az EPA és DHA. Halolajból sem mindegy, hogy milyet, én GAL halolajat iszok, amibe tettem doterra on-guard olajat, hogy ne legyen olyan cefet íze és lehet stabilizáltam is, hogy lassabban romoljon és tovább bírja a szervezetben. itt olvashattok az omega 3-6 dologról: [link]
    Megjegyzem a statisztikák szerint elcseszett rossz az átlagember omega 3:6 aránya, ami összefügg a csökkenő várható élettartammal, azzal, hogy egyre butább gyerekek születnek és hogy egyre több a betegség, persze nem csak a rossz omega 3:6 arány okozza ezt, de kulcs szerepe van. Az o6 : o3 arányt 4:1 alatt kéne tartani, ehhez képest az átlag olyan 30:1-en van, emiatt romlik a sejtanyagcsere és gyulladások keletkeznek... is.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák