Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Férfi "zsírmellet" hogyan lehet ledolgozni szépen lassan? Milyen gyakorlatok alkalmasak rá?
Mostanában heti 1-szer úszok és biciklizek, illetve gyógytornázok is, de ez még kevésnek tűnik.Köszönet!
-
SkyS1gn
félisten
-
celf
őstag
Ezt még ide is bespannelem, bocsánat előre is!
hátha van köztetek olyan, aki sportol és szívesen kitölti!
Szakdogámhoz kérdőív.köszönöm!
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
húzódzkodáskor (5 megy még csak lendület nélkül) van egy kicsi hinta a mozgásomban
hogyan tudnám ezt elkerülni ?vagy mennyek vissza australian pull-up -ra ?
-
emiki6
veterán
válasz Hege1234 #15205 üzenetére
Figyelj oda, próbálj stabilizálni, ha elég magas a rúd, akkor egyenes törzzsel, nyújtott lábbal csináld. Ha kell csináld lassabban, kontrolláltabban.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
RBJ
addikt
Ilyen se volt még, itt az április és még sehol aktív edzés nekem.
Tavaly a freeleticset nyomtam ment addig míg a gyerek nem kezdett járni.
Nem is tudom mit lehetne csinálni kevés szabadidő és gyerek mellett ami eredményes is.
Ha szerencsém van idén már kertes házba leszünk ott azért másabb mint még elmenni valahová edzeni.
De lehet a kertiszerszám lesz az edzésem.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
SkyS1gn
félisten
Én műtét és 2 hónap kiesés óta elszántabb vagyok mint valaha... heti 2-3 futás 5-10km közöttiek, javul a km időm is 5 percről 4:40/km, de rájöttem 1 nap nem elég recovery ilyen távoknál... megy is le a zsír rendesen, kezd látszódni az 5-6 kocka, láb forma, erek stb.
Olyan nap nincs hogy ne csinálnék valamit, "pihenő" napokon is nyújtok, vagy kis statikus gyakorlatok, stb.
Közben meg erőre és robbanékonyságra is edzek, ami a szálkásodási célommal együtt kicsit úgy hangozhat, hogy egymás ellen van, de szerintem a maintenance kalória alá vágva kicsivel van elég erőm is, de közben tudok szálkásodn is.
Muscle up és a kirobbanó erőelemeket is gyakorlom, mellette egykezes huzi, fecske, full frontlever, csak máshogy kell szétszedni a napokat.
Erőre kevés ismétlésszám nagy volumen (pl max huzódzkodásom most +45KG volt súlyövvel + saját 85-90KG-om), tolódzkodásban 50kg.
Kirobbanó erőre is viszonylag kevés ismétlésszám.
Állóképesség meg ugye sokáig kis volumen.Tegnap az egykezes kézenállás is ment pár mp-ig, egyre jobb a testsúlyáthelyezésem mint a földön mint paralette-n is. De valahogy bal kézre sokkal könnyebben kiállok mint jobb kézre + futáskor is a jobb lábam máshogy fárad el mint a bal amit a lábszáramba érzek, lehet van egy kis gerincferdülésem vagym ilyesmi.
Tegnap kivittem a parkba a gyűrűt is és mivel régóta nem használtam, kicsit túltoltam a dolgot, ma d.e. nemtudtam a kezemet derékszögnél feljebb emelni, most kezd alakulni +megint megfáztam szerintem
2 hete is 1 hétig beteg voltam mert mentem betegen is futni nem könnyítettem meg a szervezet munkáját pedig be vagyok öltözve nyakmelegítő meg száj elé is felhúzom, vastag pulcsi, mikor visszaérek úszok az izzadságban ha minusz van akkor is, aztán kérdezik nem-e fázok. Bichplease
Szóval elég jól haladok, a cél nagyon világos most, keményebben tolom mint valaha.
Képek majd lesznek.Célok az évre:
-szálkásodni AF
-egykezes kézenállás
-egykezes huzi
-full frontlever
-legalább tártlábas fecskemeg ami jön!
Gyerünk emberek!#warriorspirit #itsallgood
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
emiki6
veterán
Én egy hónapja járok csoportos OldSchool Trainingre az Oktogon mozgás akadémiára hétfőn és szerdán. (húzódzkodórúd, kettlebell és talaj az eszköztár (szerk: ja, és a macebell ), minden edzés teljes testes és tartalmaz többek között húzódzkodást)
A 3 év edzés kihagyás repeat ciklusból megtanultam, hogy ha nem oldom meg valahogy a rendszerességet, akkor egy helyben fogok toporogni ezután is és értelmetlen az egész.
Szóval úgy terveztem el, hogy az oldschool edzés lesz az alap (az fogja biztosítani az általános erőedzést), amit nem fogok kihagyni, csak ha nagyon beteg vagyok vagy nagyon fontos dolgom van -> rendszer. Szóval ez az alap és erre fogok építkezni. Mivel itt a jó idő ki fogok járni a parkba heti egyszer (többek között) muscle-up-ot előkészíteni, "rágyúrni", de akarok egy futó napot és 1-2 mobilizáló napot, emellett fogok szerezni egy rendes biciklit és azzal fogok járni mindenhova, ha a körülmények engedik.Muscle up-hoz tudtok valami jó programot?
Eddig azt kaptam tanácsnak, hogy rengeteg húzódzkodás minél magasabbra és tolódzkodás minél mélyebbre (lassan is, gyorsan is). + a lendületszerzés gyakorlása.Szóval azon a heti egy napon gyakorolni fogom a lendületszerzést, aztán tolódzkodok, aztán húzódzkodok, majd kézállásban töltök el időt és talán még fogok még lábemelést csinálni. (mondjuk 1-2 honapig, aztán kitalálom hogyan tovább)
Sky: Te még mindig nem szarral gurigázol! Csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
brownus
veterán
Itt vagyok az orczy parkban, fasza kis kondi parkot csináltak.
-
emiki6
veterán
Ajánlom figyelmetekbe:
AZ Önedzés Művészete 2018. április 28., 10:00–17:00
Én valószínű megyek."Megtanítjuk a hatékony edzés minden csínját-bínját, hogy magad is boldogulj. A helyes bemelegítés, a mobilitás fontosságát, a nyújtás és edzéstervezés főbb elveit.
Azaz tudni fogod, hogy hogyan edzhetsz egyedül, otthon, ingyen, edző nélkül, biztonságosan, mégis fejlődve.
Ez az Önedzés művészete.GYERE, érezd jól magad, légy részese egy erős, támogató közösségnek, és tanuljunk együtt."
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz emiki6 #15217 üzenetére
Az önedzés első és legfontosabb lépése, hogy el kell kezdeni. Nekem már majdnem sikerült, de elméletben már nagyon sokat fejlődtem.
Egyébként mennyire ajánlott mondjuk este 9 óra után edzeni?
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
emiki6
veterán
A második legfontosabb, hogy nem szabad abbahagyni. Ha ez a kettő nem megy, akkor edzésre kell járni.
Az este 9 óra utáni nem az igazi, mert este a test már az alvásra kezd ráállni. Természetesen ha korábban nem megy, jó a kilec is.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz emiki6 #15219 üzenetére
ezt a mikor edzünk kérdést hülyeségnek tartom.
mikor? amikor időd és kedved van.én van hogy reggel, van, hogy késő este miután elaludt a gyerek... nincs lehetőségem ilyen luxusra, hogy csak ekkor és akkor :d
meg amúgy is kövér geci vagyok, apu testtel erő van, de mélyen eltemetve pár kiló zsír alá
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz emiki6 #15221 üzenetére
nemkéne beszólni
tudom, tudom, akarat gyenge vagyok
74 kg vagyok baszki, 74. legjobb formám pár éve volt, akkor 60 körül mozogtam. azóta is meg van a heti többszöri mozgás, de valóban, kétszer annyit zabálok, mert a gyerek miatt mindig van valami elől. ugye Zsu még szoptat, kell az energia meg én szem meg a gyerek maradékát.
egy kép, zsír evriver zsír[kép]
pár hete bringázom, meg megpróbálok e héttől még komolyabban sportolni....
-
emiki6
veterán
válasz brownus #15222 üzenetére
Igen, azt hallottam, hogy az apukák is akkor híznak meg mikor az anyuka várandós, szoptat és többet eszik
Na igen, ez a classic aputest
Igazából ha ezt a formát megtartod, az már oké, illetve előtted az élet, lehetsz még jó formában."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz brownus #15225 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy ha nincs lehetőséged többre, akkor emiatt ne csöggedj, lesz, de ha van, akkor meg hajrá! Igazából nekem tökmindegy mennyire vagy fitt, a te felelősséged, a te életed.Minél nagyobb a túlsúly, annál nagyobb egészségügyi kockázatot jelent, így nem érdemes dédelgetni vagy gyarapítani, hanem meg kell szabadulni tőle! (illetve megtalálni az optimális egyensúlyt, ami hosszútávon jól fenntartható)
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Elég jól haladok az egykezes kézenállással, csak néha túledzem magam, itt a jó idő többször járok parkba mint kéne
Pár mp megvolt bal kézre könnyebben áthelyezem a testsúlyom.
-
Shingen
addikt
Megjött a jó idő, beindult a forum.
風林火山
-
brownus
veterán
válasz SkyS1gn #15234 üzenetére
wow
na, nekem is van egy kis siker élményem. elkezdtük a kajálást rendbe tenni. megbeszéltem Zsuval, hogy nincs este ch nasi. sokkal több zöldséget, salit, leveseket fogunk enni.
amúgy nemtom, lehet a sok ch szartól is fellehettem fúvódva!? mert ezt kb egy hete kezdtük, és már kisebb a hasam ja, meg az adagra odafigyelek. kb féladagokat eszem csak, de naponta többször...
úgy érzem valami elkezdődött, valami jó
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz bagyulajuve #15236 üzenetére
Á az nem újdonság, viszont muszáj kimennem 10métert a járdáig mert a park alatti gumi blokkok puhák és egyensúly dolgokat képtelenség azon gyakorolni
Tegnap kicsit teli volt a hócipőm amúgy. Odamentem szűlőkhöz hogy nem akarok bunkó lenni de ez felnőtt edzőpark amúgy is kicsi, meg kicsivel odébb ott a játszótér...
3-4 után hering party van képtelenség lógó, potyogó gyerekek nélkül lenni.
-
Ispy
veterán
válasz SkyS1gn #15237 üzenetére
Hát ez ilyen, mint szülő meg tudom erősíteni, az én gyerekeim is előbb másznak fel a felnőtteknek kirakott mászókákra, mint a játszótéren lévőkre, én mondjuk nem engedem oda őket, ha van ott valaki, aki használná is, csak, ha üres.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
SkyS1gn
félisten
válasz bagyulajuve #15241 üzenetére
Szülők sokszor messze vannak egy padon szóval szólok a gyerekeknek inkább.
Volt hogy paralettes-en kézenálltam aztán mögém jött, lefelé meg nyakon rúgtam, azóta elzavarom őket magam körül.
Amúgy ha elég nagy a park, magam vagyok engem nem zavar ha épp nem azon lóg ami kellene
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz brownus #15238 üzenetére
Én a Mechwartnál és a Petőfi híd budai részén láttam eddig kötelet, mondjuk én csak Budán tevékenykedtem.
Sky: Hát aki tud, az tud...
A gyerekek ilyenek mindenhol. Az Eu-s játszóterek nem olyan érdekesek gondolom mint egy park. Régen a sima játszoterek is kvázi kondiparkok voltak, szóval...[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz brownus #15246 üzenetére
Pedig jó csoport!
Ha a Fegyencedzés könyv miatt vannak előítéleteid a csoporttal kapcsolatban, akkor ne legyenek, mert alaptalanok.Más: vettem biciklit, szóval mostantól tekerek.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest