Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thegrey
tag
Nyomtam kézileg frissítést:
Verba volant, scribere non scio
-
Thegrey
tag
Lassan elvesztem a türelmemet, a 19.7-nek még nem sikerült ideérnie. Ha ez így marad a héten, akkor lecserélem valamire.
-
Thegrey
tag
Már kezdtem "pipa" lenni, a 19.7-re való automatikus frissítés erős késése miatt, de:
Lehet, hogy csupán a Virgin mediás előfizetés miatt volt a bünti a várakozási idővel...Verba volant, scribere non scio
-
Thegrey
tag
Egyre jobb! Megint csak a 19.6-os release notes az elérhető.
-
Thegrey
tag
-
Thegrey
tag
válasz Szellem. #228 üzenetére
Nekik a 219-es hozzászólásom szerint:
"2024. szeptember 30-tól nem lesz termékfrissítés a Windows 10 32 bites verzióját futtató számítógépeken. Ezen túlmenően a Windows 10 32 bites verzióira sem telepítheti újra a terméket. A termék jelenleg telepített verziói azonban 2025. május 31-ig továbbra is megkapják a vírusadatbázis-frissítéseket."Verba volant, scribere non scio
-
Thegrey
tag
Frissülés: Version 19.7 (5.8.502.0)
-
Thegrey
tag
válasz Szellem. #223 üzenetére
Itt is jó minden gépen, nincsenek olyan anomáliák, mint a Kaspersky Free-vel voltak. Ellenben a Firefox beépülő másfél-két hete egyszer csak hibát jelzett, szerinte nem volt kapcsolata a vírusirtó programmal. Régebbi verzió volt, mint az akkor éppen aktuális, de nem frissült le magától. Törlés, majd újratelepítéskor is a régebbi verzió települt fel, viszont az ff újrainditásakor lefrissült egyből az aktuálisra. Azóta jól működőnek tűnik.
-
Thegrey
tag
A weboldalon még -a poszt írásának idején- nincs kint, hogy van frissülés, de nálam ez történt gépindításkor:
-
Thegrey
tag
Csak miheztartás végett:
-
Thegrey
tag
Csoda történt!
Ma már nem látom a feladatkezelőben az F-Secure ORSP Service 32-bit-et. Azért csoda, mert a 19.5-re frissülés után (06. 19), egészen tegnapig megvolt
Jó lesz ez...Verba volant, scribere non scio
-
Thegrey
tag
Frissülés: Version 19.5
-
Thegrey
tag
válasz Szellem. #203 üzenetére
Nem kommunikálom, hogy gond lenne. Használom a terméket, tehát elégedett vagyok vele. Csupán arra céloztam, hogy ha már azt állítják, hogy natív 64 bit, akkor legyen már az összes programkomponens 64 bites. Néha átok a perfekcionizmus, a maximalizmus, de a majdnem ugyan olyan, az nem olyan
-
Thegrey
tag
válasz Szellem. #201 üzenetére
Közben megtaláltam:
The F-Secure ORSP Client is a component of the F-Secure security products, such as Cogeco Security Services. It is responsible for the Online Reputation Service Protocol (ORSP) that communicates with F-Secure's Security Cloud. The Security Cloud is a real-time online service that aggregates threat intelligence from F-Secure customers and other reliable sources to provide up-to-date protection against threats.Ha már azt kommunikálják, hogy "Az alkalmazás immár natív 64 bites verzióként érhető el", akkor illene minden összetevőjének is 64 bitesnek lenni. Értem én, hogy elsőre nem sikerülhet minden, de na...
-
Thegrey
tag
Most vettem észre . Tiszta telepítés, natív 64 bit...
-
Thegrey
tag
válasz Szellem. #195 üzenetére
Lehet, hogy a Virgin Media részéről is volt megkeresés, hogy szerződött partnerként az ő felhasználói miért is vannak szegregálva. Meglehet, a céges ügyvédeket nem elégítette ki a "We have confirmed that this feature, is not available (yet) for Virgin Media customers at the moment." válasz...
-
Thegrey
tag
Olyan, mint égi "cocealista" bürokrácia: minden beadványt 3 példányban kellett benyújtani...
-
Thegrey
tag
Frissült a program: Version 19.3
-
Thegrey
tag
Asztali pc-n lecseréltem az F-Secure IS-t Kaspersky Free-re. Újra akartam telepíteni, amikor hirtelen szembejött a Kaspy telepítője, én meg nem bírtam ki, hogy ne tegyek egy próbát vele Laposon kivárom, hogy mikor frissít magától (már, ha meg nem unom valamikor a várakozást ).
-
Thegrey
tag
Próbáltam én is a tiszta telepítésen kívül mindent is , de nem jártam sikerrel. Szerintem beletörődtem, hogy csak a Total frissül az IS nem. Lehet próbálkozom még, de nincs kedvem újra beállítgatni. Így, ha nem megy némi idő és agymunka befektetéssel, akkor nézek helyette Kaspersky Free-t .
-
Thegrey
tag
Frissülés: Version 19.1
-
Thegrey
tag
Igen, a topik kihalt, mert annyira jó ez a program(család), hogy senkinek semmi problémája nincs vele
Ami a kérdésedet illeti, nálam a Safe, ami most már IS, az úgy csinálta, hogy a promóciós kódok szépen egymás után hozzáadódtak időileg - 30 napostól a fél évesen át az 1 évesig többször is -.Verba volant, scribere non scio
-
Thegrey
tag
válasz GEPESZ66 #154 üzenetére
Nálam be van kapcsolva az F-sec.-ben a reklámblokkoló. Eddig nem tapasztaltam olyan reklámblokkolóval összefüggő anomáliát, amit az AdGuard beépülő kézi szűrőfrissítése ne orvosolt volna. A böngészőben nem tűnt fel lassulás sem a plusz reklámblokkolás miatt.
-
Thegrey
tag
Némi frissítés: Version 18.5 (5.0.1092)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest