Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Most akarok egy ilyen externetes netet rendelni.
Mik a tapasztalatok a szolgáltatóról?
Megbízható a net?
Mennyi idő alatt lesz netem pl ha holnap megrendelem?
köszi előre is!Levi
-
theooracy
aktív tag
válasz Levi123 #2051 üzenetére
Helló!
Ha új előfizetőnek minősülsz, akkor talán.......bár szerintem van jobb is.
Nálam régebben szakadozott a net és nem tudtam visszalépni jó ideig.
Most meg ez az áremelés betette a kaput, lelépek tőlük.
Eddig a 4 Megás netért /ami 3 Megánál sosem jött gyorsabban/ fizettem 7680 forintot.
Ezt most megemelték 8160 forintra, míg az új előfizetőknek 5490-ért adják........
Bekaphassák!
Érdekes, más szolgáltatónál nem hallottam áremelésről. Lehet a most felvásárolt szolgáltatók árát velünk akarják kifizettetni???? -
ToBeY
nagyúr
Kéne egy mail cím ahová számlázási problémák miatt lehet írni.
-
04ahgy
nagyúr
Na, bekukkantottam. Nekem azóta a hsz. óta, amire válaszolok, egy árva gond sem volt. Se szakadás, se lassulás.pedig szinte a csúcsidőszakban, este 20-0 óra közt vagyok aktív, ráadásul online játék...
A számlás emelést már tapasztaltam, 6600Ft-ról 7043Ft-ra növekedett számla jött ki júliusra. Írtam az ügyfélszolgálatnak, először kevesellették a megadott adatokat. Aztán írtam ezt:
"Tisztelt Császi Ferenc!
A végpont telefonszáma: +36 (**) ***-***, az előfizető neve pedig xxyyzz. Ezidáig 6600Ft díjat számláztak ki, ezúttal pedig 443Ft-tal több, 7043Ft-os bizonylat érkezett. Jelezném, hogy január 1-ig szóló hűségszerződéssel rendelkezünk!
Tisztelettel: xyz"Válaszoltak is, korrekt hangvételben:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a hűségideje ellenére, technikai hiba miatt emelt összegről szóló számlát állítottak ki önnek július hónapra. Az áremelkedés önre nem vonatkozik. Ennek ellenére kérem, hogy az emelt összegű számlát fizesse be. A hibát javítani fogjuk és a különbözetet az augusztusi számlában jóvá fogjuk írni a rendes havi díjából. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Császi Ferenc
ügyfélszolgálat
Externet NyRt."Látom itt találgattok, de szerintem ennek értelmében a hűségidősökre nemigen vonatkozhat az emelés. Egyébként 3 éve vagyok ügyfelük, és soha semmi gond nem volt, kivéve ami most tavasszal tapasztalható rendetlenkedés. Azóta megint semmi. Az ügyfélszolgálatukon is legtöbbször segítőkészek, meg korrektül állnak hozzá.
HGyu
[ Módosította: Atlantis ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogy tudok én belépni az Externet Webmail fiókomba egy a címsorba írt "karaktersorral", amit aztán link-ként el is menthetnék ?
Mit kéne beírnom ? És abban hova írjam a felhasználónevet, és a jelszót ?
Üdv.
Astra
-
-v-
addikt
Srácok....
Pár hónapja vagyok externetes, 4mbites adsl elvileg, újkorában jó, ha 2-2.5mbittel ment.
No de, gondoltam ez "normális", minden dsl szolgáltató ezt csinálja. Aztán elkezdtek nem bejönni az oldalak, pl. gmail, youtube, használtautó.hu, és egyre több. Egyszerűen nem töltődnek be és kész. Na, de még ez is rendben, pár napja viszont teljesen meghalt a netem,
a letöltés az max. 200kbps, és gyakorlatilag alig jön be valami... próbáltam a t-com-nál adsl tesztet csinálni, hogy majd annak az azonosítójára hivatkozva verem az asztalt, de LE SEM FUT A TESZT! Nem vicc, akármekkora adatméretet állítok be, elindul valami szánalmas 4kval a letöltés, pár kbyte lejön, aztán 0. Megáll a letöltés, nincs több adatfoorgalom.
Most hívjam fel őket hogy mi a tököm van? -
-v-
addikt
Most jövök rá nem is externetes vagyok hanem interware-es
Mind1 a probléma ugyanaz. -
prisz
aktív tag
Na remélem megszünt végre a problémám.
Leírom mert lehet, hogy valakinek hasonló gondja lehet. Mindig tanul valamit az ember....
Tavaly márciustól vagyok az Externetnél, októberig a vonal tökéletes is volt. Aztán elkezdett szakadozni, nem tudtam betárcsázni, folyamatos hiba. Telefonálás Externet-nek, továbbítás Tcom-nak. Nemsokára a válasz megött, hiba javítva.
Hónapokig jó is volt, aztán nagyon dúrván megint szakadozás, de olyan szinten, hogy délután már volt olyan nap, amikor 30-40x kellett áramtalanítanom a modemet, mert a router nem volt képes visszacsatlakozni. Az érdekes az volt, hogy a vonali paramétereim viszont nagyon jók. Hibabejelentés, nemsokára válasz : Hiba javítva. Persze még mindíg rossz... Délutánonként használhatatlan.
Nem voltam rest, bejelentettem 2 egymás utáni nap. Mit tesz isten 2 napra rá, felhív a Tcom-os szerelő, hogy itthon vagyok e? persze a munkahelyemen... Holnap megint jön.
És másnap jött....
Röviden elmondta, mit hova dugjak, (majdnem én is elmondtam neki), aztán látta, hogy 2 géppel 2 modemmel, és routerrel "felfegyverezve" valószínüleg nem vagyok kezdő. Tehát beszolt a központba, hogy voltak e vonali szakadások.
Válasz a központból : RENGETEG, vegyes hibával.
Oka : Az egyszem 4 megabites vagyok, az IPTV porton.
Tehát portcsere....
30 perc, és meg is volt. De net az nincs... 678-as hiba a betárcsázásnál, persze a szinkron tökéletes. A Tcom-os pedig már sehol.
Aznap hibabejelentés, másnap hibabejelentés.
Szerencsére tegnap egy ismerős felajánlotta, hogy utánanéz mi lehet a gond, aki mellesleg adsl-t telepít. Hiba oka, nincs hozzárendeleve a dslam portra az internet.
Hihetetlen! Rákötöttek egy olyan portra, amin nincs net
Na ma reggel se telefon, se semmi, elmegy a vonal és a szinkron, negyed óra múlva lett net.
Szakadás az nincs, viszont lett "fastpath" -ből "interleave" , végre új port, és stabil kapcsolat. Mindez másfél hónap alatt...The End
-
D600
tag
Nálam még mindig ok minden. Jön a 8 mbit, szakadás nélkül.
A technikai hibából eredő emelés elnézhető, hisz kompenzálják a következő haviba a tévedést. Így már rendben vagyok megint velük. -
dDiego
aktív tag
Sziasztok!
Nem akarnak békén hagyni, mármint az Externet/Ultraweb duó.
Ezt a mailt kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Nyilvántartásunk szerint Önnek alulírott napon 9900 Ft lejárt tartozása áll fenn Társaságunkkal szemben. Jelen levelünkben felkérjük önt a fentiekben megjelölt tartozásának 15 napon belül történő rendezésére. Előzetesen felhívjuk figyelmét, amennyiben jelen felhívásunk ellenére nem egyenlíti ki keletkezett díjhátralékát Társaságunk kénytelen lesz a rendelkezésére álló jogi eljárásokat megindítani.
Amennyiben tartozását esetleg időközben már rendezte, úgy kérjük, tekintse levelünket tárgytalannak, egyben elnézését kérjük a zavarásért. Esetleges számlázással kapcsolatos kérdésével, vagy észrevételével kérjük forduljon bizalommal munkatársainkhoz az (1) 237-1860 / 616 vagy (1) 237-1860 / 605 -os telefonszámon, vagy várjuk e-mail üzenetét a behajtas@ultraweb.hu címre és kérjük hivatkozzon a(z) ******* számra.Namost. Június 12-től nem vagyok az ügyfelük. Utoljára 13-én jelentkeztem be az externetes loginnal.
Vártam, hogy majd küldenek egy részarányos csekket, de persze nem így történt (pedig ezt mondták, még az isp váltás előtt).Nem egészen fél hónapért nem fogok kifizetni egy egészet. Persze a megadott 2 számon hiába is hívom őket, mert NEM VESZIK FEL!
Ha végigolvastad, akkor köszi!
báránybőr = juhhéj
-
alabaro
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Tavaly őszén vettem 1 Mbit-es előfizetést, ami tavasz elejéig kb. havi 1-2 szakadást leszámítva minden oké volt. Ezután jött a rémálom, minden előzmény nélkül 1xcsak naponta többször megszakad a letöltés/böngészés. Már vissza állítottam a windózt, cseréltem splittert, hálókártyát nem segített, már csak a modem lenne hátra, de nem olyan egyszerű kölcsön kérnem. Teljesen kiszámíthatatlanul szakad meg kapcsolat az internettel (ADSL LED világít, van vonal és a sebességet általában hozza, 130 KB.). Externetnek írtam, visszaválaszoltak, ellenőriztek, őnáluk nincs gond, továbbítottak, t-comnál nincs gond. ezt mondták. Ha jól emléxem a szerver bővítés után 2 héttel kezdődött a szakadás. Még 1 kérdés, mióta számolódik a modem garija? Amióta átvettem a modemet? mert elvileg 1 év a gari.
-
shtml
őstag
Vicces társaság az Externet. Anyámnak nemsokára lejár az egy évre előre kifizetett Otthoni Prepaid Alfa 1 Mbites szerződése, ami havi kb. 2,800-ba kerül, mert a tavalyi árcsökkentés előtt szerződtünk. A minap érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál, milyen havi díjjal lehet hosszabbítani, de nem tudtak válaszolni. Ma egy másik emberrel beszéltem, az sem tudott mit mondani, csak azt, hogy nézzem meg a weboldalukon. Érdekes hozzáállás.
A weboldalukon az új előfizetőknek szóló akciós ajánlatokon kívül csak szolgáltatóváltásos díjak vannak, a legolcsóbb havi 4,000. Tehát ha Anyám a cégnél marad előfizető, akkor ezt azzal honorálják, hogy a mostani akciós 2,200 Ft helyett 4,000-et kérnek? Nem hinném, hogy ez lenne az ügyfelek megtartásának legcélravezetőbb módja.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
D600
tag
Egyébként nekem ezek a napi szintű szakadások pár embernél nagyon t-com gyanusak. Biztos, hogy a T-com-nál azt mondták ok minden? Esetleg a vonalra még mi van rá kötve? Ha telefon elosztón keresztül használod, vagy több telefon van rá kötve akkor is zavarhatja a vonalat és szakadást okozhat. A szakadások miatt mindenképp a vonal minőségére gondolhattok, mint ahogy nálam sincs soha szakadás az externetnél. Vagy ez nem egy cég?
-
D600
tag
"csak azt, hogy nézzem meg a weboldalukon. Érdekes hozzáállás."
Pedig jól mondta. Hisz a hűséglejárta előtt nálam is az oldalra belépéskor felkínálta a szerződés hosszabítási lehetőséget. Lépjél fel és elvileg megtalálod az opciót amivel meghosszabbíthatod és az árakat is feltüntetik a választási lehetőségeknél.
Plusz engem két hónappal a lejárat előtt értesítettek levélben és e-mailben, hogy le fog járni és felajánlottak egy havi árat. Amit nem fogadtam el és küldtek új ajánlatot ami már olcsóbb volt, mint amit addig fizettem. -
shtml
őstag
Hm. Az eddigi 2,970 helyett 3,990-et ajánlanak, ha előre kifizetem az egy évet. Különben havi 4.270. Ez azonos a szolgáltatóváltásos díjjal, holott nem is váltanék ezzel.
Ennél olcsóbban is megy szolgáltatóváltással, pl. 3,450 a fentebb említett businesstelecomnál. Azt hiszem, ha az Externet nem ad jobb ajánlatot, akkor váltok.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
D600
tag
Igen írj nekik egy levelet, hogy milyen egyéb ajánlatuk van ezen kívűl, illetve ha aláírsz újabb 1 évet, akkor milyen áron tudják adni.
-
Kiskutya
veterán
Hali!
Nem tudtok véletlenül az externet-nél vagy t-com-nál valami hibáról? Nálam pár napja szakadozik a net de ma percenként szakad.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Most hogy szarakodott a net megnéztem a többi szolgáltatót. Jelenleg 8/512-es netem van ami aránylag valósnak is mondható mert jönnek szépen 8 megával a cuccok. Ez nekem most hogy megemelték 8500.- Ft. Nálunk lehetőség lenne chellora is előfizetni ami azt jelenti hogy a net magában 7500.- Ft lenne. (10/2 m) Érdemes lenne váltani szerintetek vagy esetleg tudtok más megoldást?
hmm...
-
barnam_
nagyúr
Augusztusban jár le a szerződésem, és ezeket kínálják nekem:
Megnevezés ------------------Sávszélesség -------Havidíj [bruttó] ----Egyszeri díj
ADSL otthoni csomag Alfa ----------1 Mbit ------4260 Ft -----------0 Ft
ADSL otthoni csomag Bravo --------4 Mbit ------8160 Ft ----------5000 Ft + ÁFA
ADSL otthoni csomag Charlie ------8 Mbit ------10470 Ft --------5000 Ft + ÁFA
ADSL otthoni csomag prepaid Alfa -------1 Mbit --3990 Ft -------0 Ft
ADSL otthoni csomag prepaid Bravo -----4 Mbit --7860 Ft -------5000 Ft + ÁFA
ADSL otthoni csomag prepaid Charlie ---8 Mbit --9990 Ft -------5000 Ft + ÁFAAzért ez elég pofátlan szerintem... ennyiért szolgáltatóváltással is olcsóbb adsl-t kapok más cégnél, pl. a Business Telecom-nál.
-
shtml
őstag
válasz barnam_ #2087 üzenetére
Tja, én is épp ezen háborogtam itt.
Többek tanácsára írok az Externetnek egy levelet, hogy talán tennének egy jobb ajánlatot, mert így a hűség lejártával más szolgáltatóhoz megyek át.
-
Magnum PI
tag
sziasztok
Én tvnet-es voltam így kerültem az externethez amikor átvettek minket.
Már lejárt a hűségem és azt szeretném tudni, hogy van e bármilyen lehetőség arra, hogy újabb hűséget vállalva olcsóbb havidíjért tudjak netezni? Nem tudom a meglévő ügyfeleknek milyen ajánlatok vannak. Ha valaki tud konkrétumot ez ügyben szívesen fogadom! -
D600
tag
válasz Magnum PI #2089 üzenetére
Igen, írj nekik egy e-mailt. Ha van rá lehetőség fognak adni a hivatalos ajánlaton kívűl is egyéb havidíjakat.
Nálam és jópár előfizetőnél itt a topikba így működött. Kicsit sokaltam az 1 év után hivatalosan ajánlott 25%-al magasabb havidíjat, ezért írtam levelet és válaszoltak. Nem magasabb lett, hanem kisebb havidíj lett belőle az első évhez képest.
Szerintem egy próbát megér. -
Magnum PI
tag
Na meg is kaptam a választ!
Kemény 100!! Ft-al kínálnak olcsóbban nekem újabb egy év aláírásáért csomagot.
Nekem jelenleg 8mbit-es van és ami a poén, hogy a központtól való távolság miatt csak alig 6 mbit megy. Szóval elég jól fölé fizetek a dolognak.
Gondolom ez elég nevetséges...és most hogyan tovább? -
Myers
senior tag
válasz barnam_ #2087 üzenetére
Nehogy már!
Aki hosszabbítani szeretne, annak annyi, mint írod, aki meg új az meg ennyit fizet:Korlátlan ADSL@otthon
T-Com területen Bruttó havi díj Belépési díj
1 éves szerződéssel
Otthoni PrePaid Alfa (1Mbit/s) 2 220 Ft 0 Ft
Otthoni PrePaid Bravo (4Mbit/s) 4 998 Ft 0 Ft
Otthoni PrePaid Charlie (8Mbit/s) 6 990 Ft 0 Ft
Otthoni Alfa (1Mbit/s) 2 490 Ft 0 Ft
Otthoni Bravo (4Mbit/s) 5 490 Ft 0 Ft
Otthoni Charlie (8Mbit/s) 7 470 Ft 0 Fthttp://www.muszaj.hu/
-
raskolnikoff
őstag
Most volt egy kis szarozás a számlákkal...kiküldtek vmi nagyobb számlát a kelleténél, befizettem majd kijött egy minuszos csekk és az eredeti összegű csekk.
egyébként upc megfontolandó bár ott meg sok a panasz...pont annyi mint amennyi itt nincs
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
barnam_
nagyúr
Bármelyik szolgáltatóhoz mész, csak 1 évig kapod meg akciós áron az internetet, utána megemelik.
Igen, de még szolgáltató váltással is olcsóbb lenne, mint amit az Externet kínál. Én szívesen maradnék náluk, mert 1 év alatt összesen 1x volt gond a szolgáltatással, de ilyen árak mellett hülye leszek maradni -
DjPremier
aktív tag
Nekem már lejárt a hüségem,egyenlöre hagyom amig nem kötik be a Digit.Utána majd elválik...
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
Új hozzászólás Aktív témák
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest