Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Broki1
tag
válasz #32577792 #1691 üzenetére
Nekem most egy 380-as van belőve, előtte volt 360R és Askey is.
Tapasztalatok:
Az Askey egy hulladék, torrentezésnél, ha bemelegedett folyamatosan dobálta a sebességet, soha nem jött stabilan.
A 360R már egy fokkal jobb volt, de ez is úgy 5-7 óra folyamatos full-sávszél letöltés után sebességingadozás mutatkozott.
A 380T mehet akár napokig is mindig fullon tudok tölteni, nincs sebességingadozás, vonalszakadás se. Ennek van már menüje is, így be tudod konfigurálni.Ha nálad nincs sebességingadozás bizonyos idő után, akkor nem érdemes beruházni egy 380T-be, a le- fel töltési sebesség nem fog változni úgyse.
Én 4 M-ás neten használom, így full 470KB-ot sikerül kipaszírozni a vonalból. -
D@ni88
addikt
jah azért a 20Kért meg nem nagyo éri meg. nekem 100K-t hozott ott viszont meg meg térül amúgy be tud melegedni ez is. amikor 12órán keresztül 750el jön a cucc meg 30Kval fel...
szval okoz ez is meglepetést. Rá is nyomtam pár rambordát a procijára, meg a ramjára meg egyéb alkatrészeire. azóta naon faintos -
törölt tag
nem vettem észre azóta ilyen problémát, hogy megszabadítottam a ruhájától, meg rátettem a megboldogult Ti4200 rambordáit
-
abruzzi91
csendes tag
pls segítsen vki! Thx Hétfőn kötötték be hozzánk a 4mbitet a t-com egy elég nagy szenvedés után mert amikor októberben megrendeltük akkor már teljesen le volt fedve a hálózat és már több csatlakozást nem bírt volna el (Debrecen-Pallag). Kb. 1 hónap múlva fejlesztettek mostanra sikerül bekötni a netet is. Hétfőn, kedden a 4mbittel töltöttem 470kval de szerda óta 2mbit körül van a net. D-link 360rts modemet használok, vki szerint megérné 380asra váltani?
Változna a sebesség vmit?
És az adsl szűrőbe (ami az induló csomagban volt benne), bedugom a telefont akkor már nincs vonal a telefon, ha a falicstalkozóba dugom be akkor műkszik. Már két szűrővel próbáltuk ki, a probléma fennmaradt. Ha vkinek van vmi ötlete, pls help me!
Köszönöm a válaszokat előre is! -
sksporky
tag
Sziasztok!
Milyen ez a net,válaszideje jó?Most gondolkozom hogy csupasz ADSL-re váltok rádiós hugy netről 57xx Ft,az lenne a kérdésem hogy régen kiköttettük a telfon(vonalat),na szóval nemtudom pontosan,mert a dugasz az megvan,akkor én tudom használni a szolgáltatást ha megrendelem?
-
törölt tag
válasz sksporky #1705 üzenetére
hali
nekem is volt ilyen problémám, felhívod a trékomot és ha még emlékszel a tszámra, megkérdezed.
egyébként sztem nőven nem éri meg a csupasz adsl. én kértem újra vonalat, aztán azonnal átálltam kontroll díjcsomagra, így 2500Ft-ba van a teló 40 napra, amit le is beszélek teljesen.
sztem így próbálj meg kalkulálni, nekem így olcsóbb a dolog. -
n_stolz
tag
Hali!
adsl-re szeretnék előfizetni.
előtte körbejárom a dolgot, szóval a véleményeteket szeretném kikérni, hogy milyen az externetes adsl...kösz előre is: n_stolz
n_stolz
-
lacam71
tag
Tisztelt Ugyfelunk!
Egy jogvedo szervezet megkereseseben az On jogellenes tevekenysegere figyelmeztet, miszerint On illegalis kalozmasolatokat tett kozze az interneten.
Ezek eltavolitasara nem kotelezhetjuk, azonban ha a szervezet rendorsegi vegzessel keres meg bennunket, ugy ki kell adnunk az On szemelyes adatait.
Termeszetesen ameddig nincs hatosagi rendelkezes az ugyben addig adatait titkosan kezeljuk, azokat semmilyen harmadik szemelynek nem adjuk ki.Kerjuk tehat, hogy sajat biztonsaa erdekeben szuntesse meg a jogserto tevekenyseget, ameddig a jogvedo ceg nem tesz esetleg jogi lepeseket.
Tisztelettel,
Externet ÜgyfélszolgálatErre varjatok gombot!!!
1 év alatt kb 10G töltöttem le bitcomettel de inkább kevesebbet( szóval igazi "nagy hal" vagyok )
-
lacam71
tag
Hát ez az! Nem osztottam meg könyvtárat, file-t semmit. Csak a szokásos PEER to PEER kapcsolat volt. Tehát ha letöltesz megy is vissza vmi.
Valószínűleg az volt a baj hogy regisztráltam és ott már jegyzik/naplózzák a feltöltést!Tudom hogy nem vág teljesen témába így csak azért írtam le hogy mindenki okuljon belőle.
-
Primőr
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék mindenkit elirányítani az externettől, aki úgy gondolja, valaha is kapcsolatba kell majd lépnie az ügyfélszolgálatával. (Technikai részről csak annyit, hogy az ígért 5Mbitet sose érte el, mindig csak a 4-et).
Lett a házban egy UPC-s telefon előfizetés a T-com helyett, ezt követően a T-com lekapcsolta a vonalat az internethez. Több tucat telefon, email, fax volt már azóta, hogy vissza kellene kapcsolni, a T-com jópár hét után vissza is adta a vonalat, de az Externetes ügyfélszolgálatos nő folyton csak tereli a témát, egyszer Pesten van, majd holnap visszajön, holnap megint Pesten van, akkor se hajlandó mobilba szólni, azután meg ő kitalálja hogy kirándul, és azért nem. Szóval semmi együttműködés, és még sorolhatnám az ügyfélszolgálat töketlenkedését. Szóval már úgy 3 hónapja nincs net. A két "okos", a T-com meg az Externet csak az időt húzza, az egyi ka másikra hárít, a T-com leveleket küldözget az internetes, faxos világban, amik egy-két hét alatt érkeznek meg, az Externetnél nem találják a faxot csak ha párszor rájuk szól az ember. Nem lehet számítani segítségnyújtásra, főleg az Externet részéről. Egyébként az Externetnél volt egy olyan eset, hogy megváltoztatták a csatlakozáshoz szükséges felhasználónevet externet@uw.hu-ra, ezt csak akkor tudtam meg, mikor felhívtam őket. Egy emailt se voltak képesek írni. Amint lejár a szerződés, soha többet Externet, soha többet T-online...A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
mrfree
csendes tag
válasz n_stolz #1718 üzenetére
Azért ne verd a fejed a falba...
Én 2004 óta vagyok Externetes - először Szolnok, 2 éve Bp-n - és semmi problémám nem volt velük. Igaz kétszer figyelmeztettek a szla befizetésének elmaradásra, de 1 azaz egy darab emaillel megolodottuk. Anno mikor, hozzájuk mentem a Trécom vacakolt a szerződés visszaküldésével és az ügyfélszolgálaton pár telefon után bekapcsolták a netet.
Nekem 1megás netem van és 110-120 K-val stabilan tudok tölteni. Szolgáltatáskimaradás talál, ha egyszer tapasztaltam.
Így még most is velük fogok szerződni.
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de hirtelen nem találtam más topicot.
A barátnőméknél Externet van (ami egy ideje Ultraweb néven megy, mert valamiért és valahogy, ketté osztották az előfizetőket és így lett uw belőle). 1M-ás a net, és valami nagyon nagy baj van! A kapcsolat állandóan megszakad és nem is lehet újra csatlakozni. Néha megoldást jelent a gép újraindítása, néha az egész hálózatott (modem és kábelek) szét kell húzi, és akkor újra megy, de van hogy még az sem segít. Kiírja hogy csatlakozás... és akkor vár de nem megy tovább ,majd jön hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a távoli számítógéppel. Külön hálókártya van benne (az alaplapi le van tiltva), már kétszer ki is lett cserélve a kártya, másik modemmel is lett próbálva (most D-link van), a gép most lett újra téve, a beállítások frissek. Nem tudom mi lehet , ha valaki tud, kérem segítsen, mert azért fizetni, hogy van négy percig net, aztán semmi....
Előre köszi a segítséget mindenkinek -
shabbarulez
őstag
Úgy tűnik megvan a 4. hurokátengedéses szereplő az Externet, egyelőre még csak részleges hurok bérlettel, később lesz majd teljes hurkos saját telefon szolgáltatással kínált csomagjuk is.
Hurokátengedésen alapuló villámgyors ADSL az Externettől [link]
Kérdés mekkorára nő majd a lefedettségük az elkövetkezendő pár alatt. Nem tartoma kizártnak hogy az Enternet is belekezd majd az LLU-ba, legalábbis nekik is hasonló felvásárlási terveik vannak mint Externetnek és ha kell ügyfélkörük lesz nekik is gazdaságosabb lesz az LLU-ba vágni.
Érdekes hogy eszköbeszállító oldalon mennyire nincs nagy változatosság alternatívoknál. Pantel és TvNet Allied Telesis termékekből építkezik, GTS-Datanet és most már Externet is NEC DSLAM-ra építi az LLU szolgáltatását, Actel meg úgy emléxem Siemens párti.
-
flash7
tag
Valaki légyszi.....segítsen!!!
Hozzászólás: 1720 -
mezis
félisten
Üdv. !
Jelen fórum honlapjának balodalán találtam egy "ADSL" menüt, ahonnan eljutottam egy olyan táblázathoz, melynek első sora alant olvasható. Ha a nyilat a "2771 Ft+ÁFA" fölé vittem, azonnal kiszámolta nekem, hogy az bruttó 3325 Ft.
Megrendeltem, e-mail-ben megkaptam a visszaigazolást, hogy a havi díj 3325 Ft+ÁFA.
Kérdésem: Mostan akkor beetettek engemet ?
[I]Kedves Érdeklődő!
A PROHARDVER! és az Externet Kft. együttműködése révén 2004 decembere óta teljes egészében online ügyintézéssel, kényelmesen, egyetlen fölösleges mozdulat megtétele nélkül rendelhető kedvezményes árú ADSL internetszolgáltatás kedvenc online PC magazinjától.
Cégeknek , vállalkozásoknak most piacvezető áron kínáljuk Irodai, Üzleti és PowerDSL csomagjainkat!
A PROHARDVER! csapat
KORLÁTLAN SZOLGÁLTATÓVÁLTÓ ADSL csomagok magánszemélyek részére
Csomag neve Hűségnyilatkozat Egyszeri díj Havi díj
ADSL otthoni csomag szolg. vált prepaid Alfa 1 év 0 Ft + ÁFA 2771 Ft + ÁFA[/I]mezis
-
flash7
tag
Valaki tudna segíteni???? pls.......
(1720) -
flash7
tag
Úgy látom, hogy nem igazán pörög ez a topic, senki nem válaszolt...
Akkor most hová írjak?? -
Sdi
addikt
Sajnos ez elég sokféle hiba lehet. Amikor megszakad a kapcsolat, a modemen világít az összes led / amik a kapcsolat alatt / ? Ha esetleg nem / eltűnik valamelyik / akkor lehet hálózati / vonal / probléma, hálókártya gebasz / az alaplapi miért nem jó ? /.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
rados
csendes tag
Sziasztok megtdná mondani valakinekem hogy miért szorakozik a szolgáltató az elöfizetöivel. 8megás csomagom van már két éve,idén kértem elöször prepaid csomagot és azota 4megával megy. töbször is jeleztem már a szolgáltató felé,de semmisem történik.
-
Bálint33
csendes tag
Sziasztok!
Van egy jól müködő Externet ADSL 1M hozzáférésem. Szeretnék a modem és a gép közé beiktatni egy belkin wifi routert. Ha összekötöm az egészet, a pc nem találja a servergépet. Többször telepítettem már ugyanilyen wifit sikeresen csak sehol nem volt modem. Minden jó, a jelszó, a login név és pontosan úgy csinálom a telepítést,ahogy az utasításban le van írva. Mi lehet a baj? Valamit a modemes beállításoknál meg kell változtatni a gépen? Vagy valamit engedélyezni kell? A belkin wifi telepítő a router ellenörzésénél ad hibaüzenetet, hogy a routerrel nem tud kapcsolatba kerülni. Segítsetek,kérlek!
Köszi
Bálint
-
Sdi
addikt
válasz Bálint33 #1729 üzenetére
Hali
Ezt a kérdést inkább itt tedd fel , itt foglakoznak az említett routerrel.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Tigi
őstag
Március 7.-én lejár az 1 évem (8Mbit).
Kérdés, hogy ha írok az Externetnek akkor számíthatok valami árcsökentésre?
Vagy új szerződést kell ilyenkor csinálni?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
sksporky
tag
Sziasztok!
Nincs telefonvonalam,ADSL-t szeretnék,hogy lehet kihozni hogy a lehető legolcsóbb legyen?(Externet a hunyó ).Mennyi a telefonvonal?+mondták hogy valami kontroll kártyát lehet venni és akkor az jó telcsi előfizetés helyett.
-
kanyecs
csendes tag
Négy hónapja kötöttünk internet szolgáltatási szerződést az Externet KFT-vel. Éves fizetést vállaltunk, mivel úgy olcsóbb, így 27360Ft-ba kerül egy évi internetezés. Mivel a szerződés beküldése óta majd' egy hónap eltelt, felhívtuk az ügyfélszoglálatot, mire ők azt válaszolták, hogy a csekket 2007 november 27-én már elküldték, valószínüleg valahol elkallódott. Kértük hogy küldjenek egy újabb csekket. Két hét türelmes várakozás után újra felhívtuk őket, mire ismét azt a választ kaptuk, hogy egy csekk már ki lett küldve, másodikról nincs info. Ekkor úgy döntöttünk, hogy rózsaszínű csekken fizetjük be a kért összeget. Be is fizettük, majd pár nap múlva felhívtuk ismét őket, hogy megérkezett-e már a pénz. Azt mondták, hogy ilyen gyorsan nem érkezhet meg, faxoljuk el a csekk másolatát, amivel meggyorsíthatjuk a procedúrát. El is faxoltuk. Egy hét múlva érdeklődtünk ismét, akkor azt mondták, hogy nem találják a faxot. Ismét elfaxoltuk, az meglett. Azóta rengeteg telefonváltás történt, de előrelépés sajnos nem. Egy levelet ugyan kaptunk, amiben mindenféle információ nélkül egy storno csekk volt, amiről az ügyfélszolgálat sem tudott többet, csak annyit, hogy valószínüleg a szolgáltatás valami miatt fel lett mondva. Így négy hónapnyi huzavona és többezer forint plusz telefon és postai költségek után a szolgáltatásra igényt már nem tartunk, egyszerűen a befizetett pénzünket szeretnénk visszakapni. Január közepe óta küzdünk ezért, egyenlőre semmi biztató jel nincs, az ügyfélszolgálat semmiről nem tud.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
menthor
tag
hali!
én most köttettem be egy 1megás csupaszt albérletbe! prepaid olcsóbb volt
két héten belül elintézték: jött a modem(adsl2+), jött a csekk, ment a másolat,
pár nap és jött a t-com hívás, hogy jönnének. szerencsére nálam benn volt a
telefon vezeték, mert volt itt valaha telefon, de mostanra már nem volt rajta semmi
szolgáltatás. jött a t-com muki, megkuksolta, visszakapcsolt a hálózatra (30min),
röpke vonal ellenőrzés, és már ment is... pápánincs vele különösebb gondom
the truth is out there
-
D600
tag
A csupasz adsl-be nem tudom mi a pláne, hisz jóval drágább, mint a t-com előfizetés+externet együtt. Mit tudok megspórolni? Akkor már inkább telózni is tudjak és még olcsóbban is jövök ki.
-
tilla1989
csendes tag
Üdv Tisztelt Externetesek!
Nekem volt az externetnél netem.Ami a szolgáltatást illeti teljesen meg voltam vele elégedve,de az árak miatt más szolgálgató olcsóbb volt.Szerettem volna váltani szolgáltatót,de az externet olyan baromságokat csinált,amitől a számlázás eléggé megnőtt!Októbertől kezdődött a dolog,decembertől már az új szolgáltatónál voltam ezt január végén közölte a t-com,de decemberre még az externet küldte a csekket.Januárban jött a businesstől a majdnem 22ezres számla(két havi net+seb módosítás),plusz még az externettől is...
hát mire sikerült elintézni hogy mi már nem ott vagyunk,meg utalják vissza a decemberi havidíjat az az időn kívúl rengeteg idegbe került...és ez azért van mert az externet munkatársai nem mindig közvetítik egymásnak az adott ügyféllel beszélt dolgokat!:@
Volt olyan h azt mondták hívjam vissza őket máskor,mert ő nem ismeri a történetemet...
Szal ezt a rizsát csak azért írtam,hogy neh vki áldozatául essen hasonló dolognak,ha kell üvöltözz a munkatárssal,én megtettem,és reklamáltam neten illetve telefonon is,a végére olyan bakit követtek el az én javamra h postán ill. neten is visszautalták a havidíjatEz kárpótolt a sok fas*ságukért -
ToBeY
nagyúr
Valalki légyszi mondja meg hogy az előfizetésemhez kapott tárhelyet hogyan tudom igénybe venni?
-
Noxy
veterán
> A webtárhelyet a a w3.externet.hu FTP-kiszolgálóra töltheti fel (a
> felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint amellyel a postafiókját éri
> el). Létre kell hoznia egy public_html nevű könyvtárat, amelyben el kell
> helyeznie egy index.html (vagy index.htm) nevű fájlt. Ezután honlapja a
> w3.externet.hu/~ToBeY címen elérhető lesz.Részlet a kérdésemre küldött e-mailból.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Tomics
addikt
hali
externet 8 mbites adsl havi 8xxx pénzér megéri? mennyire megbízható ez a szolgáltató? van itt olyan akinek ilyen sebességű a netje? leírná a tapasztalatait, és hogy mennyire használható ki ez a 8 mbit? köszi
PH! addikt since 2004
-
tilla1989
csendes tag
Hi!
Sztem a Businesstel sokkal jobb!Externetes voltam,szerencsére múlt időben.A net ment faxásan,azzal nem volt gond,csak az árakkal,számlázással.
Nekem is 8mb-os van egyébként.Ha a központhoz megfelelő távolságra vagy,akko simán megy 8mb-al,sőt még többel is,legalább is nálam így vanMost 7666ft/hó a businessnél,egy ezressel olcsóbb az externet árától....
Üdv
-
D600
tag
Mennyire megbízható? Hát ez nehéz kérdés egy szolgáltatónál. Itt is van mind a kettő véglet. Van aki elégedett, van aki nem elégedett velük okkal. Nem mindenki kapja meg azt a szolgáltatást itt sem amit megrendelt és fizet. Én az elégedett oldalhoz tartozok. 8 Mbit-es charlie-m van most második évet kezdtem meg vele. Eddig minden ok a sávszélességgel is és a számlázással is. Ha összehasonlítod az árakat a többi szolgáltatóval akkor elvileg megéri.
A 8 Mbit kihasználhatósága sok mindentől függ. Például milyen helyről töltesz le. -
D@ni88
addikt
úgylátszik 10gigára bővít az externet
Tisztelt Előfizetőnk,Tisztelt Előfizetőnk,
2008. február 26-án kedden, hajnali 01:00-04:00 óra között gerinchálózati bővítés miatt többször 10 perces kiesést tapasztalhat az internet kapcsolatban, illetve a levelezési és hoszting szolgáltatásokban.
A technikai munkálatok során egy új, nagyobb kapacitású hálózati eszközt helyezünk üzembe.
Köszönjük megértését.
Üdvözlettel,
Externet Zrt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás