Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PihentAgyMan
csendes tag
válasz PihentAgyMan #2445 üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott, nem externet hiba, valaki megfejtette a routerem (wireless) jelszavát és kedvére átállítgatta a dolgokat benne.
Érdekes pedig nem egyszerű volt a jelszó ill. felhasználónév.(8 karakter,szám+kis/nagy betű keverve)+ 64bit wep +mac szürő statikus ip.Ez van.
Inkább fúrok 1-et és bekábelezem a gépet.[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz PihentAgyMan #2452 üzenetére
DHCP-ből derült ki?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
-
Myers
senior tag
Lassan át lehetne keresztelni őket EXTRÉMNET-re!
Akár én, akár ők küldenek valamit, nem történik semmi, ők nem kapják meg, és én sem. Ha valami mégis történne, akkor több hét az átfutási idő!!! (Pl email-re reagálás)
http://www.muszaj.hu/
-
(Darkwood)
őstag
UP! [link]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
313313
addikt
válasz (Darkwood) #2456 üzenetére
Ügyfélszolgálat, ha utoléred őket sok sikert hozzá. Egyébként szarnak a meglévő ügyfelek fejére. ENNYI
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
És éljen másodszorra dobták vissza a a szolgáltatás váltásos szerződést
Itthon én vagyok a hibás mert nem tudom elintézni éljen
szereld magad, nem szereld magad ezen megy a húzabona
faxon megy holnap a szolgáltatás felmondása, hátha úgy ott birom őket hagyni :SHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
FrezeR
senior tag
neked is ez a gondod? Készülj fel a legrosszabbra! Én már több mint egy hónapja nem tudok velük zöld ágra vergődni ez ügyben! Most az a felállás,hogy az ő rendszerükben szereld magad csomagos vagyok, de a T akihez mennék meg NEM szereld magad csomagosnak lát ezért nem tudok szolgáltatót váltani. Valahol a két szolgáltató között van a bibi.
Megkértem egy ügyfelest az externetnél, hogy ugyan járjon már utána és nézesse meg, hogy hol van hiba a rendszerben. Ennek már egy hete...azóta 3x hívott fel, hogy nem tudta még elérni a létesítőket utoljára kedden keresett. Azóta is várom a hívását de semmi! Azért hihetetlen számomra, hogy manapság létezik olyan, hogy egy cégen belül dolgozó csoportok nem érik el egymást egy hétig sem! Ez már mindennek a teteje! -
313313
addikt
Engem már nem tud érdekelni nagyon a dolog, felmondok rendesen szolgáltató váltás nélkül és kalap kabát azt a pár napot (1-2 hét meg kibírom net nélkül)
Szerkesztve: Tegnap sikerült beszélnem egy kedves ismerősömön keresztül valami "nagykutyával" egyből ajánlatot akart adni, amit nem utasítanék vissza, meg hogy ő ilyet még nem hallott és biztos ez csak egyedi eset....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
melinda75
tag
nekem kerek 50 nap volt a megszabadulásom ideje. de az utolso 3. visza dobott rendelésnél már feljelentéssel fenyegetöztem. na ezek után 2 nap alatt elintézték.
melinda75
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Nekem most lesz aktuális a szolgáltatóváltás és ebben szeretnék infókat gyűjteni! A lényeg hogy externetről szeretnék váltani interware-re, lehetőleg kiesésmentesen! Hogy lehet ezt flottul megvalósítani? Tapasztalatokat, tanácsokat várok! Előre is köszi!
Üdv: Z
-
313313
addikt
olvasd el az utolsó pár hozzászólást, szerintem neked is lesz 1-2 jó köröd, az meg hogy szünetmentes szolgáltató váltás, hát szép álom....
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Externet Userek !
Én is Externet felhasználó vagyok, és nem túl elégedett a szolgáltatással .
Nálam a le, és feltöltési grafikonon látszik, hogy egyes időszakokban le-fel ugrál a sebesség, elfogy a sáv, majd újra van, s megy tovább az adatforgalom, és ez periodikusan ismétlődik .
A vonalam minősége nem ad okot erre a hibára .
Gondolom nem egyedi eset .
Rendszeresen olvasom a fórumot, és így meg sem próbálok a szolgáltató felé miért-eket hajigálni, mert tuti szélmalomharc lenne .
De kérdem én mindannyiotoktól, olvasva ezt a sok nem alaptalan mocskot !
Miért nem fordul már valaki hivatalosan a fogyasztóvédelemhez, vagy hasonló egyéb szervhez ?
Vagy az NHH-hoz kellene ?
Ha az usereket le is rázzák, le is tojják, talán ha a hatósági megkeresés lenne feléjük, jónéhány user által indítványozva, támogatva, el lehetne kapni a töküket .
Valaki aki ért az ilyen ügyintézéshez, igazán megtehetné, és itt közzétehetné az eredményt .
Szerintetek . . . ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
üdv,
eddig 1MBit-es ADSL-em volt, hűségidőszak nélkül. Ezt akarom változtatni 2.5Mbit-re 1éves hűséggel. Ez alapján jártam el. A levelet hétfőn adtam fel, ma néztem az online ügyfélszolgálaton, feldolgozták a kérést, de csak 1MBit lett.ADSL otthoni Alfa
Szerződés kezdete: - 2008.10.31
Szerződés időtartama: - határozatlan idejű
Hűségidőszak: - életbelépéstől számított 365 napigtudtok adni egy telefonszámot, amin el lehet őket érni?
-
jokerone
tag
válasz kovi831 #2437 üzenetére
akkor már ketten vagyunk.. úgy tűnik lemondani sokkal "egyszerűbb", mint szünetmentesen váltani.
Egyébként nekem kiküldtek egy elszámoló számlát, amin az áll, hogy még ők fizetnek vissza.. szerintem nekem kéne, de felhívtam a 1201-et (kb 2!!!!!! perc után felvették, ami nem is sok idő, az eddigiekhez képest) és azt mondták ez így jó, nem kell csinálnom semmit. Örülök jól
Hétfőn meg kötik a másikat... -
vjay13
csendes tag
Egy újabb elégedett externet ügyfél vagyok. Én 3,5 hete küldtem el a felmondó nyilatkozatot. És rendeltem egy újat a T-nél. (szünetmentes nélkül!) A T-s ügyintéző már kétszer hívott hogy addig nem tudják a kérvényt érvényesíteni amíg az externet ül a vonalon. És őket nem érem el, se telefon se e-mail semmi. Bombázhatom a mailt de semmi. Tegnap elküldtem megint a felmondót. Legközelebb már gránátot küldök
A szomszéd egy hónapja váltott és azóta a sebességről annyit= jobban megy a t-s 2mbit mint az én 4mbites externetes. Na jó vannak jó napok is de ritka mint a fehér holló.AstraCDX: nem rossz ötlet! azért mindennek van határa, ja sebesség és szakadás ügyében felesleges zaklatni első 2 hónapom így telt, aztán belenyugottam
[ Szerkesztve ]
-
Wallz
tag
Hülye ez az Externet. Barátnőméknek küldtek valami csekket megint 15.000 forintról mikor már kifizették a modemet meg fizették rendesen pár hónapja a netdíjat és azzal fenyegetőztek nekik,hogy lekapcsolják a netet.
Nem értem.
Asszem már le is kapcsolták,de az Externet valamit jól elszúrhatott nekik.
És egyszer már lekapcsolták mert egy fél havi számlát véletlen nem fizettek be.
Hát ilyenek ezek.[ Szerkesztve ]
-
jokerone
tag
válasz AstraCDX #2466 üzenetére
Nekem is rengetegszer voltak problémáim a sávszélességgel. Egyszer felhívtam őket, hogy állandóan szétkapcsol, és eléggé úgy tűnik nem megfelelő a sebesség sem... azt mondták a tékom ebben az ügyben az illetékes. Gondolom ha tőlük kérdezem megy vissza a labda, de ehhez már nem volt kedvem.
-
AstraCDX
senior tag
válasz jokerone #2472 üzenetére
Hali !
Ém Emitel > T-Online-ról váltottam csak az ár miatt, de a minőség egyértelműen rosszabb lett .
Amíg Emitel volt, pofátlan drága volt, havi 4Mbit havi 12 ezerért, de a minőség az egyszerűen kifogástalan volt .
Abban nagyítóval sem lehetett hibát találni !
Aztán Emitel halál, jött a T-Online, leharapták a sávszélességet vagy 10-20%-al, de az megvolt .
Aztán az ár miatt váltottam Externetre, azóta folyamatosan csak szarakodik .Hangsúlyozom, hogy vonal, és sávszélesség csere nem volt (4Mb), tehát tuti, hogy nem a központ, DSLAM, és köztem van a hiba .
De tudom szélmalomharc lenne egy ilyet az Externetnél megemlíteni, így meg sem teszem .
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
jokerone
tag
válasz AstraCDX #2473 üzenetére
Szerintem ez a legkevésbé sem érdekli őket, hogy kinek mennyire stabil a sávszélessége... nem kevés történet van itt is leírva, + biztos rengetegen szívnak mások is miattuk. Úgyh ahogy - azt írtad is - ez teljesen felesleges játék lenne.
Kíváncsi leszek az új szolgáltatómra... -
Wallz
tag
Akinek sok gondja van a Externettel az egyébként melyik kirendeltséghez tartozik?
Szolnokhoz vagy Budapesthez?
Mert régen azt mondták,hogy milyen jó az Externet,de ők Szolnokhoz tartoztak.
Tudom,hogy a netben ez talán nem számít csak kérdezem. -
AstraCDX
senior tag
válasz jokerone #2478 üzenetére
Sajnos nálam a kábelTV nem játszhat mer egy okádék, nincs is rajta net .
De ha lenne is, az is okádék lenne, sajnos ismerem a szolgáltatót .
Még szerencse, hogy nem vagyok ügyfelük .
Ha lenne normális kábelTV-s net lehetőségem, engem érdekelne, a szimmetrikus sávszélesség miatt .
Jó jó az ADSL de az asszimmetria már nem annyira .
Manapság ugyebár nem mindenkinek mindegy, hogy a feltöltési sávszélesség csak töredéke a letöltési sávszélességnek .
Üdv.
Astra
-
Myers
senior tag
Mivel az externet megbombázott engem 4 levéllel (csekkel), ezért én is megbombáztam őket.
2 nap alatt 2 levél, 3 fax, és 2 email. Persze mindegyikben ugyanaz van.
Most nov. 30-ig ki van fizetve, viszont dec. 1-től már nem náluk szeretnék lenni.Akkor most az új szolgáltatónál kezdhetem a procedúrát?
http://www.muszaj.hu/
-
arpii
tag
Csak véletlenül botlottam bele a topicba, de úgylátszik ez már kész rituálé, ami itt folyik.
Nekem az externettel soha nem volt semmi problémám. A sebesség az nem ment annyin, amennyin kellett volna, kb 90% os volt, de megbékéltem vele. A pingek mindig jók voltak.Na, akkor z00li : Én is pont most váltok externet 1 megabitesről interware 2,5 megabitesre. Felhívtam őket ezerszer, mindkettőt, hogy mik a teendőim, hogy ne legyen később semmi gubanc ( valahogy tudat alatt már tudtam, mennyi szenvedés várhat rám, ha nincs szerencsém ). Azt mondta az interware-s, hogy ők mindent elintéznek. Mondom nagyon jó, de ez túl egyszerűnek tűnt. Felhívtam az externetest, aztán aztmondták, hogy az aktuális csekket fizessem be, hogy ne legyen hátralék, majd írjak egy nyilatkozatot, amiben megírom, hogy kiesésmentesen szeretnék szolgáltatót váltani. Így is lett, annyival kiegészítve, hogy a családi bankszámlaszámot is odabigyesztettem, hogy visszaküldjék a többletet (ha lesz), valamint pár személyes adatot és egy aláírást. Elfaxoltam nekik. Semmi válasz, még mail sem, a fax átment tuti.
Ülnek rajta hetek óta, majd csütörtökön ugrik a majom a vízbe, mikor hazamegyek, ugyanis jött a mail az IW-től, hogy sikeresen beüzemeltük a dolgot. Mondom ok, alapvetően elég kíváncsi figura vagyok, rásasoltam az externet online ügyfélszolgálatára. Érdekes mód a szolgáltatás még mindig aktív. Na ebből mi lesz?! Remélem nem k*rvaanyázás az ügyfélszolgálattal, de ha az lesz, vállalom. Elég jó a rábeszélőkészségem.
Ha ezzel kapcsolatban érdekel valakit a folytatás, privi és csütörtök-péntek környékén válaszolok.Másrészt Aggregátor: Hát ez teljesen tükrözi, mekkora kavalkád lehet náluk az ügyfélszolgálaton. Egyébként arról jobb, ha tudsz, hogy a csomagváltás egyszeri díja 3600+ÁFA. Na ekkor kezdtem más cégek után nézni
-
barnam_
nagyúr
Azóta kiderült hogy itt nem jó dokumentum van fenn, mert nincs benne a sávszélesség emelés. Pár elküldött email után válaszoltak, és mellékelték a jó szerződés módosító dokumentumot.
Egyébként mindenhol kell fizetni ha sávszélességet emelsz. Legalábbis én nem találtam olyat, ahol kiesésmentes ISP váltásnál nem kell fizetni ha sávszélességet módosítasz.Amúgy nekem kicsivel több mint 1 év alatt nem volt gondom velük, leszámítva azt, amikor egy napon keresztül szakadozott a net. De azon kívül tökéletesen megy a szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
arpii
tag
Most nekem a váltásnál aztmondták az interware-nél, hogy díjmentesen a 2,5 es csomagba kerülök, amint kiépítik a szolgáltatást (magyarul 2 kattintással átírják a vonalsebesség limitet ).
-
313313
addikt
Új fejlemények az ügyemben, Október 2-a óta szívok, kettő visszadobott szolgáltató váltás útán, november 18-án megszüntem felhasználójuk lenni, és ezt az ügyfélszolgálaton is megerősítették, szal most örülök, mint majom a farkának és várom, hogy leszereljék a netet a telefonvonalról, és írány Tré a 3-as csoda, kb annyiért, mint az 1M-es Externetws kapcsolatom és kérdezték miért váltok
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Én ma fogom felmondani az externetes ADSL-t, mivel egy hónapon belül két alkalommal felfüggesztették a szolgáltatást egy régebben befizetett számla hiányára hivatkozva. Az első alkalom után elküldtem nekik az átutalás bizonylatát, amit vissza is igazoltak.
Az NHH-nak írtam az első alkalom után, de lepattintottak, mint Vértesszőlősi Samu a kőbaltát, azzal, hogy akkor foglalkoznak az üggyel, ha a szolgáltató a panaszra egy hónap alatt nem válaszol kielégítően...
Tegnap óta UPC hasít. Olcsóbb, gyorsabb, hűség nincs.
Szerintem egyszerűen túlterjeszkedtek és nem bírja az adminisztrációjuk. Vagy egy bizonyos méret elérése után minden szolgáltató törvényszerűen elkurvul?
Ed
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
arpii
tag
Na hogyan is kezdjek neki?!
Hazaértem. És amint azt föntebb ígértem beszámolok. Na lecuccoltam itthon, nagy izgatottan üzembehelyezem kis itthoni hálózatomat és nézzük csak az "új" netet. Hmm, milyen érdekes, még megy az externetes account. Nézzük meg az újat! Megy az is. A fenébe! Ezt valyon hogy gondolták?! A sebesség még mindig a régi. Felhívtam hát az interware-t. Aztmondták, hogy használjam azt ők mindent elintéztek, a T betűs cégnél még pár napba tellik míg a sebességet is belövik, a másik nettel kapcsolatban hívjam az externeteseket. Ok! Felhívtam, nagy nehezen felvették 500 menün keresztül. Elkezdett értetlenkedni valami ügyfélszolgálatos, na fasza. Hát ezt a másik cégnek kell kérni tőlünk, hogy állítsák le a kapcsolatot, mert ők átvettek. De mondom már aktív a szolgáltatásom, dehát akkoris azt kell felhívni stb stb. Na mondom, de én már küldtem faxot is. (már kezdtem ideges lenni ) Na gondoltam nem is kínlódok ezzel tovább, mert ez azt sem tudja melyik világon van. Már összehordott hetet-havat. Jó, köszönöm, visszhall! Úgydöntöttem adok nekik egy hetet, hogy feldolgozzák a szolgáltatóváltásos nyilatkozatom, ha nem sikerül, újra telefonálok, de más hangnemben, mint most. Ha pedig csekket mernek küldeni, felejtsék el, mert nem fogom kifizetni decemberre, még ezt a 10 napot is visszakérem tőlük, ami a novemberből megmaradt és nem használom ki. -
jokerone
tag
Ezzel csak az a baj, hogy ha "más hangnemben, mint most" kezdesz el beszélni az ügyfélszolgálatissal, akkor csak magaddal szúrsz ki szerintem, mert elvileg ő az, aki elkezdi intézni az ügyed... ha úgy beszélsz vele, akkor meg nem biztos, hogy annyira segítőkész és gyors lesz. Sajnos nem rajtuk múlik, csak ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni és a cégek "kirakat" embereinek nekiesünk.
-
arpii
tag
Egyetértek az előttem szólóval, viszont annyit azért hozzátennék, hogy a mai nap sem volt eseménytelen. Gazdagodtam az általam rendelt csomaggal, és kaptam egy externetes e-mailt, persze a szokásosat, amiben értesítenek, hogy küldik a csekket. (mivel náluk ez a szokás, hogy eltűnnek a leveleik és ezért értesítőket küldenek mostanság mailban, hogyha küldenek valamit postán) Már nemtudom mi tévő legyek, a szolgáltatásuk elvileg még mindig aktív, bosszús leszek, ha kiküldenek decemberre is egy csekket. Attól függetlenül, hogy én mit gondolok, az ügyfélszolgálaton úgyis aztmondanák, hogy fizessem csak be, persze. Lehet az lesz. Majd megírom, ha sikerül végleg megszabadulnom attól a cégtől.
A net az jól van beállítva, így pár óra után elégedett vagyok vele. Igaz arányaiban kb ugyanolyan gyors, mint az előző, tehát ami kiesik a keretből valószínű, hogy a rossz minőségű vezetékeknek róható fel. A pingek is jók, szóval ajánlom mindenkinek az interware-t. -
kovi831
aktív tag
Na végre sikerült felmondani a netet az externettel! November 19.-én le is járt...közben szerződést kötöttem a helyi kábelszolgáltatóval, 4/1-es és hasít nekem is.Jelenleg az a legnagyobb bajom , hogy ennél nincs nagyobb csomag, de kb. fél éve építették ki a hálózatot Uniós(több faluval együtt pályáztak, és szerencsémre a falum a központ) forrásból.
Majd lesz ez jobb is...Aki meg az "ex nejemmel" kínlódik, annak sok szerencsét kívánok (a lemondáshoz)!
-
arpii
tag
Új feljemény! Az externet nem ért a szépszóból és kipostázta a legújabb csekkjét. Majdnem kizárt, hogy befizetem, ha be is fizetném és végre megszűntetnék a szolgáltatásukat, mire ezek visszautalnák a hátralékukat, ősszakállas öregember lennék.
-
arpii
tag
Ismét küldtem egy faxot. Plussz bájcsevej kb 20 percig egy kedves ügyfélszolgálatos leányzóval. Az eredmény, bíztató! Felírt mindenféle dolgot, panaszt és azt továbbította valamilyen más adminisztrációs munkatársaknak. Majd lehet hívnak, lehet, hogy csak szó nélkül kikapcsolják végre valahára. Ami fix, hogy a decemberi csekket felejtsék el! Nem hülyültem meg ennyire, hogy azt is befizessem. Igazság szerint még ők tartoznak nekem egy fél havi díjjal.
Z00li:Mikor kell lemondani az externetes előfizetést? Meg kell várjam a hűségidőszak leteltét, vagy ha beleírom a felmondó nyilatkozatba hogy a hűségidő lejárta után felmondom az is jó?
Válasz: Elvileg előre is le tudod mondani, mert kérdezték is tőlem ma, hogy mit írtam a nyilatkozatomba? Naphoz kötöttem a felmondást, vagy csak simán, mielőbb, vagy kiesésmentesen. Szerintem nem probléma, csak pontosan fogalmazd meg a dolgot, mert rettentő értetlenek. Ha kell, félkövér betűkkel emeld ki a fontosnak vélt dolgokat. Az új net "kiépítése" pedig, ha csomagot nem váltasz, akár pár nap alatt is meglehet, szomszédomnak nemigen volt egy hét, mire aktiválták az interware-t (ő maradt ugyanannál a sebességcsomagnál).
Te milyen területen használod az interware-t? T-com esetleg más? Eddig mik a tapasztalataid?
Válasz: T-com területen használom. A tényleges sebesség az olyasmi arányú mint eddig, azaz olyan 80 %-os, valószínűleg az állomás-házunk közti távolságnak és rossz minőségű beltéri kábeleimnek tudható be. Viszont atomstabil. Nem szakad, nem laggol, tehát teljesen megfelelő. A sebesség pedig ~275Kbájt/s lefele ~21Kbájt/s felfele, de a vonal persze 2,5/0,192-re van állítva, csak ugye ez nemsűrűn valósul meg. Elég sokat játszunk online, jók a pingek mindig. Tényleg ajánlom, meg én is örülök neki, hogy ilyen akciókat csináltak most, mert régről ismerem a szolgáltatásaikat és már akkoris jól csinálták, amit csináltak. Valami kis 2 szobás ismeretlen cégtől ajánlatosabb. Ja és nem utolsó sorban az externetnél 4600-at fizettem a hűségidő megszűnése után, most ezért 3300-at és a sebesség is gyorsabb lett.
Sok sikert mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
vjay13
csendes tag
Na én megszabadultam tőlük. 8 napos lemondónyilatkozattal vagy háromszor(postán mail-en, faxon), 3 hét netkieséssel, 1,5 hónap csatával sikerült. T-s lettem és azóta egy netszakadás nem volt. Azelőtt minden nap volt és mindig azt mondták hogy a t-comos miatt van. Érdekes. De végre vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest