Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arpii

tag

Ismét küldtem egy faxot. Plussz bájcsevej kb 20 percig egy kedves ügyfélszolgálatos leányzóval. :DD Az eredmény, bíztató! Felírt mindenféle dolgot, panaszt és azt továbbította valamilyen más adminisztrációs munkatársaknak. Majd lehet hívnak, lehet, hogy csak szó nélkül kikapcsolják végre valahára. Ami fix, hogy a decemberi csekket felejtsék el! Nem hülyültem meg ennyire, hogy azt is befizessem. Igazság szerint még ők tartoznak nekem egy fél havi díjjal.
    Z00li:Mikor kell lemondani az externetes előfizetést? Meg kell várjam a hűségidőszak leteltét, vagy ha beleírom a felmondó nyilatkozatba hogy a hűségidő lejárta után felmondom az is jó?
    Válasz: Elvileg előre is le tudod mondani, mert kérdezték is tőlem ma, hogy mit írtam a nyilatkozatomba? Naphoz kötöttem a felmondást, vagy csak simán, mielőbb, vagy kiesésmentesen. Szerintem nem probléma, csak pontosan fogalmazd meg a dolgot, mert rettentő értetlenek. Ha kell, félkövér betűkkel emeld ki a fontosnak vélt dolgokat.:) Az új net "kiépítése" pedig, ha csomagot nem váltasz, akár pár nap alatt is meglehet, szomszédomnak nemigen volt egy hét, mire aktiválták az interware-t (ő maradt ugyanannál a sebességcsomagnál).
    Te milyen területen használod az interware-t? T-com esetleg más? Eddig mik a tapasztalataid?
    Válasz: T-com területen használom. A tényleges sebesség az olyasmi arányú mint eddig, azaz olyan 80 %-os, valószínűleg az állomás-házunk közti távolságnak és rossz minőségű beltéri kábeleimnek tudható be. Viszont atomstabil. Nem szakad, nem laggol, tehát teljesen megfelelő. A sebesség pedig ~275Kbájt/s lefele ~21Kbájt/s felfele, de a vonal persze 2,5/0,192-re van állítva, csak ugye ez nemsűrűn valósul meg. Elég sokat játszunk online, jók a pingek mindig. Tényleg ajánlom, meg én is örülök neki, hogy ilyen akciókat csináltak most, mert régről ismerem a szolgáltatásaikat és már akkoris jól csinálták, amit csináltak. Valami kis 2 szobás ismeretlen cégtől ajánlatosabb. Ja és nem utolsó sorban az externetnél 4600-at fizettem a hűségidő megszűnése után, most ezért 3300-at és a sebesség is gyorsabb lett.
    Sok sikert mindenkinek! :DD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák