Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Ismét küldtem egy faxot. Plussz bájcsevej kb 20 percig egy kedves ügyfélszolgálatos leányzóval. Az eredmény, bíztató! Felírt mindenféle dolgot, panaszt és azt továbbította valamilyen más adminisztrációs munkatársaknak. Majd lehet hívnak, lehet, hogy csak szó nélkül kikapcsolják végre valahára. Ami fix, hogy a decemberi csekket felejtsék el! Nem hülyültem meg ennyire, hogy azt is befizessem. Igazság szerint még ők tartoznak nekem egy fél havi díjjal.
Z00li:Mikor kell lemondani az externetes előfizetést? Meg kell várjam a hűségidőszak leteltét, vagy ha beleírom a felmondó nyilatkozatba hogy a hűségidő lejárta után felmondom az is jó?
Válasz: Elvileg előre is le tudod mondani, mert kérdezték is tőlem ma, hogy mit írtam a nyilatkozatomba? Naphoz kötöttem a felmondást, vagy csak simán, mielőbb, vagy kiesésmentesen. Szerintem nem probléma, csak pontosan fogalmazd meg a dolgot, mert rettentő értetlenek. Ha kell, félkövér betűkkel emeld ki a fontosnak vélt dolgokat. Az új net "kiépítése" pedig, ha csomagot nem váltasz, akár pár nap alatt is meglehet, szomszédomnak nemigen volt egy hét, mire aktiválták az interware-t (ő maradt ugyanannál a sebességcsomagnál).
Te milyen területen használod az interware-t? T-com esetleg más? Eddig mik a tapasztalataid?
Válasz: T-com területen használom. A tényleges sebesség az olyasmi arányú mint eddig, azaz olyan 80 %-os, valószínűleg az állomás-házunk közti távolságnak és rossz minőségű beltéri kábeleimnek tudható be. Viszont atomstabil. Nem szakad, nem laggol, tehát teljesen megfelelő. A sebesség pedig ~275Kbájt/s lefele ~21Kbájt/s felfele, de a vonal persze 2,5/0,192-re van állítva, csak ugye ez nemsűrűn valósul meg. Elég sokat játszunk online, jók a pingek mindig. Tényleg ajánlom, meg én is örülök neki, hogy ilyen akciókat csináltak most, mert régről ismerem a szolgáltatásaikat és már akkoris jól csinálták, amit csináltak. Valami kis 2 szobás ismeretlen cégtől ajánlatosabb. Ja és nem utolsó sorban az externetnél 4600-at fizettem a hűségidő megszűnése után, most ezért 3300-at és a sebesség is gyorsabb lett.
Sok sikert mindenkinek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest